ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
239
Open
1
Won
107
Lost
127
Push
4
Stakes
2387
+ / -
28.4
Yield
1.19%

Το δέλεαρ της Λίβερπουλ

Το δέλεαρ της Λίβερπουλ

Kαλημέρα σας. Tα 2-3 γκολ του 1.95 ήρθαν την Κυριακή στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0, με το Under 2.5 να σπάει ύστερα από καιρό στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Καλό το διάλειμμα της στήλης από τις αγαπημένες της βρετανικές διοργανώσεις επιστρέφουμε σήμερα σε αυτές και συγκεκριμένα στο κύπελλο Αγγλίας για τον αγώνα Σριούσμπερι-Μπρίστολ Σίτι.

Η ομάδα της Λιγκ 1 πήρε 1-1 στο Μπρίστολ κι εξασφάλισε επαναληπτικό στην έδρα της, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ παραμένει το φαβορί, όμως η Σριούσμπερι δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το δέλεαρ είναι μεγάλο μιας και στον επόμενο γύρο περιμένει η πρωτοπόρος -και παγκόσμια πρωταθλήτρια- Λίβερπουλ και μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι.

Στο ματς του Μπρίστολ η Σριούσμπερι είχε την κατοχή και τα περισσότερα σουτ και στην έδρα της είναι πιο επικίνδυνη, δεν έχει χάσει κανένα από τα 11 τελευταία ματς κυπέλλου που έχει δώσει στο σπίτι της. Η Μπρίστολ Σίτι έχει κερδίσει μόλις τα ένα από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στο κύπελλο, η κόντρα του φαβορί αξίζει. Mε τη Μπρίστολ να παραμένει το φαβορί, παίρνουμε την ασφάλεια του 1 DNB με την απόδοση στο 2.12 να αξίζει και με το παραπάνω.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι