ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ!
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Η Betsson υποστηρίζει τις γυναίκες!

H Betsson στάθηκε δίπλα στις γυναίκες και την  ΜαρτίουΠαγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όπως και κάθε άλλη μέρα, και γιόρτασε την πολύ σημαντική αυτή ημέρα με δράσεις που στοχεύουν την ανάδειξη των γυναίκειών φωνών σε κάθε τομέα, όπως αυτόν της έρευνας.

Η Υπεύθυνη των Χορηγιών και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Λυδία Λιασκόβσκα, συναντήθηκε χθες με την πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Ε., Λίνα Τσαλταμπάση και την γενική γραμματέα του ΙΝΖΕΒ, Αλίκη Κοροβέση όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις προκλήσεις και τις κοινές δράσεις που μπορούν ανα αναπτυχθούν μεταξύ της Betsson και του Σ.Ε.Γ.Ε.

Οι ενέργειες περιλαμβάνουν δράσεις όπως την δωρεά ύψους 3.000€ στον οργανισμό Σ.Ε.Γ.Ε. (Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος) ως στήριξη στο κομμάτι #Her_Research (Υποστήριξη Γυναικών στην Έρευνα).

Ο κλάδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζει ακόμη με ισότητα τις γυναίκες του επαγγέλματος, με αποτέλεσμα λαμπρές ερευνήτριες να μην αναδεικνύονται όσο θα έπρεπε. Η δράση αυτή έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της έρευνας, να δώσει δύναμη στις φωνές τους και να πετύχει την επαρκής εκπροσώπηση του φύλου.

Η πολύτιμη στήριξη επιτυγχάνεται μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την υποστήριξη 3 ομάδων Γυναικών Ερευνητριών, οι οποίες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην Συγγραφή Ερευνητικών Προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο Ερευνητικό Πρόγραμμα, από Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων. Ακόμη, 10 ομάδες με ουσιαστική συμμετοχή Γυναικών Ερευνητριών θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα πλήρες Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό πακέτο 10 ωρών από Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων. Τέλος, όλες οι συμμετέχουσες ερευνήτριες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε 2ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα τους ερευνητικούς πόρους και θα τους παρέχονται και επιπλέον 2 ώρες mentoring στο θέμα αυτό.

Για τις δράσεις της Betsson και την δραστηριότητά της, η Λυδία Λυασκόβσκα δήλωσε:

«Η Betsson η οποία πρόσφατα ξεκίνησε να προσφέρει διασκέδαση στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο , είναι περήφανη που μπορεί να προσφέρει στην γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Είναι στο DNA της εταιρίας μας παγκοσμίως να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία και είναι χαρά μας που αυτή η πράξη μας γίνεται σε μια σημαντική ημέρα ,την Ημέρα της Γυναίκας με την δωρεά προς την ΣΕΓΕ!»

Η πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε. κα Λίνα Τσαλτμπάση δήλωσε: «Οι γυναίκες επιχειρηματίες είναι κοντά στο 30%, δεν θα υπήρχε καλύτερη κίνηση για να τιμήσουμε αυτήν την μέρα, που είναι μια ημέρα μνήμης «η παγκόσμια ημέρα των γυναικών» ως προς το να δώσουμε κάτι πίσω στην κοινωνία και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερες γυναίκες να ενδυναμωθούν, περισσότερες γυναικείες να βγουν στο επιχειρείν Η Betsson σε παγκόσμιο επίπεδο έχει δείξει πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη πραγματικά είναι η προτεραιότητα της . Ερχόμαστε τώρα και με την Betsson Ελλάδος που κάνει αυτή την σημαντική κίνηση, να υποστηρίξει τις γυναίκες, τις νέες γυναίκες οι οποίες θέλουνε να μπουν στο επιχειρείν με μια δράση η οποία θα βοηθήσει περαιτέρω την ενδυνάμωση τους και που είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τον σύνδεσμο μας, για την λειτουργεία του όσο και για τις ίδιες τις γυναίκες γενικότερα».

Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
(161 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι