Επαληθεύτηκε η ευρεία νίκη της Μπάγερν, όπως και τα μαχητικά κορίτσια της Νάπολι, που ηττήθηκαν μόλις με σκορ 1-0 από τη Σασουόλο. Η Ουτρέχτη ήταν η γκάφα της ημέρας, γενικότερα στο κουπόνι και όχι μόνο από τη δική μας πλευρά.
Κλείνει ο μήνας. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο απολογισμό. Τελικά η Πέμπτη του Γιουρόπα Λιγκ ήταν αυτή που μας τα χάλασε. Άντε να καλύψουμε κάπως το χαμένο έδαφος την τελευταία ημέρα του μήνα.
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Τρένο πηγαίνει η Τράμπζον που Τάσου Μπακασέτα. Μετρά 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη Φενέρ, την οποία αντιμετωπίζει απόψε εντός έδρας. Επτά νίκες, συν άλλη μία στο Σούπερ Καπ με την Μπασακσεχίρ, συνάμα είναι 11 επίσημα ματς χωρίς ήττα και μετρά ως τελευταία αποτυχία το εντός έδρας 0-2 από τη Γαλατασαράι, στις 26 Δεκεμβρίου.
Αήττητη μέσα στο 2021 η ομάδα του Μπακασέτα, χάρη και στα γκολ του Έλληνα μέσου. Ο Νουακάμε εξέτισε την ποινή του και προσθέτει άλλη μία επιλογή μεσοεπιθετικά στον Αβτσί. Γεγονός είναι πως προτιμά να κρατάει το... μηδέν στην άμυνα και να περιορίζεται στο 1-0, κάτι που συμβαίνει πολλάκις εντός έδρας, αλλά κυρίως κόντρα σε μικρομεσαίους αντιπάλους. Με αντίπαλο τη Φενέρ, μετρούν ανεξαρτήτως έδρας, 10 σερί G/G. Όπως και με τον συγκεκριμένο διαιτητή μετρά ένα καλό σερί από το αμφίσκορα.
Η Φενλέρ γκέλαρε με την Γκέζτεπε, αποκλείστηκε νωρίτερα στο Κύπελλο από την Μπασάκ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο. Εκτός έδρας δείχνει να ρολάρει καλύτερα. Από το Σεπτέμβριο μετρά μόνο την ήττα με την Γκαζιαντέπ. Τώρα έρχονται βέβαια τα ντέρμπι.