Το 48ο NFL Super Bowl έφτασε!

Το Super Bowl XLVIII μεταξύ των Seattle Seahawks και Denver Broncos θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ σε πάνω 12 εκατομμύρια σπίτια, από τα κανάλια της FOX International Channels μέσω του FOX Sports σε Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία και Κύπρο και του FOX σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία και Μάλτα.

Το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις ετησίως και αποτελεί μέρος της δέσμευσης της FOX για μετάδοση του καλύτερου αθλητικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου παγκοσμίως.

Χάρη στην παγκόσμια κάλυψη των καναλιών FOX Sports και FOX, οι fans του NFL στην Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το Super Bowl, σε μία αποκλειστική παραγωγή της FOX από τις Η.Π.Α.

H FOX International Channels (FIC) ανακοίνωσε ότι το Super Bowl XLVIII θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από τα κανάλια της σε όλη την Ευρώπη, για πρώτη φορά. Ο τελικός του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Football (NFL) θα φτάσει σε περισσότερα από 12 εκατομμύρια σπίτια μέσω του καναλιού FOX Sports σε Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία και Κύπρο και του καναλιού FOX σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία Σλοβενία και Μάλτα. Το 48ο Super Bowl, μεταξύ των πρωταθλητών της National Football Conference (NFC) Seattle Seahawks και των πρωταθλητών της American Football Conference (AFC) Denver Broncos, θα διεξαχθεί στο MetLife Stadium, του New Jersey, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, με τη ζωντανή πανευρωπαϊκή μετάδοση να ξεκινάει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (στις 00:30) και την έναρξη της μετάδοσης του αγώνα στις 1.30π.μ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Super Bowl μεταδίδεται ΖΩΝΤΑΝΑ από τα κανάλια της FIC στην Ευρώπη και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς στη στρατηγική κατεύθυνση της FOX και τη δέσμευσή της για την προβολή του καλύτερου αθλητικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Χάρη στην παγκόσμια κάλυψη των καναλιών FOX Sports και FOX, οι fans του NFL στην Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το Super Bowl, σε μία αποκλειστική παραγωγή της FOX από τις Η.Π.Α., η οποία περιλαμβάνει περιγραφή του αγώνα από τον Joe Buck και ανάλυση των φάσεων από τον Troy Aikman (μέλος του NFL "Hall Of Fame") μαζί με την ομάδα τηλεοπτικής μετάδοσης του Super Bowl, καθώς και ζωντανό ρεπορτάζ μέσα από τον αγωνιστικό χώρο από τις Pam Oliver και Erin Andrews.

Το Super Bowl είναι το πιο σημαντικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερικάνικη τηλεόραση, το οποίο λαμβάνει σημαντική δημοσιότητα από τα media όλου του πλανήτη. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, που συνδυάζει τα sports με τη show-business. Εκτός από τον αγώνα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι παγκοσμίου φήμης stars και celebrities που το παρακολουθούν, σε σημείο που ο αγώνας θυμίζει ένα από τα μεγάλα events του Hollywood. Φέτος στο περίφημο show του ημιχρόνου, θα δούμε τη ζωντανή εμφάνιση του Αμερικανού μουσικού φαινομένου Bruno Mars αλλά και των θρυλικών Red Hot Chili Peppers.

Η ζωντανή μετάδοση του Super Bowl XLVIIΙ από το FOX, θα ξεκινήσει την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 00.30 και περιλαμβάνει το Super Bowl pre-show, τη μετάδοση του αγώνα με την αυθεντική αμερικάνικη περιγραφή, το show του ημιχρόνου, τη στέψη του πρωταθλητή και εκπομπή με post-game ανάλυση.