«Άνοιγμα» της Goalbet στον Καναδά!

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

H Goalbet έπειτα από μια πολυετή και πετυχημένη πορεία στην ελληνική επικράτεια καθώς και σε πολλές χώρες παγκοσμίως, καταφέρνοντας να γίνει όχι μόνο γνωστό αλλά και αγαπητό προϊόν, αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο σε μία νέα απαιτητική αγορά, αυτή του Καναδά.

Η εταιρεία πλέον θα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της και στον Καναδά, έπειτα από την αδειοδότηση της από την αρμόδια επιτροπή της χώρας, με το νέο domain www.goalbet.ca.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε σε συνδυασμό με την αφοσίωση της ομάδας μας, κατάφεραν να κατατάξουν την Goalbet ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων. Δεχόμαστε τις προκλήσεις και ακολουθούμε τις τάσεις των αγορών ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πιο ανταγωνιστικό και προηγμένο προϊόν. Αυτή η ανοδική πορεία, την οποία η Goalbet έχει καταφέρει να χαράξει με την πάροδο των ετών, οδηγεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων της παγκοσμίως.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ