[ER*****0] ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ 🔓 ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ MOBILE;
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

Vistabet - Εκπληκτική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (14/6)

14 Ιουνίου 2024 - 14:36
Vistabet 14-6.jpg

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος απώλεσε δύο ευκαιρίες.

Vistabet - Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο τελικό με την πλάτη στον τοίχο νίκησε (85-88) ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2. Οι «Πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο β' μέρος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο ΟΑΚΑ (14/06). Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως βρέθηκαν 11 πόντους πίσω δεν πανικοβλήθηκαν και με πρωταγωνιστές τους Ναν, Γκραντ και Λεσόρ πήραν μία σπουδαία νίκη μένοντας «ζωντανοί» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε με 52% στο τρίποντο, είχε 17 ασίστ για 11 λάθη, αλλά το κυριότερο στο δεύτερο ημίχρονο είχε 16 εύστοχα δίποντα που του έδωσαν και την ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή. Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και ο Παναθηναϊκός θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να κατακτήσει τον τίτλο με ολική ανατροπή. «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχουμε ακόμα ένα ματς για να τελειώσουμε τη δουλειά» τόνισε ο Τζέριαν Γκραντ.

Vistabet - Ενισχυμένο Build A Bet* στο Ίντερ - Φιορεντίνα! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός είχε δυο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο τις έχασε, αφού με δυο διαδοχικές ήττες είδε τη σειρά των τελικών (2-2) να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν πολλά λάθη, είχαν τραγικά ποσοστά και δεν μπόρεσαν να κόψουν τον εντυπωσιακό Ναν. Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος από τις βολές με 22/35, ενώ είχε 19 ασίστ για 6 λάθη, με τον Λαρεντζάκη να είναι ο κορυφαίος του παίκτης. Άστοχος και στα δίποντα στο δεύτερο μέρος, γεγονός που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο αντίπαλος. «Το κάναμε αυτήν τη χρονιά με την Μπαρτσελόνα, έχουμε κερδίσει αρκετές φορές εκτός έδρας. Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία, θα είμαστε καλύτεροι» τόνισε ο Πετρούσεφ. Ο Μιλουτίνοφ παρουσιάστηκε κουρασμένος, αφού είναι ο μοναδικός σέντερ των Πειραιωτών. Θυμίζουμε, πως ο Φαλ είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερες προσφορές*
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 1
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal
over-icon_BH.svg
Over 2
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder 1
paroli-icon_BH.svg
Παρολί
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά 1
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες 1
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις 1
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 1
NBA-icon_BH.svg
NBA 1
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1