Μόλις Έσκασε ▶️ Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το δεις

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σούπερ ΤΡΙΠΛΟ δώρο*!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΗΜΑ 1 ⤴
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΗΜΑ 2 ⤴
  • 3ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΑΠO FONBET ΚΑΙ Bet-hoven ΒΗΜΑ 3 ⤴

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικά Νέα Πρόγραμμα και Αποδόσεις

Πρόγραμμα και Αποδόσεις

-
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Προγνωστικά Το DNB της ημέρας

Το DNB της ημέρας

-

Aποχωρεί η Meridianbet από την Ελληνική αγορά

Τι κι αν βρισκόμαστε στην πιο «ζεστή» στοιχηματικά περίοδο, τι κι αν όλες οι εταιρίες μας βομβαρδίζουν με προσφορές και επιβραβεύσεις, η Meridianbet αποφάσισε στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 να αποχωρήσει από το ελληνικό στοιχηματικό γίγνεσθαι.

Μην σας παραξενεύει το γεγονός ότι έχετε πρόσβαση στην σελίδα της εν λόγω εταιρίας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής. Όσο για αυτούς που είναι ήδη μέλη, η Merindiabet θα τους ενημερώσει μέσω email να προβούν σε ανάληψη των κεφαλαίων τους. Να σημειώσουμε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την καταβολή των χρημάτων σας, καθώς η Merindian έχει την άδεια μιας εκ των αυστηρότερων ρυθμιστικών αρχών, της MGA (Μάλτα).

Γιατί αποχώρησε η Merindiabet

Η Merindiabet κατείχε μια από την πρώτες προσωρινές άδειες του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011, αλλά στην ουσία δεν την αξιοποίησε ποτέ, καθώς δεν προέβη σε αισθητές ενέργειες προώθησης του προϊόντος της, παραμένοντας στην ουσία ένα «φάντασμα» στα στοιχημάτικα δρώμενα της Ελλάδας. Το 2017 η σέρβικη αυτή στοιχηματική άλλαξε τελείως προφίλ χωρίς όμως να κερδίσει και πάλι τις καρδιές των Ελλήνων παιχτών. Οι χαμηλές αποδόσεις, η έλλειψη στοιχηματικών επιλογών και η μέτρια εξυπηρέτηση πελατών ήταν οι κύριοι λόγοι της μη προτίμησής της. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για την γειτονική Κύπρο, όπου παραμένει μια από τις παραδοσιακές στοιχηματικές επιλογές της γείτονα χώρας.

Υπάρχει γενικότερος λόγος ανησυχίας;

Απολύτως κανένας. Οι στοιχηματικές που έχουν επενδύσει στην ελληνική αγορά δεν έχουν ιστορικό ξαφνικών αποχωρήσεων. Άλλωστε λειτουργούν κάτω από την Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων) εδώ και πολλά χρόνια με σταθερότητα και αξιοπιστία. Η αποχώρηση της Merindiabet δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε «σενάρια domino».

Στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες – κολοσσοί που είναι χρόνια στην αγορά και χαίρουν της εμπιστοσύνης των Ελλήνων παιχτών. Αδειοδοτημένες από τις πιο σοβαρές ρυθμιστικές αγορές του κόσμου, παρέχουν αξιοπιστία, ανταγωνιστικές αποδόσεις, γρήγορες αναλήψεις και υψηλών προδιαγραφών customer service.

Η έμπειρη ομάδα μας τις αξιολόγησε και σας τις προτείνει ανεπιφύλακτα εάν ψάχνετε στοιχηματική για να γραφτείτε…

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι