COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Μάνος Κασσωτάκης

Μάνος Κασσωτάκης
Bets
240
Open
0
Won
107
Lost
129
Push
4
Stakes
2397
+ / -
8.4
Yield
0.35%

Το πέρασμα του… Λονδίνου

Το πέρασμα του… Λονδίνου

Kαλησπέρα σας. Ισραήλ-Σκωτία 1-0 την Τετάρτη, με τους Σκωτσέζους να χάνουν σωρεία ευκαιριών, πριν αλλά και μετά το γκολ που δέχτηκαν, πετώντας στα σκουπίδια και την ασφάλεια του DNB που είχαμε μαζί με το διπλό, το 1.83 που συνόδευε την απόδοση δεν ήρθε ποτέ. Συμπέρασμα-μάθημα; Η στήλη προτείνει σημεία με αποδόσεις κοντά στο 2.00 ή και πολύ μεγαλύτερες, ότι προτείνουμε και είναι -σπάνια- μικρότερο του 1.90 δεν περνάει.

Να δούμε πως θα περάσει σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι από το Λονδίνο, η Τότεναμ του Μουρίνιο είναι φορμαρισμένη και με νίκη πιάνει κορυφή αφού Λέστερ και Λίβερπουλ παίζουν αύριο. Tα «σπιρούνια» μετρούν 7 ματς χωρίς ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ κι είναι ήδη 5 βαθμούς μπροστά από τη Σίτι που έχει ένα ματς στο χέρι, το πέρασμα από το Λονδίνο μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η Σίτι από την άλλη μετρά 9 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει νικήσει και στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Λονδίνο.

Είναι γεγονός όμως ότι τα παιχνίδια της δεν ανοίγουν τελευταία, στο Under 2,5 είναι και τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα και ο Μουρίνιο μόνο χώρους δεν θα δώσει στους αντιπάλους του. Το ματς φαντάζει αδύνατο να μην έχει γκολ όμως, γι αυτό θα προτιμήσουμε την κλασική επιλογή της στήλης, τα 2-3 γκολ, με την απόδοση στο 2.19 διόλου ευκαταφρόνητη.

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι