Σχετικά με εμάς

Το Bet-hoven.net ξεκίνησε την λειτουργία τους στις 28 Μαΐου 2006 και από τότε σας προσφέρει δωρεάν τα προγνωστικά του.

Σκοπός όμως του Bet-hoven.net δεν είναι μόνο να σας δώσει προγνωστικά αλλά και να σας κάνει καλύτερους παίκτες με πολλά άρθρα γύρω από την θεωρία στοιχήματος και πως μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο που παίζετε.

Γιατί όμως στο τέλος δεν μετράει εάν έπαιξες σωστά αλλά το εάν πήγες ταμείο, κάθε τίσπτερ (εκτός του Taurusbet) έχει ένα εικονικό ταμείο στο οποίο ποντάρει μονάδες σε πραγματικές αποδόσεις.

Από την αρχή λειτουργίας μας ο δείκτης της σελίδας είναι πάντα στο συν με το +12.101 μονάδες που έγραψε η ομάδα την σαιζόν 2009-10 να είναι το ρεκόρ μας!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια αναδρομή στης διαφορετικές μορφές που είχε το Bet-hoven.net, από την πρώιμη μορφή του 2006, στην ανεπτυγμένη και mobile friendly σημερινή.

28 Μαΐου 2006

Version 1

Εδώ βλέπουμε την πρώτη μορφή του site η οποία χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Σίγουρα πολύ λίγοι θα θυμούνται το Bet-hoven.gr τότε, αφού αυτό το layout χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και κυρίως στην φάση δομικής και λειτουργικής οργάνωσης.

Οκτώβριος 2006

Version 2

Στην δεύτερη σαφώς βελτιωμένη μορφή του Bet-hoven.gr

Ιούνιος 2007

Version 3

Τρίτη γενιά του Bet-hoven με την κατάληξη να αλλάζει από .gr σε .net!

Οκτώβριος 2007

Version 4

Η μορφή που κράτησε περισσότερο από τις προηγούμενες (σχεδόν δύο χρόνια!) και πολλοί από εσάς πιθανόν να την θυμάστε!

Αύγουστος 2009

Version 5

Η τελευταία μας έκδοση πριν από την παρούσα και πιο μακροβιότερη μέχρι τώρα με διάρκεια ζωής ούτε λίγο ούτε πολύ τα τρία χρόνια!