Προγνωστικά Over/Under για σήμερα

Η ομάδα του Bet-hoven ψάχνει και προτείνει τα κορυφαία over under προγνωστικά καθημερινά, με στόχο – τι άλλο; – να βρίσκεστε στο «ταμείο» όσο το δυνατόν πιο συχνά. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά over 1.5, προγνωστικά over 2.5, προγνωστικά over 3.5 και εν γένει προγνωστικα για over under.

Bets
307
Open
1
Won
155
Lost
149
Push
2
Stakes
3441.5
+ / -
-68
Yield
-1.98%

Open Bets

Picks History

Προγνωστικά στοιχήματος over / under – Πως τα επιλέγουμε

Όπως κάθε είδους στοιχηματική επιλογή και πρόταση, έτσι και οι προτασεις over under, αποτελούν ένα συνδυασμό παραγόντων και στοιχείων. Βασικά πράγματα στην επιλογή ενός τέτοιου «σημείου» είναι ο μέσος όρος επίτευξης τερμάτων από τις δύο ομάδες του ζευγαριού, η φόρμα στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα, η συμπεριφορά τους στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια για τον γηπεδούχο και τον φιλοξενούμενο αντίστοιχα, αλλά τα στατιστικά που βγαίνουν από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους και η μεταξύ τους παράδοση.

Σημαντικό κομμάτι, είναι και το ρεπορταζιακό, ήτοι οι απουσίες που υφίστανται στους δύο «μονομάχους», καθώς επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η κρισιμότητα του ματς, αλλά και τα στατιστικά της κάθε λίγκας συνολικά. Κοινώς, μια κατηγορία στην οποία κάνουν ιδιαίτερα συχνή εμφάνιση τα πολλά γκολ, δημιουργεί μεγαλύτερη προδιάθεση για προγνωστικα στοιχηματος για over.

Προγνωστικά Over 2.5 – Σημαντική συμβουλή

Όπως σε κάθε σημείο που επιλέγει ένας παίκτης, έτσι και εδώ, θα πρέπει η επιλογή των τερμάτων να έχει στοιχηματική αξία. Για παράδειγμα, τα πασιφανή over σε κατηγορίες όπως η Β’ Ολλανδίας, «πληρώνουν» αρκετά χαμηλά, περί του 1.30-1.50 μάξιμουμ. Με σωστό «διάβασμα» όμως και με παρακολούθηση των παιχνιδιών, είναι δεδομένο ότι θα βρείτε Over 2.5 σε αποδόσεις του 1.80 και άνωθεν.

Επίσης, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για το ρεπορτάζ μιας ομάδας, ειδικά σε κατηγορίες «δεύτερης ταχύτητας», καθώς μια σημαντική απουσία (π.χ του πρώτου σκόρερ) μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα και τελικά να επηρεάσει τα προγνωστικα στοιχημα over under.

Στατιστικά Over/under για φέτος στα top πρωταθλήματα

  • Premier League: Επιβεβαιώνεται σε ποσοστό 52% το over 2.5, με το 48% των ματς να λήγει στο under 2.5.
  • Primera Division: Μοιρασμένη η εμφάνιση των over και under 2.5, από 50% το κάθε ένα, μόλις 27% τα over 3.5.
  • Serie A: Στο 52% βρίσκεται η επιβεβαίωση του over 2.5, 48% των ματς λήγει στο Under 2.5.
  • Bundesliga: Είναι απόλυτα μοιρασμένο το ποσοστό μεταξύ Over και Under 2.5 (50% έκαστο), ενώ 78% των ματς έχουν εμφανίσει over 1.5.
  • Ligue 1: Παρόμοια τα στατιστικά με εκείνα της Μπουντεσλίγκα, 50% για over 2.5 και under 2.5, 75% των ματς εμφάνισαν Over 1.5.
  • Superleague: Στο χαμηλό 37% βρίσκεται η επιβεβαίωση του over 2.5, με το Under 2.5 να παίζει στο 63%, ενώ μόλις 20% των ματς εμφάνισαν over 3.5.

Προγνωστικά Over under 3.5

Στην προγνωστικά στοιχήματος Over 3.5 παίζει μεγαλύτερο ρόλο η γενικότερη φιλοσοφία των ομάδων και όχι τόσο η στατιστική. Το Over 3.5 είναι δύσκολο στοίχημα, μιας και στις περισσότερες των περιπτώσεων θα πρέπει να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, όμως με σωστή μελέτη και μέσα από το στοιχηματικό ένστικτο των έμπειρων συντακτών μας, είναι πιθανόν να υπάρξουν over 3.5 προβλέψεις που «πληρώνουν» σε εξαιρετικές αποδόσεις.