ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* για νέα μέλη, εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ 2 ΔΩΡΑ* Βήμα 2ο
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ 3ο ΔΩΡΟ*! Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-

Blogger: Στέφανος Μαρολαχάκης

Στέφανος Μαρολαχάκης
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Με το κίνητρο της παραμονής και την φόρμα

Με το κίνητρο της παραμονής και την φόρμα

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής της betshop Basket League θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς όσο πλησιάζουμε στο τέλος, οι το ενδιαφέρον μεγαλώνει και οι επιλογές πληθαίνουν.

Αρχίζουμε με μια δυάδα κινήτρου, επιλέγοντας άσους σε παιχνίδια που οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη. Η Κύμη υποδέχεται τον πιο ποιοτικό Ήφαιστο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και κατά πάσα πιθανότητα την 7η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει πιο ψηλά. Η Κύμη έμπλεξε με την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο και ξέρει πολύ καλά ότι αν χάσει, είναι πιθανό να μπει στην επικίνδυνη ζώνη τρεις στροφές πριν το φινάλε. Στο Ρέθυμνο, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κολοσσό και θέλει τη νίκη γιατί αλλιώς η εκτός έδρας επιτυχία της στην έδρα της Κύμης θα χάσει την αξία της. Το «Μελίνα Μερκούρη» θα έχει αρκετό κόσμο και θεωρώ ότι οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου θα πάρουν τη νίκη. Η δυάδα μας δίνει απόδοση 2.46.

Επόμενη στάση στο “PAOK Sports Arena”, όπου θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον Τζόντρε Τζέφερσον. Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ πατάει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια, καθώς είναι διψήφιος στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Τις προηγούμενες μέρες, ο έτερος σέντερ του Δικεφάλου, Ντάριους Γκάρετ, έχασε κάποιες προπονήσεις, οπότε δεν αποκλείεται σήμερα να πάρει ο Τζέφερσον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να επιβεβαιώσει το over 10.5 των πόντων απέναντι στον αδύναμο αμυντικά (Τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα) και άνετο (δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό-δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ) Πανιώνιο.

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι