Παρουσίαση Cashpoint

Cashpoint: Γενικές πληροφορίες »

Θετικά/Αρνητικά

Μας αρέσει το Γερμανικό στυλ της σελίδας αλλά και το μπόνους 100% μέχρι 100€

Θα θέλαμε λίγο χαμηλότερη γκανιότα αλλά και περισσότερη έμφαση στον Έλληνα παίκτη, κάτι που περιμένουμε στο μέλλον!

Εισαγωγή

Νέα εταιρία στην Ελληνική η αγορά η Cashpoint αφού έκανε Ελληνική έκδοση μετά την αδειοδότηση της.

Επισκεπτόμενοι την σελίδα βλέπουμε κατευθείαν ότι η σελίδα έχει ένα Γερμανικό στυλ με το design να είναι σοβαρό αλλά και ταυτόχρονα εύχρηστο!

Η Cashpoint μας παρουσιάζετε με το παρακάτω κείμενο:

Η CASHPOINT ιδρύθηκε το 1996 και εδραιώθηκε γρήγορα ως κορυφαίος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων και ψυχαγωγίας. Εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, η εταιρεία διατηρεί περισσότερα από 5.000 σημεία υποδοχής διεθνώς υπό μορφή γραφείων στοιχημάτων, καταστημάτων μέσα σε καταστήματα, περιπτέρων και τερματικών αυτοεξυπηρέτησης σε χώρους εστίασης. Η ισχυρή παρουσία της CASHPOINT δεν περιορίζεται μόνο στην ηγεμονική θέση της στη γερμανική ή την αυστριακή αγορά, αλλά επεκτείνεται και σε χώρες, όπως η Βρετανία, η Δανία, το Βέλγιο, η Ελλάδα και η Κύπρος.

Μπόνους

Πολύ καλή προσφορά της Cashpoint με το μπόνους 100% μέχρι 100€ να μην μας αφήνει ασυγκίνητους… Δείτε τους όρους του μπόνους όπως τους βρίσκουμε στην σελίδα της Cashpoint.

Όροι συμμετοχής (από την σελίδα της Cashpoint)

 1. Η προσφορά ξεκινάει στις 01.07.2013 – 12:00 CET (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) και τελειώνει στις 31.12.2013 – 23:59 CET (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).
 2. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι Συναλλαγών του CASHPOINT Malta Ltd.
 3. Το μπόνους είναι 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης έως και το μέγιστο ποσό των 100 Ευρώ. Οι πελάτες που διαθέτουν άλλο νόμισμα στο λογαριασμό τους, θα λάβουν το αντίστοιχο μέγιστο ποσό στο νόμισμα του λογαριασμού τους, σύμφωνα με τη νομισματική ισοτιμία της ημέρας.
 4. Το μπόνους ισχύει για όλες τις μεθόδους πληρωμής πραγματικού χρήματος.
 5. Η ελάχιστη κατάθεση πρέπει να είναι 10 ευρώ (ή το αντίστοιχο ποσό στο εκάστοτε νόμισμα του πελάτη).
 6. Το μπόνους πρώτης κατάθεσης ισχύει μόνο για αρχική κατάθεση με πραγματικά χρήματα σε νέο λογαριασμό στοιχημάτων της cashpoint.com.
 7. Το μπόνους πρώτης κατάθεσης ισχύει μόνο για μία φορά ανά πελάτη, λογαριασμό, νοικοκυριό, σύνολο στοιχείων πληρωμής και διεύθυνση ΙΡ. Σε περίπτωση πολλαπλών εγγραφών ή νέας εγγραφής υπάρχοντος πελάτη, η CASHPOINT επιφυλάσσεται του δικαιώματος να κλείσει τον/τους λογαριασμό/ούς αυτού του παίκτη και να ακυρώσει όλα τα μπόνους και κέρδη που υπάρχουν εκεί.
 8. Οι προϋποθέσεις για μπόνους/ποντάρισμα είναι οι εξής:

8α. Το ποσό κατάθεσης , ισότιμο με το ποσό μπόνους, πρέπει να διατεθεί 8 φορές για το ποντάρισμα σε στοιχήματα με την ελάχιστη απόδοση 2,0.

8β. Πονταρίσματα σε Power Races όπως και καζίνο, πόκερ και Skill Games δεν ανταποκρίνονται με την εκπλήρωση των προϋποθέσεων μπόνους.

8γ. Σε περίπτωση τοποθέτησης δύο ή περισσότερων στοιχημάτων σε διαφορετικά αποτελέσματα παιχνιδιού του ίδιου στοιχήματος ή γεγονότος στοιχήματος, το μπόνους είναι άκυρο.

8δ. Οι προϋποθέσεις μπόνους πρέπει να εκπληρωθούν εντός 60 ημερών από την πρώτη κατάθεση, αλλιώς το μπόνους χάνει την ισχύ του.

8ε. Μόλις εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις μπόνους, το μπόνους καταχωρείται στο λογαριασμό πελάτη και βρίσκεται στη διάθεσή του.

 1. Το μπόνους ΔΕΝ μπορεί να διατεθεί μέχρι να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις μπόνους.
 2. Ο πελάτης ενημερώνεται για το χορηγούμενο μπόνους και τις εκπληρωμένες όπως και ανοικτές προϋποθεσεις πονταρίσματος στο «Λογαριασμό μου».
 3. Εάν ο πελάτης ζητήσει την αποπληρωμή πριν εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις μπόνους, το μπόνους χάνει την ισχύ του.
 4. Το μπόνους προορίζεται αποκλειστικά για τους λογαριασμούς ερασιτεχνών παικτών και χορηγείται μόνο σε τέτοιους παίκτες. Επαγγελματίες παίκτες και συνδικάτα παικτών, κοινότητες παικτών και πολλαπλές εφαρμογές δεν ανταμείβονται με μπόνους. Το μπόνους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσχέτιση με άλλες προσφορές. Η απόφαση της CASHPOINT είναι τελεσίδικη και μη διαπραγματεύσιμη.
 5. Εάν δεν εκπληρώνεται έστω και ένας από τους προαναφερόμενους όρους, το μπόνους καθίσταται άκυρο.
 6. Η CASHPOINT επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αλλάξει ή ακυρώσει το είδος και τη διάρκεια προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή.
Επισκεφτείτε την σελιδα του Cashpoint »

Τελευταία νέα της Cashpoint

Δεν υπάρχουν νέα.

Γενικές πληροφορίες

Εταιρεία:CASHPOINT Ltd
[email protected]
Τηλέφωνο:+356-21-322-855
Livechat:Όχι

Highlights

Έξτρα υπηρεσίες

Στοίχημα μέσω smartphones & tablets

Τρόποι Κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 June, 2017 - 07:14
Εάν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι σωστό ή έχει αλλάξει παρακαλώ ενημερώστε μας.