Προφίλ tipster: Pistolero

Γνωρίστε τον tipster του site Pistolero μέσα από την παρουσίαση του στο Bet-hoven.net

Ποιος είναι?

Ο Pistolero ασχολείται με το στοίχημα και με τον αθλητισμό από τότε που θυμάται τον εαυτό του και όπως προδίδει το προσωνύμιο του έχει άγριες... διαθέσεις.

Πως παίζει?

Moto του πιστολέρο:
Το στοίχημα θέλει έλεγχο...

Η μελέτη του Pistolero ξεκινά μια ή και δύο μέρες πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων που θέλει να ασχοληθεί. Δίνει βάρος κατά πολύ στον παράγοντα έδρα, στο κίνητρο, στο παρασκήνιο, στα «βαριά» ονόματα και αφήνει κατά δεύτερο λόγο την φόρμα και τα στατιστικά. Προτιμά τις δυάδες και τα μονά αποδεκτά, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνει τις πιθανότητες ταμείου.

Πρωταθλήματα και διοργανώσεις που προτιμά

Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο άθλημα του Pistolero, όμως δεν αγνοεί το μπάσκετ, όταν αυτό έχει κάτι καλό να του προσφέρει. Έχει αδύναμία στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Τουρκίας και βέβαια της Ελλάδας, όμως βρίσκεται παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ξεχωριστό κομμάτι στο ποντάρισμα του, αν και προτιμά να είναι θεατής.

Στόχος

Ο στόχος του Pistolero είναι να στήσει στη... γωνία τους book και να βρίσκεται με θετικό πρόσημο στο τέλος της στοιχηματικής σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε μονάχα το περίσευμα μας, γιατί έτσι θα βγούμε πραγματικά ωφελημένοι και θα απολαύσουμε τον μαγικό κόσμο του στοιχήματος.