PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
247
Open
0
Won
108
Lost
134
Push
5
Stakes
2457
+ / -
-32.5
Yield
-1.32%

Στόχος το 3 στα 3 εντός

Στόχος το 3 στα 3  εντός
Kαλησπέρα σας. Μπέρμιγχαμ-Σουόνσι 1-3 χθες στην Αγγλία με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 5’ με τον Τζουτκίεβιτς και να δείχνουν ανταγωνιστικοί, όπως τους περιμέναμε. Την πατήσαμε όμως πανηγυρικά, το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν στην εκπνοή του ημιχρόνου ήταν καθοριστικό, τελικά το κίνητρο των «κύκνων» υπερίσχυσε, ούτε η ασφάλεια του DNB μας έσωσε, 10 ματς χωρίς νίκη μετρά η Μπέρμιγχαμ.
Η Έβερτον μετρά τους βαθμούς της γιατί ελπίζει ακόμα σε ευρωπαϊκή έξοδο, ο Αντσελότι έκανε λόγο για το 3 στα 3 στα εντός έδρας για να διατηρήσουν τα «ζαχαρωτά» τις ελπίδες τους. Η Έβερτον είναι αήττητη στα 9 εντός έδρας με τον Αντσελότι στον πάγκο, είχε γενικά ένα αήττητο σερί που τελείωσε άδοξα στην έδρα της Τότεναμ. Το εντός έδρας με τη Σαουθάμπτον δείχνει να είναι το πιο… εύκολο, τα υπόλοιπα είναι με Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ που παλεύουν για την επιβίωση τους.

Ισόπαλα τα 3 από τα 5 τελευταία εντός έδρας της Έβερτον, η Σαουθάμπτον μετρά μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο «Γκούντισον Παρκ» έχει κερδίσει όμως τα 3 από τα 4 ματς που έδωσε μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ. 1-1 το σκορ στις δύο από τις 3 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Έβερτον, η Σαουθάμπτον είναι η μόνη ομάδα της Πρέμιερ που δεν έχει ισοπαλία από την αυγή του 2020. Πειρασμός το Χ, το ματς δείχνει κλειστό, αλλά με γκολ, επιβεβλημένη η… επιστροφή της στήλης στα αγαπημένα 2-3 γκολ, με την απόδοση στο 2.00 άκρως ικανοποιητική.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι