«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Γιώργος Σιάφας

Γιώργος Σιάφας
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Κυρίως… υπερδιπλασιάζουν

Κυρίως… υπερδιπλασιάζουν

Από τις πιο άσχημες ημέρες για μένα η Παρασκευή για εμένα, με μόλις μία επιλογή να περνάει από αυτές που πρότεινα.. Κακό φεγγάρι είναι και θα περάσει. Θα ασχοληθώ με τρία παιχνίδια σήμερα, δύο από Γαλλία και ένα από Ιταλία.

Ξεκινάω από την Γαλλία και την Ligue 1, εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ρεμς με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις της εντός έδρας, μια και μετά την υποδοχή της Παρί μπορεί να κέρδισε την Ντιζόν αλλά δεν είχε πείσει καθόλου. Είναι στις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας περάσει και από την έδρα της Αμιάν με σκορ 3-1, και απέναντί της σήμερα έχει μία από τις καλύτερες άμυνας της κατηγορίας. Εικάζω πως δεν θα τεθεί θέμα για το εάν θα επικρατήσουν οι Μασσαλοί, σε ένα ματς που βάσει λογικής δεν μπορεί να φτάσει πάνω από τρία γκολ. 1 & under 3.5.

Την ίδια ώρα, στο γήπεδο της, Ρεν η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί θα φιλοξενεί το Στρασβούργο. Προσπαθούν να ανέβουν οι γηπεδούχοι μετά την μετριότητα στην οποία είχαν επέλθει, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν κι αυτοί να δείξουν καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξαν τις τέσσερις περασμένες αγωνιστικές στις οποίες δεν έχουν νίκη. Γενικά βγάζουν φτωχές ισοπαλίες οι δύο πλευρές στα πιο πρόσφατά τους, το έχουν από ένα γκολ, οπότε θεωρώ ορθό να πάω στο combo GG & over 2.5.

Πηγαίνω και στην Ιταλία, εκεί που υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ στο “Ολίμπικο”, με την γηπεδούχο να μην είναι σε καλή κατάσταση και να έχει και σημαντικές απουσίες όπως αυτές του Τζέκο και του Ντε Ρόσι, και την φιλοξενούμενη να είναι γενικά πλήρης και σε καλύτερη κατάσταση. Υψηλά το σετ, θα πάω με την κάλυψη του DnB στο διπλό.

Αυτά για σήμερα. Καλή επιτυχία κύριοι.

@Siafeberg

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι