Προφίλ tipster: Maestros

Γνωρίστε τον tipster του site Maestros μέσα από την παρουσίαση του στο Bet-hoven.net

Ποιος είναι?

Ο Maestros ασχολείται χρόνια με τον χώρου του Internetικού στοιχήματος έχοντας πειραματιστεί με όλα τα είδη στοιχήματος.

Οι καλές στατιστικές του γνώσεις τον βοηθάνε στην καλύτερη προσέγγιση των αγώνων. Η στήλη του θα ανανεώνεται καθημερινά με πολλές προτάσεις.

Πώς παίζει?

Moto του Maestrou:
Το στοίχημα είναι ένας Μαραθώνιος, και όχι μια κούρσα 100 μέτρων...

Τα πονταρίσματα του Maestro στηρίζονται κυρίως στην θεωρία του Value Betting. Τις περισσότερες φορές θα τον δείτε να ποντάρει σε μονά παιχνίδια και δυάδες. Ακόμα του αρέσει να εκμεταλλεύεται τις πολύ καλές αποδόσεις των ειδικών στοιχημάτων και έτσι συχνά ρισκάρει σε ημίχρονα/τελικά (κυρίως Χ/1 και ανατροπές) αλλά και σε scorecast, ακολουθώντας τις εμπνεύσεις του... Τις μπασκετικές του επιλογές μονοπωλούν τα over/under στο σύνολο πόντων.

Γενικά είναι πολύ υπομονετικός στο παιχνίδι του και δεν δείχνει να επηρεάζεται από τυχόν σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Πρωταθλήματα και διοργανώσεις που προτιμά

Τα σπορ τα οποία ποντάρει ο Maestros είναι κυρίως το ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ, ενώ κατά καιρούς μπορεί να τον δείτε να ποντάρει στο αγαπημένο του snooker.

Τα πρωταθλήματα τα οποία προτιμάει είναι το Ελληνικό, Αγγλικό, Γερμανικό και μερικές επιλογές από τα Βόρεια πρωταθλήματα.

Όσο αναφορά το Μπάσκετ ποντάρει κυρίως σε Euroleague και NBA καθώς και στο δικό μας πρωτάθλημα.

Στόχος

Πρώτο μέλημα του Maestro είναι να μην έχει αρνητικό απολογισμό. Βέβαια ένας εφικτός στόχος τον οποίο έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι 2-3 φορές το ταμείο του. Το παν είναι για αυτόν να κάνει το χόμπι του βγάζοντας κάποιο κέρδος.