Blogger: Κώστας Εξαδάκτυλος

Σκληρό καρύδι και 4.50

Την καλημέρα μου σε όλους! Χαράς ευαγγέλια για την στήλη. Ο Εμπαπέ μόλις στο 3ο λεπτό μας πλήρωσε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Παράλληλα, ο Γάλλος σούπερ σταρ σημείωσε και δεύτερο τέρμα δίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν προβάδισμα πρόκρισης. Το 3-2 υπέρ των Γάλλων διαφοροποιεί τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Προτάθηκε η πρόκριση των Παριζιάνων στο 2.10 και πλέον παίζεται στο 1.47. Το κας άουτ είναι μια επιλογή όπως και η εύκολη κάλυψη. Προχωράμε παρακάτω με μια διπλή επιλογή από την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Σλάβια Πράγας.
Οι Τσέχοι είναι μέχρι στιγμής (μαζί με την Γρανάδα) η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Έχουν αποκλείσει Ρέιντζερς και Λέστερ με ισάριθμες νίκες εκτός έδρας. Μακριά από την Πράγα η Σλάβια βολεύεται κι αποδίδει εξαιρετικά. Καλοδουλεμένο σύνολο, παίζει υποδειγματικά την κόντρα ενώ είναι ιδιαιτέρως σκληρή μεσοαμυντικά. Η Άρσεναλ αν και βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Όταν πιεστεί ψηλά κάνει εύκολα το λάθος, γεγονός που είδαμε πολλάκις και στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Να βρει τουλάχιστον ένα γκολ η Σλάβια στο Λονδίνο τιμάται στο υψηλό 1.80 και θα το τιμήσουμε.
Εκείνος ο παίκτης που μπορεί να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους είναι ο Τσέχος φορ Κούτχα. Ο 24χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 14 τέρματα σε 27 αγώνες με την ομάδα του όντας η αιχμή του δόρατος για το σύνολο του Τρπισόφσκι. Βλέπουμε γκολ από τη μεριά των Τσέχων και θα ρισκαρούμε με το βασικό τους φορ στο υψηλότατο 4.50. Αυτά τα ολίγα από εμένα, καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.