ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Aποχωρεί η Meridianbet από την Ελληνική αγορά

image

Τι κι αν βρισκόμαστε στην πιο «ζεστή» στοιχηματικά περίοδο, τι κι αν όλες οι εταιρίες μας βομβαρδίζουν με προσφορές και επιβραβεύσεις, η Meridianbet αποφάσισε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 να αποχωρήσει από το ελληνικό στοιχηματικό γίγνεσθαι.

Μην σας παραξενεύει το γεγονός ότι έχετε πρόσβαση στην σελίδα της εν λόγω εταιρίας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής. Όσο για αυτούς που είναι ήδη μέλη, η Merindiabet θα τους ενημερώσει μέσω email να προβούν σε ανάληψη των κεφαλαίων τους. Να σημειώσουμε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την καταβολή των χρημάτων σας, καθώς η Merindian έχει την άδεια μιας εκ των αυστηρότερων ρυθμιστικών αρχών, της MGA (Μάλτα).

Γιατί αποχώρησε η Merindiabet

Η Merindiabet κατείχε μια από την πρώτες προσωρινές άδειες του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011, αλλά στην ουσία δεν την αξιοποίησε ποτέ, καθώς δεν προέβη σε αισθητές ενέργειες προώθησης του προϊόντος της, παραμένοντας στην ουσία ένα «φάντασμα» στα στοιχημάτικα δρώμενα της Ελλάδας. Το 2017 η σέρβικη αυτή στοιχηματική άλλαξε τελείως προφίλ χωρίς όμως να κερδίσει και πάλι τις καρδιές των Ελλήνων παιχτών. Οι χαμηλές αποδόσεις, η έλλειψη στοιχηματικών επιλογών και η μέτρια εξυπηρέτηση πελατών ήταν οι κύριοι λόγοι της μη προτίμησής της. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για την γειτονική Κύπρο, όπου παραμένει μια από τις παραδοσιακές στοιχηματικές επιλογές της γείτονα χώρας.

Υπάρχει γενικότερος λόγος ανησυχίας;

Απολύτως κανένας. Οι στοιχηματικές που έχουν επενδύσει στην ελληνική αγορά δεν έχουν ιστορικό ξαφνικών αποχωρήσεων. Άλλωστε λειτουργούν κάτω από την Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων) εδώ και πολλά χρόνια με σταθερότητα και αξιοπιστία. Η αποχώρηση της Merindiabet δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε «σενάρια domino».

Στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες – κολοσσοί που είναι χρόνια στην αγορά και χαίρουν της εμπιστοσύνης των Ελλήνων παιχτών. Αδειοδοτημένες από τις πιο σοβαρές ρυθμιστικές αγορές του κόσμου, παρέχουν αξιοπιστία, ανταγωνιστικές αποδόσεις, γρήγορες αναλήψεις και υψηλών προδιαγραφών customer service.

Η έμπειρη ομάδα μας τις αξιολόγησε και σας τις προτείνει ανεπιφύλακτα εάν ψάχνετε στοιχηματική για να γραφτείτε…

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι