Η Τρίτη μας δεν ήταν καλή. Η Λειψία τα έκανε μαντάρα και η Μπάγερν δεν πίεσε όσο θα έπρεπε. Πόσο μάλλον η Λεβερκούζεν, που ούτε καν είχε φάση για να σκοράρει. Απογοητευτική.
ΠΟΡΤΟ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ
Η Σπόρτινγκ γκέλαρε χθες και η Πόρτο έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη να φτάσει στο -4 από την αντίπαλό της. Η μάχη του τίτλου ίσως και να μην τελείωσε μετά τα χθεσινά. Η Πόρτο γλίτωσε την Κυριακή με το χαμένο πέναλτι της Νασιονάλ και με τον Ταρεμί πήρε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο. Πολλά τα παιχνίδια μαζεμένα, με τους «Δράκους» να δείχνουν ορισμένα σημάδια κούρασης. Από την άλλη, τους παρουσιάζεται μία καλή ευκαιρία για να πλησιάσουν τη Σπόρτινγκ και ότι γίνει. Χρειάζεται νίκες γιατί έχει μπροστά της και το ντέρμπι με την Μπενφίκα.
Η Γκιμαράες δεν θα έχει τελικά απόψε τον Κουαρέσμα στη σύνθεση, αν και ήταν να επανέλθει ο αστέρας της. Η τελευταία κακή πορεία της ίσως να της κοστίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Στο φινάλε έχει να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, αλλά μετά την Πόρτο το πρόγραμμα είναι σαφώς πιο προσιτό. Η αρνητική πορεία της μεταφράζεται σε 4 εκτός έδρας ήττες και 6 ματς χωρίς νίκη. Γενικά, προέρχεται από 5 ήττες στα 6 πρόσφατα παιχνίδια. Νίκησε το Σάββατο τη Σάντα Κλάρα (1-0) και σταμάτησε αυτό το σερί.