Πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Το οnline στοίχημα έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα για περισσότερο από μία δεκαετία. Όσο περνούν τα χρόνια τόσο και αυξάνεται η ζήτησή του, αφού οι μικρότερες ηλικίες δύσκολα θα πάνε σε κάποιο επίγειο κατάσταση για να παίξουν. Η τεχνολογία είναι μέρος της ζωής μας και το στοίχημα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δίνει τη δυνατότητα να παίξεις στοίχημα μέσω ίντερνετ, είτε είσαι στο σπίτι σου, είτε ακόμη και από την ξαπλώστρα κάποιας παραλίας μέσα από το κινητό σου. Είναι απλά τα πράγματα. Η ζήτηση αυτή φυσικά έφερε τη δημιουργία και την είσοδο αρκετών εταιρειών στη χώρα μας με τον ανταγωνισμό να είναι πλέον μεγάλος. Αυτό φυσικά είναι υπέρ σου. Οι εταιρίες κάνουν τα πάντα για να σε κάνουν δικό τους, οπότε καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείς. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. Αυτά θέλουμε να σου δείξουμε με αυτόν εδώ τον οδηγό.

Πως θα επιλέξεις μία αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία

Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό καθεστώς προσωρινών αδειών από το 2011. Καλώς ή κακώς και εδώ βρήκε εφαρμογή το ρητό που λέει στη χώρα ότι τίποτα δεν είναι μονιμότερο του προσωρινού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες δεν λειτουργούν ορθά. Υπάρχουν κάποια key-points στα οποία πρέπει να δώσεις βάση για να ξεχωρίσεις ποια εταιρία αξίζει για να βάλεις τα χρήματά σου και ποια να αποφύγεις. Τα κυριότερα είναι τα εξής:

Μέθοδοι συναλλαγών και ταχύτητα πληρωμών: Με ποιους τρόπους μπορείς να καταθέσεις, αλλά και να τραβήξεις τα λεφτά σου. Υπάρχουν χρεώσεις και πόσο γρήγορα πληρώνει την ανάληψή σου; Καλό είναι να κερδίζεις, καλύτερο όμως τα χρήματα να φτάνουν γρήγορα στην τσέπη σου.

Ποικιλία αγορών και αποδόσεις: Βασικό στοιχείο. Δεν είσαι υποχρεωμένος να παίξεις Σούπερ Λιγκ ή Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί να θέλεις πρωτάθλημα Δανίας, δικαίωμα σου, και καθήκον της εταιρίας να στο προσφέρει. Επίσης βρες τις περισσότερες δυνατές αγορές σε ένα ματς και φυσικά… τις καλύτερες αποδόσεις.

Προσφορές και προωθητικές ενέργειες: Ο ανταγωνισμός φέρνει προσφορές. Ψάξε βρες τις καλύτερες. Πρόσεξε όμως: δες και τους όρους. Μην κοιτάξεις μόνο το ποσό, αλλά και πόσες φορές πρέπει να το τζιράρεις, σε ποιες αγορές μπορείς να το παίξεις, καθώς και σε τι αποδόσεις.

Εξυπηρέτηση πελατών: Αν παίξεις επίγεια στο πρακτορείο έχεις να μιλήσεις με κάποιον για οποιοδήποτε πρόβλημα. Μην φοβάσαι το ίδιο ισχύει και online, αρκεί η εταιρεία να έχει τηλεφωνική επικοινωνία ή Live chat, ακόμη και mail, φτάνει να απαντάνε γρήγορα σε όποιο κι από τα τρία διαλέξεις.

Τι υπηρεσίες προσφέρει όπως LiveStreaming, cash-out κλπ: Για να παίξεις Live στοίχημα, εκεί δηλαδή που γίνεται κι ο μεγαλύτερος τζίρος και βρίσκεις «λαβράκια» σε αποδόσεις και εξελίξεις, πρέπει να βλέπεις το ματς. To live streaming είναι βασικό, καθώς και το cash out για να κλείσεις το στοίχημά σου όποτε θέλεις εσύ.

Πως θα κάνεις εγγραφή σε εταιρία στοιχήματος

Επιλέγεις το site στο οποίο επιθυμείς να κάνεις εγγραφή. Για να το κάνουμε πιο ρεαλιστικό, ας πάρουμε για παράδειγμα τη Novibet.

Bήμα 1ο: Κλικάρεις τη διεύθυνση www.novibet.gr και πατάς «Εγγραφή» στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας.

Βήμα 2ο: Στο πεδίο που ανοίγει με τίτλο «Δημιουργία Λογιαριασμού» συμπληρώνεις τα στοιχεία που σου ζητούνται. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δώσε τα πραγματικά σου στοιχεία, αλλιώς δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να κάνεις ανάληψη.

Βήμα 3ο: Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα και πατήσεις επιβεβαίωση έχεις εγγραφεί στη novibet. Στο e-mail που δήλωσες (ακόμη ένας λόγος να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία) σου έρχεται ένας σύνδεσμος στον οποίο πατάς για να ενεργοιηθεί ο  λογαριασμό σου.

Βήμα 4ο:  Τέλος σου ανοίγει και ένα πεδίο στο οποίο αν θες ορίζεις όρια στοιχηματισμο, αν όχι το διαγράφεις.

Πως γίνεται η ταυτοποίηση λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία

Πριν προχωρήσεις σε κατάθεση καλό είναι θα να κάνεις ταυτοποιήση λογαριασμού. Για να είμαστε πιο ακριβείς, με το που τελειώσεις την εγγραφή σου κάνε και ταυτοποίηση. Είναι απαραίτητη διαδικασία και δεν θα την αποφύγεις, οπότε δεν υπάρχει ουδείς λόγος για να το αναβάλεις. Μπορεί να υπάρχει από μεριάς σου μία εύλογη ερώτηση: «Και γιατί πρέπει να κάνω οπωσδήποτε ταυτοποίηση;» Για τρείς βασικούς λόγους:

• Αν δεν κάνεις ταυτοποίηση δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη.

• Αν δεν κάνεις ταυτοποίηση μέσα σε ένα μήνα από την εγγραφή σου, τότε ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

• Αν δεν κάνεις ταυτοποίηση ενδέχεται (ισχύει σε κάποιες εταιρίες) να μην λάβεις την προσφορά εγγραφής, ή να μην είσαι δικαιούχος σε άλλες προσφορές.

Πιστεύουμε ότι αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για να καταλάβεις πόσο απαραίτητο είναι να ολοκληρώσεις το συντομότερο δυνατό τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Πως θα κάνεις κατάθεση σε στοιχηματική εταιρία

καταθεση σε στοιχηματικη εταιριαΠρέπει να διαλέξεις μία εταιρία η οποία να έχει πληθώρα επιλογών, τις πιο δημοφιλείς, ή έστω αυτή η οποία βολεύει εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να πατήσεις πάνω στη λέξη «Κατάθεση» και τότε θα ανοίξει ένα πεδίο με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Οι παίκτες του online στοιχήματος συνηθίζουν να παίζουν με paysafe, με e-wallets, δηλαδή με skrill, neteller, viva, moneysafe (αυτά είναι τα πιο δημοφιλή), αλλά και με χρεωστικές τραπεζικές κάρτες, visa και mastercard.

Σπάνια θα χρησιμοποιήσει κάποιος τραπεζικό έμβασμα, διότι πολύ απλά τα χρήματά σου φαίνονται με καθυστέρηση κάποιων ημερών στον στοιχηματικό σου λογαριασμό και αυτό δεν βολεύει κανέναν παίκτη. Δεν θα μπεις ποτέ να καταθέσεις την Δευτέρα για να παίξεις την Πέμπτη… είναι τόσο απλό. Επίσης οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν, όχι μεγάλο, αλλά τεράστιο βάρος στην ασφάλεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυσφήμηση ή καταστροφή αν θες για έναν book να μαθευτεί ότι τον χακάρανε και παίκτες χάσανε τα χρήματά τους. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την κρυπτογράφηση των στοιχείων και τη διασφάλιση των προσωπικών στοιχείων και των χρημάτων σου.

Πως υπολογίζονται τα κέρδη στο στοίχημα

Έστω ότι επιλέγεις το παιχνίδι Λίβερπουλ – Γουότφορντ. Κάτω από αυτό, ή δίπλα σε αυτό, ανάλογα την εταιρία, θα δεις τα σημεία με την απόδοση. Για παράδειγμα αν θες να παίξεις την γκέλα των «κόκκινων» τικάρεις το «Χ» στο 4.00. Για να υπολογίσεις το κέρδος σου πολλαπλασιάζεις την απόδοση με τα χρήματα που πόνταρες (10€ x 4 απόδοση). Σε περίπτωση που κερδίσεις το συνολικό ποσό που θα επιστραφεί είναι 40 ευρώ. 30€ το καθαρό κέρδος και δέκα ευρώ το ποντάρισμα.

Εάν ποντάρετε σε παρολί, τότε πολλαπλασιάζετε όλες τις αποδόσεις και το ποντάρισμα. Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Επιλέγετε τον άσσο (1.16) στο Μπάγερν Μονάχου – Μπεσίκτας και την ισοπαλία (3.40) στο Τσέλσι – Μπαρτσέλονα. Το ποντάρισμα σας είναι 10€. Στο δελτίο αυτό, ο υπολογίσμος γίνεται ως εξής:

Κέρδη = Απόδοση παιχνιδιού Α επί Απόδοση Παιχνιδιού Β επί Ποντάρισμα = 1,16×3.40×10 = 54.40. Tο ποσό αυτό είναι το μεικτό σας κέρδος. Για να υπολογίσετε το καθαρό κέρδος από το στοίχημα σας απλά αφαιρείτε το ποντάρισμα, άρα 44.40. Η περίπτωση του συστήματος είναι αρκετά πιο περίπλοκη και γι’ αυτό την εξηγούμε σε αυτό το άρθρο.

Σχετικα Αρθρα

Cash out
Τι είναι το Cash-Out

Το cash out είναι το πρόωρο κλείσιμο (ή διευθέτηση αν θέλετε) του στοιχήματός σας. Ένα απαραίτητο στοιχηματικό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αποσύρετε τα κέρδη ή να ελατώσετε τις […]

Περισσότερα »
Ταυτοποίηση λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία

Η ταυτοποίηση λογαριασμού είναι γνωστή με τον διεθνή όρο KYC (Know Your Customer-Μάθε τον πελάτη σου) και χρησιμοποιείται πλέον. Πρέπει λοιπόν να πιστοποιήσεις ότι είσαι εσύ αυτός που άνοιξε το […]

Περισσότερα »
Συστήματα στο στοίχημα

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, για να έχεις περισσότερες ελπίδες να κερδίσεις στο στοίχημα παίξε κυρίως σε μονά αποδεκτά. Εκεί είναι πιο χαμηλή η γκανιότα. Μην απλώνεσαι σε κυνήγι μεγάλων […]

Περισσότερα »
Γιατί χάνω στο στοίχημα

Είναι κάτι που όλοι όσοι έχουμε περάσει από την αρένα του στοιχήματος το έχουμε αναρωτηθεί. Γιατί χάνει κάποιος στο στοίχημα; Ποιοι είναι οι λόγοι; Ο παίκτης πολλές φορές τα ρίχνει […]

Περισσότερα »
etairies-stoiximaton-adeia.jpg
Ειδικά στοιχήματα

Εκτός από τα παραδοσιακό στοίχημα στο 12Χ και το over/under οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν εκατοντάδες ειδικών στοιχημάτων για όλα τα γούστα! Σας τα παρουσιάζουμε!

Περισσότερα »
Κυνοδρομιες Στοίχημα | Κυνοδρομίες Προγνωστικα

Κυνοδρομίες στον ΟΠΑΠ! Και ξαφνικά οι κυνοδρομιες στην ζωή μας με το στοίχημα στις Αγγλικές κυνοδρομίες να είναι πολύ ανεπτυγμένο στο Μεγάλο Νησί.

Περισσότερα »
stoixima-apologismos.jpg
Draw No Bet

Draw no bet: Αν δεν σας αρέσει η ισοπαλία υπάρχει λύση! Διαβάστε για την τεχνική Draw No Bet…

Περισσότερα »
Paysafecard

Με την PaySafeCard μπορείτε εύκολα, ακόμη και αν δεν έχετε κάποια πιστωτική κάρτα, να χρηματοδοτήσετε τον Internet Betting λογαριασμό σας!

Περισσότερα »
Οδηγός on-line στοιχήματος

Το Bet-hoven.net προσπαθεί να σας λύσει όλες τις απορίες για «πρωτάρηδες» και να σας βοηθήσει για το πρώτο σας on-line στοίχημα

Περισσότερα »
Back and Lay

Σας παρουσιάζουμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο όταν θέλουμε να “καλύψουμε” κάποιο στοιχήματα

Περισσότερα »
«Κρεμάλα» τα παρολί?

Γιατί είμαστε «καταδικασμένοι» όταν παίζουμε πολλούς αγώνες. Διαβάστε μια ανάλυση από το Bet-hoven.net

Περισσότερα »
Στοίχημα σαν… KINO

Πολλοί μπερδεύουν το στοιχήμα με το γνωστό τυχερό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας το με την ίδια λογική…

Περισσότερα »
Tί είναι η γκανιότα και πώς υπολογίζεται

Επεξήγηση του ουσιαστικότερου όρου για το στοιχήμα, της γκανιοτας, με απλά παραδείγματα και τύπους.

Περισσότερα »
Ζωντανό Στοιχημά

Πόσες φορές φτάσατε δευτερόλεπτα μακριά από το ταμείο και ένα γκολ στα τελευταία λεπτά σας έστειλε από τον παράδεισo στην κόλαση;

Περισσότερα »
Ανταλλακτήρια στοιχημάτων

Επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας των ανταλλακτήριων στοιχημάτων με απλά παραδείγματα, αλλά και παρουσίαση της Betfair

Περισσότερα »
Διαχείριση Χρημάτων

Δείτε μια παρουσίαση των πιο διαδεδομένων συστημάτων διαχείρισης χρημάτων, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές…

Περισσότερα »
Στοιχηματικό Λεξικό

Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων που χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες στο Internet από το Bethoven.net

Περισσότερα »
Tι είναι Ασιατικό Χάντικαπ και πως υπολογίζεται

Πλήρης οδηγός Ασιατικού Στοιχήματος: Είδη Ασιατικού, Ευρωπαϊκό Χάντικαπ & Χρήσιμες Συμβουλές

Περισσότερα »