Παρουσίαση Betdaq

Betdaq: Γενικές πληροφορίες »

Θετικά/Αρνητικά

Στην Betdaq έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα του ανταλλακτηρίου με το καινοτόμο 1Bet να είναι ότι πρέπει για νέους παίκτες. Είναι σίγουρα το ανταλλακτήριο που θα προτείναμε για παίκτες νέους στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων.

Θα θέλαμε η Betdaq να έχει παραπάνω liquidity σε όχι τόσο διάσημες αγορές και γεγονότα ενώ θα θέλαμε και την σελίδα να ανταποκρίνεται λίγο πιο γρήγορα...

Εισαγωγή

Betdaq είναι το εμπορικό όνομα της Global Betting Exchange, η οποία είναι εγγεγραμμένη και έχει έδρα στην Ιρλανδία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από τον κορυφαίο Ιρλανδό επιχειρηματία Dermot Desmond και άρχισε να δραστηριοποιείται το Σεπτέμβριο του 2001.

Θεωρείτε δίκαια το αντίπαλο δέος για το ανταλλακτήριο της Betfair και προσπαθεί να καινοτομήσει σε αρκετά σημεία στην αγορά των online ανταλλακτηρίων.

Μας άρεσε πολύ η υπηρεσία 1Bet στην οποία μπορείτε να ποντάρετε σε αποδόσεις ανταλλακτηρίου με τον τρόπο που ποντάρετε σε παραδοσιακούς bookmakers. Αυτό κάνει την Betdaq ιδανική για νέους στα ανταλλακτήρια παίκτες.

Ακόμα υπάρχει και η δυνατότητα να παίξουμε στο Multiple site της Betdaq όπου μπορούμε να ποντάρουμε σε παρολί στοιχήματα, όπως στους παραδοσιακούς bookmakers.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Δεν έχουμε να παραπονεθούμε για κάτι αναφορικά με την εξυπηρέτηση πελατών της Betdaq όπου προσφέρεται τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και μέσω email.

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting)

Εξαιρετικό το ζωντανό στοίχημα αφού έχουμε να κάνουμε με ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων το οποίο μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα για να χρησιμοποιήσουμε διάφορες τακτικές live betting.

Είδη Στοιχημάτων και Αποδόσεις

Οι αποδόσεις της Betdaq είναι εξαιρετικές για αναμετρήσεις που έχουν αρκετό ποντάρισμα αλλά σε λιγότερο εμπορικές λίγκες το liquidity δεν είναι πολύ μεγάλο... Θα θέλαμε ακόμα μεγαλύτερη γκάμα στοιχημάτων αν και έχει ικανοποιητικό αριθμό για ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

Προσφερόμενα Γεγονότα

Δεν θα σας λείψει κάποιο σπορ στην Betdaq αν και τα προσφερόμενα γεγονότα είναι (όπως αναμένεται) λιγότερα από ότι σε παραδοσιακούς bookmakers.

Σχεδιασμός/Λειτουργικότητα

Πολύ καλό σχεδιασμός με τις επιλογές να είναι ευδιάκριτες ακόμα και για νέους χρήστες.

Ταχύτητα

Όπως και στο άλλο γνωστό ανταλλακτήριο (Betfair), θα θέλαμε η σελίδα να ήταν λίγο πιο γρήγορη...

Έξτρα Υπηρεσίες

Εκτός από στοίχημα στην Betdaq μπορούμε να ποντάρουμε και σε παιχνίδια καζίνο. Οι έξτρα υπηρεσίες περιορίζονται στα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα κατά την γνώμη μας αφού ένα ανταλλακτήριο πρέπει να επικεντρώνεται στο αθλητικό στοίχημα.

Επισκεφτείτε την σελιδα του Betdaq »

Τελευταία νέα της Betdaq

Δεν υπάρχουν νέα.

Γενικές πληροφορίες

Εταιρεία:Global Betting Exchange
helpdesk[at]betdaq.gr
Τηλέφωνο:+800 353 12011
Livechat:Όχι

Highlights

Έξτρα υπηρεσίες

Στοίχημα μέσω smartphones & tablets

Τρόποι Κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 February, 2013 - 12:31
Εάν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι σωστό ή έχει αλλάξει παρακαλώ ενημερώστε μας.