COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
227
Open
0
Won
97
Lost
104
Push
21
Stakes
2120
+ / -
-34.21
Yield
-1.61%

Το δις εξαμαρτείν vlm2

Το δις εξαμαρτείν vlm2

Καλησπέρα σε όλους. Η Γκουοάν έκανε τα εύκολα – δύσκολα το μεσημέρι, ωστόσο επικράτησε 2-1 και πέρασε στα ημιτελικά για τον τίτλο. Από τα αποψινά ματς μου άρεσε η νίκη του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, αλλά τελικά έκανα πίσω και θα στηριχθώ στα γνώριμα λημέρια από τα γήπεδα της Ασίας και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Σανγκάη ΣΙΠΓ και Σανγκάη Σενχούα θα αναμετρηθούν σε ουδέτερο έδαφος σε ένα ματς, όπου η αντιπαλότητα είναι τεράστια. Το τελικό 0-0 του πρώτου αγώνα δείχνει να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ΣΙΠΓ του Βίτορ Περέιρα ήταν καταιγιστική την περασμένη Κυριακή, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα. Ενδεικτικό της εικόνας της είναι ότι δεν δέχτηκε καν τελική προσπάθεια εντός εστίας. Θα λείψει λόγω τραυματισμού ο βασικός διεθνής γκολκίπερ Γιαν (14 συμμ.), όμως ο ταλαντούχος Τσεν (2 συμμ.) δείχνει σε θέση να καλύψει το κενό του.

Η Σενχούα έριξε πολύ ξύλο για να σταματήσει την αντίπαλο της  και παράλληλα είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ Ζενγκ Τσενγκ, που πραγματοποίησε σε όλη τη διάρκεια σπουδαίες επεμβάσεις. Δεν αναμένω να ανοιχτεί ούτε τώρα και θα περιμένει πίσω με στόχο να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση ή να οδηγήσει την πρόκριση στα πέναλτι. Θα λείψει λόγω τραυματισμού ο φορ Κιμ Σιν – Γουκ (4/3), ενώ εκτός λίστας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος έμεινε ο απογοητευτικός Ελ Σαράουι (6/0).

Η ΣΙΠΓ έφτασε τις είκοσι τελικές την Κυριακή και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι ούτε στην εικόνα της αυριανής ρεβάνς. Στατιστικά δύσκολα θα αντέξει 40 τελικές προσπάθειες η Σενχούα και αν δεχτεί το πρώτο γκολ στη συνέχεια θα καταρρεύσει. Περιμένω λοιπόν ανάλογο ματς με το σημερινό της Γκουοάν και θα ποντάρω στο -1 ασιατικό χάντικαπ σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι