Διεκδικείς κουπόνια skroutz ↩️ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Διεκδικείς κουπόνια skroutz ↩️
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μομέντουμ των πρωταθλητών

Δημήτρης Σιώρης
Δημήτρης Σιώρης
20 Αυγούστου 2021 - 19:14
20/08/2021 - 19:14

Καλησπέρα σε όλους! Εντελώς έξω έπεσε η χθεσινή επιλογή της στήλης με την Αλ Νασρ. Λάθη πάντα θα υπάρχουν, όμως το σημαντικότερο είναι να μην επαναλαμβάνονται. Θα αφήσω τους Άραβες αφού εκτέθηκα και θα πάω στην Κορέα.

Το μομέντουμ δείχνει να είναι με την πρωταθλήτρια Τζέονμπουκ και θα την εμπιστευτώ για ακόμα μία φορά τις τελευταίες μέρες. Έφτασε τις τρεις σερί νίκες που τις συνδύασε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Παράλληλα μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στο -4 έχοντας να δώσει δύο ματς περισσότερα από την Ουλσάν. Τα αγωνιστικά προβλήματα όλο και λιγοστεύουν για τον προπονητή Κιμ Σανγκ.

Η Σεονγκνάμ προέρχεται από μέτρια εμφάνιση στον εξ αναβολής αγώνα με την Ιντσέον και αναμενόμενα γνώρισε την ήττα 1-0. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή της. Επιθετικά με εξαίρεση τον Σέρβο φορ Μιούλιτς δεν σκοράρει ούτε με… αίτηση. Παράλληλα θα λείψει ο πολύτιμος κεντρικός αμυντικός Βίντμπιτσλερ, που συμπλήρωσε κάρτες.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
21/08
13:00
Σεονγκνάμ
- Τζέονμπουκ
2 (-0.25 A.H.) 10.00
1.72
Stoiximan
0-0 -5.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
HALFLOST
21/08 - 13:00
Σεονγκνάμ
- Τζέονμπουκ
Πρόταση
2 (-0.25 A.H.)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ