Καλησπέρα σε όλους! Η Γιοκοχάμα παρουσιάστηκε σοβαρή ανασταλτικά χθες και κέρδισε στο ρελαντί 2-0 τη Ναγκόγια. Το αυριανό πρόγραμμα από την Ασία είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνω ένα ποντάρισμα στην Κορέα.
Η Ουλσάν φαίνεται να βρίσκει σιγά – σιγά τα πατήματα της. Μετράει δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο είδε την Τζέονμπουκ να μειώνει τη διαφορά στο -5 έχοντας και δύο ματς λιγότερα. Οπότε είναι υποχρεωμένη να δείξει χαρακτήρα στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Τζετζού, αν δεν θέλει να χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν βρήκα για την ομάδα του αρχηγού της εθνικής του 2002 Χονγκ Μγιουνγκ – Μπο.
Από την άλλη η Τζετζού έφτασε τα έντεκα διαδοχικά παιχνίδια μακριά από τη χαρά της νίκης (0-6-5). Έχει παίξει αρκετά καλά στα περισσότερα από αυτά, ωστόσο της λείπει ο παίκτης που θα δώσει το εύκολο γκολ. Από εκεί που είχε βλέψεις για τα πλέι οφ μετά το καλό ξεκίνημα, πλέον θα κοιτάξει να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Θα λείψουν από τον αγώνα με την Ουλσάν ο πολύτιμος χαφ Αν και ο βασικός μεσοεπιθετικός Λι Τζουνγκ.