Προφίλ tipster: Scorpionbet

Γνωρίστε τον tipster του site Scorpionbet μέσα
από την παρουσίαση του στο Bet-hoven.net

Ποιος είναι?

Moto του Scorpionbet:
So far! So good! So long...

Ο scorpiobet είναι ο ακίνδυνος σκορπιός της διπλανής πόρτας, είναι αυτός που ενώ μελετάει και σκέφτεται απλά και λογικά για να ποντάρει, επιπλέον θα χτυπήσει και το αδύνατον, σε ένα τρελό ποντάρισμα... «έτσι, για να τσιμπήσουμε κάτι ακόμα!».

Πάνω σε μια τέτοια τρέλα, άνοιξε το πρώτο του διαδικτυακό λογαριασμό, και πόνταρε 15€ στην Ελλάδα ότι θα κατακτήσει το euro 2004 όταν η απόδοση ήταν 300! Το «τσίμπημα» του σκορπιού ήταν τοοοοσο γλυκό...

Πώς παίζει?

Μελέτη! Μελέτη και στρατηγική για το επόμενο χτύπημα-ποντάρισμα! Ακολουθάει 3 συγκεκριμένα πρωταθλήματα και ανάλογα τοποθετεί τα πονταρίσματά του. Φυσικά, υπάρχει πάντα και το «τρελό» στοίχημα, που αφορά όμως ομάδες μικρότερων κατηγοριών και κυρίως μέσω διαδικτύου, προσπαθώντας να αποφέρει το υπέρτατο τσίμπημα στους bookmaker!

Πρωταθλήματα και διοργανώσεις που προτιμά

Φυσικά.. το ποδόσφαιρο, με αγαπημένα πρωταθλήματα αυτό της Δανίας, Γερμανίας, Ιταλίας και της δικής μας Super league! Τα «περίεργα» στοιχήματα προέρχονται από Γ' Γερμανίας, Β' Ρουμανίας και Β' Αυστρίας. Κάποιες λίγες φορές ποντάρει στο μπάσκετ και στα αγαπημένα του Hokey και Handball!

Στόχος

Να «τσιμπήσει» τα λεφτά των bookmakers με στρατηγική, αλλά και με τη τρέλα που κουβαλάει!