Διεκδικείς κουπόνια skroutz ↩️ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Διεκδικείς κουπόνια skroutz ↩️
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιλογές από Ρόδο και «Basket City»

Νίκος Μοσχοβίτης
Νίκος Μοσχοβίτης
10 Οκτωβρίου 2021 - 11:06
10/10/2021 - 11:06

Γεμάτη παιχνίδια και η σημερινή ημέρα, με τις δύο επιλογές μας να προκύπτουν από Basket League και LegaBasket.

Θέλαμε και λίγο τύχη για να νικήσει χθες η Μπαχτσεσεχίρ τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Βέσελι έπαιξε... βόλεϊ με τον γερό-Σαβάς στο τέλος, για να κάνει το 78-79 και να μας στερήσει έναν «παντελονάτο» άσο στο 3.20. Το χάντικαπ που κρατήσαμε, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Στα φρέσκα, σημερινά, «κουλούρια» τώρα. Στις ομάδες της Basket League, των πολλών αλλαγών στο ρόστερ κάθε χρόνο, ακόμα και μετά την έναρξη της σεζόν, οι πρώτες αγωνιστικές είναι λιγάκι αναγνωριστικές, αλλά στη Ρόδο, προκύπτει σημείο.

Ο Κολοσσός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στη Λάρισα στο τέλος, στην πρεμιέρα, ενώ αντίστοιχα ο Απόλλων Πάτρας με τον Δίπλαρο να έχει ντυθεί... Ντόντσιτς (24 πόντοι, 10 ασίστ, 37 ranking!), νίκησε τον Ιωνικό.

Δεδομένου ότι και για τις δύο ομάδες, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών, για το φάκελο αδειοδότησής τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ακόμα κι αν είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική, υπάρχει «πρέπει» νίκης, λίγο παραπάνω στους γηπεδούχους.

Εμπειρία διαθέτουν (Ξανθόπουλος, Μαργαρίτης, Τιλί), καλούς ξένους (Μομίροφ, Μέσιτσεκ, Ουίλιαμς, Μίλερ και ο Ποτ που ήρθε τελευταία) επίσης, οπότε πάμε με το -5.5 στο 1.90.

Μια δεύτερη επιλογή, μας προκύπτει σήμερα από την Μπολόνια, την πάλαι ποτέ «Basket City», που σιγά-σιγά αναβιώνει κυρίως λόγω Βίρτους.

Η Φορτιτούντο συνεχίζει να ζει με τα προβλήματά της, με τον Γιάσμιν Ρέπεσα να τα «βροντάει» και να γυρνάει στην Κροατία και τον Άντιμο Μαρτίνο να επιστρέφει στον πάγκο της, προσπαθώντας να συμμαζέψει μια δύσκολη κατάσταση.

Το πρόβλημα στην οργάνωσή της παραμένει, αφού παρότι έκλεισε τον Αμερικανό, Μάικλ Τόμπσον, αυτός δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει ελεύθερος από την Αλ Αχλί και το ντεμπούτο του πάει για την άλλη εβδομάδα. Ξανά σε ρόλο υπηρεσιακών πλέι μέικερ θα είναι δύο γκαρντ, όπως οι Μπαλντάσο και Γκούντμουνσον.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
10/10
21:45
Φορτιτούντο Μπο.
- Πέζαρο
2 10.00
2.30
Bet365
87-66 -10.00
10/10
17:00
Κολοσσός Ρόδου
- Απόλλων Πάτρας
1 (-5,5) 20.00 73-56 +18.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
10/10 - 21:45
Φορτιτούντο Μπο.
- Πέζαρο
Πρόταση
2
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
87-66
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
10/10 - 17:00
Κολοσσός Ρόδου
- Απόλλων Πάτρας
Πρόταση
1 (-5,5)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
20.00
73-56
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ