PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
243
Open
1
Won
107
Lost
131
Push
4
Stakes
2427
+ / -
-11.6
Yield
-0.48%

Ένα ντέρμπι αλλιώτικο από τα άλλα

Ένα ντέρμπι αλλιώτικο από τα άλλα

Kαλημέρα σας. Το 1 DNB του 2.25 ήρθε στο Σκωτία-Τσεχία 1-0 την Τετάρτη με τους Σκωτσέζους να μας δικαιώνουν στο έπακρο μένοντας αήττητοι για όγδοο σερί παιχνίδι.

Μένουμε στη Σκωτία για το μεγάλο παιχνίδι της χώρας, το Σέλτικ-Ρέιντζερς, το περίφημο Old Firm αν και οι οπαδοί της Σέλτικ δεν αποδέχονται πια τον όρο θεωρώντας ότι οι μισητοί τους αντίπαλοι διαλύθηκαν το 2012. Έχουν γραφτεί πολλά και θα γραφτούν ακόμα περισσότερα για το ντέρμπι που χωρίζει τη Γλασκώβη και τα Σκωτία, το σημερινό όμως είναοι αλλιώτικο από τα άλλα. Χωρίς τον κόσμο στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, ο Παράδεισος θα είναι βουβός.

Ένα γήπεδο γνωστό για την ατμόσφαιρα του, ένα ντέρμπι γνωστό –και- για την ατμόσφαιρα του δεν θα έχει κόσμο στις κερδκίδες. Λογικά θα επηρεαστεί περισσότερο η Σέλτικ, οι Ρέιντζερς θα βρουν τους πρωταθλητές χωρίς το κοινό που τους ωθεί. Η Σέλτικ έχει απουσίες, έχει και τον Λένον στον πάγκο, λίγοι γνωρίζουν όσο αυτός τέτοια ματς. Ο Τζέραρντ κέρδισε πέρυσι εδώ, βλέπει ότι έχει την ευκαιρία να το ξανακάνει.

Όπλο του πάντως είναι η άμυνα, με κοινό ή όχι, το ντέρμπι θα είναι σκληρό, το σκορ δεν φαίνεται εύκολο να ξεφύγει, οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, έχουν και ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα, αν και μπροστά στο σημερινό κανένα δεν μετράει περισσότερο. Εμείς θα μετρήσουμε τα… γκολ. Τα 2-3 μας κάνουν μια χαρά όπως και το 1.95 που τα συνοδεύει.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι