Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Έπιασαν «ταβάνι» οι Αυστραλοί

Πολύ καλημέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα δεν βγαίνει κάποιο άλλο σημείο στην Κίνα. Θα πάω στο Μουντιάλ και στον αγώνα Αυστραλία – Δανία.
Η Αυστραλία κατέβασε φέτος την πιο αδύναμη ομάδα που έχουμε δει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενδεικτικό είναι ότι βρίσκονται εφτά παίκτες στην αποστολή που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Αποτέλεσε μεγάλη υπέρβαση ότι έφτασε στα γήπεδα του Κατάρ και ο Άρνολντ είναι ιδιόρρυθμος προπονητής. Παράλληλα ο 59χρονος τεχνικός μετράει μόνο αποτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις στον πάγκο των «καγκουρό».
Η Δανία είναι αλήθεια ότι δεν έχει θέλξει με την εικόνα της μέχρι στιγμής. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Τυνησία, το πάλεψε και έχασε στις λεπτομέρειες από τη Γαλλία. Πλέον χρειάζεται μόνο τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Θα έχει σήμερα τη σημαντική επιστροφή του ηγετικού στόπερ Κιάερ.
Κάπου εδώ θεωρώ ότι έπιασαν «ταβάνι» με τις επιδόσεις τους οι Αυστραλοί στη διοργάνωση. Περιμένω από τη Δανία να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη – πρόκριση στους «16». Για να ανεβάσω την απόδοση θα ποντάρω στο διπλό στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.