Παρουσίαση StanJames

StanJames: Γενικές πληροφορίες »

Θετικά/Αρνητικά

Το μεγάλο πλεονέκτημα της StanJames δεν είναι άλλο από το live betting της το οποίο είναι πολύ εύχρηστο χωρίς παραπανήσια γραφικά ενώ οι αποδόσεις που προσφέρονται είναι από τις καλύτερες της αγοράς με πολύ χαμηλή γκανιότα στο Ζωντανό Στοίχημα!

Το δελτίο στοιχήματος της StanJames δεν είναι πολύ εύχρηστο ενώ η χρήση συστήματος είναι αρκετά περίπλοκη χωρίς την δυνατότητα χρησιμοποίησης στάνταρ (banker)

Εισαγωγή

Η Stanjames, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες Bρετανικές εταιρίες στοιχημάτων η οποία δημιουργήθηκε το 1973 (!) από τον Steve Fisher και εδρεύει στο Γιβραλτάρ. Από το 1997 προσφέρει Online στοίχημα και περηφανεύεται ότι είναι η πρώτη εταιρία που προσέφερε live betting!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική στην εξυπηρέτηση πελατών η Stanjames με δυνατότητα επικοινωνίας με Ελληνόφωνο τμήμα καθημερινά (και Σαββατοκύριακο) από 12.00 μέχρι 24.00 είτε τηλεφωνικά (δωρεάν) είτε μέσω Live chat ή email. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.

Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting)

Η Stanjames είναι συνώνυμο με το Ζωντανό Στοίχημα αφού αποτελεί το πρώτο γραφείο στοιχημάτων που προσέφερε τη δυνατότητα ζωντανού στοιχηματισμού. Αυτό που ξεχωρίζει από το Live στοίχημα στην StanJames είναι η χαμηλή γκανιότα (και επομένως οι πολύ καλές αποδόσεις) αφού σε πολλούς bookmakers παρατηρείτε αυξημένη γκανιότα στο Live betting...

Είδη Στοιχημάτων και Αποδόσεις

Αρκετά είδη στοιχημάτων, ειδικά σε δημοφιλής αγορές. Η γκανιότα είναι λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο της αγοράς (αρκετά καλές αποδόσεις δηλαδή) με την Stanjames να κάνει την διαφορά στο Live betting αφού όπως αναφέρουμε και παραπάνω προσφέρει χαμηλή γκανιότα στις Live αγορές της!

Σχεδιασμός/Λειτουργικότητα - Ταχύτητα

Ο σχεδιασμός της Stanjames είναι λιτός χωρίς περιττά γραφικά με το website να φορτώνει πολύ γρήγορα. Ξεχωρίζει το Live στοίχημα το οποίο είναι πολύ γρήγορο και λειτουργικό.

Έξτρα Υπηρεσίες

Η StanJames προσφέρει ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε με το τάβλι της ειδικό για το Ελληνικό κοινό να ξεχωρίζει! Οι περισσότεροι bookmakers προσφέρουν μόνο Πόρτες (που είναι το στάνταρ παιχνίδι μόλις κάποιος παίζει backgammon) αλλά στην StanJames μπορείτε να παίξετε και πλακωτό ή πόρτες!

Επισκεφτείτε την σελιδα του StanJames »

Τελευταία νέα της StanJames

Δεν υπάρχουν νέα.

Γενικές πληροφορίες

Εταιρεία:Stan James Ltd
hellas[at]stanjames.com
Τηλέφωνο:800 200 1000
Livechat: Ναί

Highlights

Έξτρα υπηρεσίες

Στοίχημα μέσω smartphones & tablets

Τρόποι Κατάθεσης

Τρόποι Ανάληψης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 August, 2013 - 21:50
Εάν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι σωστό ή έχει αλλάξει παρακαλώ ενημερώστε μας.