COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Στέφανος Μαρολαχάκης

Στέφανος Μαρολαχάκης
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Τριάδα με διπλά

Τριάδα με διπλά

Αρχίζει σήμερα και η Ευρωλίγκα, οπότε άλλη εκκρεμότητα δεν έχουμε. Στην Ευρώπη τουλάχιστον, γιατί μένει να αρχίσει το ΝΒΑ, αλλά με αυτό δεν θα ασχοληθούμε από εδώ, οπότε δεν μας ενδιαφέρει.

Αντιθέτως η Ευρωλίγκα μας ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ. Η πρεμιέρα μάλιστα κρύβει κάποιες ευκαιρίες για κερδη, αν και ισχύει και σε αυτή την περίπτωση ο κανόνας ότι τον πρώτο καιρό θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί μέχρι να δούμε πού πάει το πράγμα.

Πάντως υπάρχουν τρία πολύ ωραία διπλά σε αυτή την πρεμιέρα, που δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς χωρίς να κοιτάξει. Σήμερα στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Εφές, η οποία είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι έχοντας προσθέσει πολλή ποιότητα στο ρόστερ της με παίκτες όπως ο Λάρκιν, ο Μπομπουά κ.ά. Στα φιλικά έδειξε καλή εικόνα, πήρε και το Σούπερ Καπ Τουρκίας νικώντας τη Φενερμπαχτσέ, γενικά δείχνει ομάδα ικανή να φτάσει ψηλά φέτος. Η Μπάγερν είναι κι αυτή καλή και δυνατή, αλλά όχι όσο η Εφές. Και το διπλό στο 2,44 δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός με τη Χίμκι στη Μόσχα έχοντας και τον Παπανικολάου στην αποστολή. Άσχετα αν παίξει ο διεθνής φόργουορντ ή όχι, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τα φόντα να νικήσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θα στηριχθεί και φέτος στον Σβεντ, ενώ γενικά δεν δείχνει να έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με πέρυσι. Το διπλό στο 2,02 είναι δελεαστικό.

Το ίδιο, ίσως και περισσότερο, δελεαστικό είναι και το διπλό της Μπασκόνια στο Κάουνας. Η Ζαλγκίρις έχει μεν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της, αλλά η ομάδα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, καθώς όλοι οι περσινοί καλοί έφυγαν. Η Μπασκόνια αντίθετα μοιάζει να είναι πιο δυνατή φέτος, παίζει έχοντας στο μυαλό ότι το φάιναλ φορ θα γίνει στην έδρα της, τη Βιτόρια, και μπορεί κάλλιστα να πάρει μια νίκη που θα πληρώσει με απόδοση 2,05. Καθόλου άσχημα.

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι