Παρουσίαση Betsonic

Betsonic: Γενικές πληροφορίες »

Θετικά/Αρνητικά

Η Betsonic είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρεία του διαδικτύου που δεν κόβει στοιχήματα. Κάθε πελάτης μπορεί να δει (on mouse over) το όριο που μπορεί να στοιχηματίσει κάθε φορά και να επαναλάβει όσες φορές θέλει το στοίχημά του.

Παρότι η πλατφόρμα είναι φτιαγμένη με τεχνολογία αιχμής, η ιστοσελίδα είναι λίγο βαριά λόγω της τεχνολογίας flash που χρησιμοποιεί για να ανανεώνει αυτότόματα τις αποδόσεις. Θα θέλαμε ακόμα λίγο πιο απλό navigation και ένα ποκερ room...

Εισαγωγή

H Betsonic είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010. Σουηδικών συμφερόντων σε συνεργασία με Αραβικά κεφάλαια. Χρησιμοποιεί σουηδική τεχνολογία που είναι δοκιμασμένη στον χώρο και περιμένουμε να είναι η ευχάριστη έκπληξη για τα επόμενα χρόνια.

Η μεγαλύτερη βάση πελατών είναι στην Αραβία, Λατινική Αμερική και τελευταία αρχίζει να δραστηριοποιείται στην Νότια Ευρώπη.

Η λογική της εταιρείας είναι να προσφέρει κάτι νέο στον χώρο, και να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών της Betsonic υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και είναι στη διάθεση των πελατών της στα ελληνικά μέσω email καθ' όλη την διάρκεια του 24ωρου. Εαν επιθυμείτε τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να το αναφέρετε στο email σας και η Betsonic θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting)

Η Betsonic έχει πολύ καλή και σημαντική προσφορά ζωντανών στοιχημάτων. Αν κάποιος συγκρίνει την προσφορά σε αγώνες live θα καταλάβει ότι μόνο 2-3 εταιρείες ξεπαιρνούν την Betsonic σε Live προσφορά. Ο στόχος της εταιρείας είναι σε ένα χρόνο να είναι η εταιρεία που προσφέρει τα περισσότερα live στην αγορά.

Είδη Στοιχημάτων

Η Betsonic διαθέτει περισσότερες από 12.000 στοιχηματικές αποδόσεις κάθε εβδομάδα. Ξεχωρίσαμε τις πολλές αγορές γκολ που έχουμε για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις αλλά και τον συνδυασμό αποτελέσματος/αριθμού γκολ (πχ νίκη γηπεδούχου και over).

Προσφερόμενα Γεγονότα

Η Betsonic προσφέρει μια τεράστια ποικιλία αγώνων που φτάνει να συναγωνιστεί και τους πρωτοπόρους του είδους. Παρά το γεγονός ότι είναι νέα εταιρεία έχει επενδύσει στο να προσφέρει όλα τα πρωταθλήματα και με πάρα πολλούς αγώνες Live.

Σχεδιασμός/Λειτουργικότητα

Το site της Betsonic έχει σκούρο χρώμα με την χρήση flash σε αρκετά σημεία της σελίδας. Θα θέλαμε η λειτουργικότητα της σελίδας να είναι λίγο πιο απλή καθώς και την δυνατότητα για συστήματα παρολί. Ένας τομέας που σίγουρα η Betsonic μπορεί να βελτιωθεί!

Ταχύτητα

Λόγω της χρήσης flash η σελίδα είναι αρκετά "βαριά". Και εδώ όμως θεωρούμε ότι η Betsonic μπορεί να βελτιωθεί!

Επισκεφτείτε την σελιδα του Betsonic »

Τελευταία νέα της Betsonic

Δεν υπάρχουν νέα.

Γενικές πληροφορίες

Εταιρεία:I-Tainment NV
[email protected]
Τηλέφωνο:
Livechat:Όχι

Highlights

Έξτρα υπηρεσίες

Τρόποι Κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 June, 2016 - 15:33
Εάν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι σωστό ή έχει αλλάξει παρακαλώ ενημερώστε μας.