PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Ηλίας Μαλιγιάννης

Ηλίας Μαλιγιάννης
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

«Μάχες» για κορυφή και εξάδα

«Μάχες» για κορυφή και εξάδα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven!

Όπως πανηγύρισα τις νίκες με απόλυτο την Κυριακή και την Τρίτη, έτσι οφείλω να παραδεχτώ ότι στην προχθεσινή στήλη, της Τετάρτης, δεν έκανα σωστές επιλογές. Βέβαια, στο ματς της Μπάγερν με τη Λειψία, θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν έκανε γκολ το τετ-α-τετ Λεβαντόφσκι στο 25’. Από τη άλλη, στο παιχνίδι Κυπέλλου της Γκενκ, με τη Σεντ Ζιλουάζ, η πρωτοπόρος της Jupiler League, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Πάμε στα σημερινά, όπου δεσπόζει στο πρόγραμμα το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Γκλάντμπαχ. Το παιχνίδι τη δεδομένη στιγμή της χρονιάς, παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η Ντόρτμουντ είναι στην πρώτη θέση με έξι πόντους διαφορά από τη Γκλάντμπαχ, όμως έρχεται από εκτός έδρας ήττα (2-1, Φορτούνα Ντίσελντορφ). Τα «Πουλάρια» από την άλλη, είχαν σχετικά εύκολο έργο απέναντι στη Νυρεμβέργη εντός έδρας και επιβλήθηκαν με 2-0. Η παράδοση των τελευταίων ετών είναι συντριπτική υπέρ της Ντόρτμουντ, με πέντε νίκες σε έξι ματς ως γηπεδούχους. Τα μεταξύ τους έχουν πολλά γκολ συνήθως, θα επιλέξω το αμφίσκορο συνδυαστικά με over 2.5, όπως στα τέσσερα από τα έξι πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας.

Δεύτερη επιλογή, είναι από τη Jupiler League του Βελγίου, όπου η Γάνδη φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το θεσμό του Κυπέλλου, ενάντια στη Σιντ Τρούιντεν (1-3), σ’ ένα γήπεδο που δεν τα έχει καταφέρει κανείς άλλος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αυτό σίγουρα θα δώσει ψυχολογία και ώθηση στην ομάδα του Τόρουπ, που δεν έχει ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς εντός έδρας. Η Σερκλ Μπριζ είναι ομάδα έδρας κυρίως, όπου έχει συγκεντρώσει τους 19 από τους 25 πόντους που έχει συγκομιδή. Μακριά από το γήπεδό της, δεν έχει σκοράρει σε 5 από τα 9 συνολικά, ενώ στα πρόσφατα τέσσερα από τα πέντε, ηττάται με 2+ γκολ διαφορά. Η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο, ανεβάζουμε την απόδοση του άσου, με χάντικαπ -1.25.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Ηλίας Μαλιγιάννης social media Facebook – Twitter – Instagram

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι