PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε τη σημασία που έχει η επιλογή της σωστής στοιχηματικής καθώς και τα βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβουμε υπόψη προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτήν.

Τα κριτήρια αυτά τέθηκαν σε πλήρη εφαρμογή από την ομάδα του Bet-hoven.net και οδήγησαν στη σύνταξη του παρακάτω άρθρου όπου συγκρίνουμε όλες τις στοιχηματικές συνολικά αλλά και σε κάθε τομέα ξεχωριστά. Στόχος μας τίποτα λιγότερο από το να καταλήξουμε στο ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τους τομείς που υπερισχύει και τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους αξίζει να την επιλέξετε.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

➤ Ποια είναι η κορυφαία στοιχηματική σε συγκεκριμένους τομείς

➤ Ποιες είναι, βάσει έρευνας, συνολικά οι κορυφαίες στοιχηματικές στην Ελλάδα

 


Κορυφαίες στοιχηματικές

Πραγματοποιήσαμε λοιπόν μια εκτενή έρευνα βάζοντας στη ζυγαριά όλες τις καλύτερες στοιχηματικές και δίνοντας βάση στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους, καταλήξαμε στα παρακάτω:

Καλύτερη στοιχηματική σε αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μιας στοιχηματικής είναι το Α και το Ω για πολλούς παίκτες και όχι άδικα. Μια εγκεκριμένη άδεια λειτουργίας από τις πιο δημοφιλείς ρυθμιστικές αρχές ισοδυναμεί με εκμηδένιση πιθανών μελλοντικών προβλημάτων και σαφώς δίκαιη αντιμετώπιση των εγγεγραμμένων μελών. Είναι γεγονός πως υπάρχουν πολλές αξιόπιστες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Θέλοντας ωστόσο να αναδείξουμε την πλέον αξιόπιστη καταλήγουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις στην Stoiximan. Η επιλογή αυτή προκύπτει τόσο από προσωπική αξιολόγηση όσο και από τη συνολική εκτίμηση των παικτών.

cta_box_bg
To EURO φέρνει κουπόνι efood αξίας 15€ - *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

⟳ Κυρίως όμως οφείλεται στα βήματα προόδου που πραγματοποίησε η Stoiximan το τρέχον έτος έτσι ώστε να αναδειχθεί καλύτερη στοιχηματική στον υπό εξέταση τομέα. Η έννοια αξιοπιστία ίσως ακούγεται λίγο αφηρημένη, επιμερίζεται ωστόσο σε πολλές πτυχές. Μια από αυτές είναι και η υπέρ των παικτών πολιτική της Stoiximan σε περιπτώσεις όπου η επαλήθευση ενός τοποθετημένου στοιχήματος δεν είναι πλέον εφικτή και το αρχικό ποντάρισμα επιστρέφεται στο ακέραιο (πχ ποντάρισμα σε πρώτο σκόρερ διοργάνωσης που τραυματίζεται).

Κορυφαία στοιχηματική σε εξυπηρέτηση πελατών

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι από αυτές που αξίζει να ερευνήσετε σχολαστικά έτσι ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη στοιχηματική σε ότι αφορά την προσωπική σας εξυπηρέτηση. Αυτό ακριβώς πράξαμε, εξετάζοντας τις διαθέσιμες μεθόδους επικοινωνίας και θεωρώντας πλέον απαραίτητη τη λειτουργία τους σε βάση 24/7. Ελέγχοντας λοιπόν όλες τις στοιχηματικές διαπιστώσαμε πως οι μεταξύ τους διαφορές είναι σχετικά μικρές. Δώσαμε «πρόκριση» σε όσες υπάρχει η non stop λειτουργία και καταλήξαμε πως οι κορυφαίες στοιχηματικές στην εξυπηρέτηση πελατών είναι η Stoiximan και η Novibet. Το νήμα πρώτος ωστόσο κόβει η Stoiximan που έχει ενσωματωμένη τη λειτουργία Call Back (κλήση από αρμόδιο υπάλληλο της ιστοσελίδας κατόπιν αιτήματος σας) αλλά και τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω των εφαρμογών Viber και WhatsApp.

    Στο Bet-hoven.net θεωρούμε πολύ βασικό να είναι μια πλατφόρμα κορυφαία σε αξιοπιστία και user friendly όσον αφορά την εξυπηρέτησή της προς τους πελάτες της. Και στους τομείς αυτούς, η Stoiximan είναι “top of the top”.  


Καλύτερες στοιχηματικές σε αποδόσεις και γκανιότα

Οι αποδόσεις μιας στοιχηματικής πλατφόρμας είναι αναμφίβολα ένα στοιχείο ικανό από μόνο του να προσελκύσει νέους παίκτες. Στην πραγματικότητα ωστόσο, το ύψος των αποδόσεων δεν είναι αρκετό, όσο δελεαστικό και μεγαλύτερο από το αναμενόμενο κι αν είναι. Πίσω από τις αποδόσεις κρύβεται πάντα η λεγόμενη γκανιότα, το εξασφαλισμένο κέρδος δηλαδή της κάθε μιας ανεξάρτητα από την έκβαση μιας αναμέτρησης στην οποία ποντάραμε. Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο συνδυασμό απόδοσης και γκανιότας. Μιλώντας για μια τόσο βασική έννοια και έχοντας εξετάσει αποδόσεις και γκανιότα συνδυαστικά στα κορυφαία πρωταθλήματα, σας παρουσιάζουμε ένα μίνι Top 5 με τις καλύτερες στοιχηματικές,

Α/Α Στοιχηματική Γκανιότα
1 Stoiximan 0%~3%
2 Fonbet 0%~3%
3 Pamestoixima.gr 3.01%~6%

cta_box_bg
Combo Τριπλή Προσφορά* χωρίς κατάθεση κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαίκό στο Pamestoixima.gr! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες τρεις στοιχηματικές έχουν να επιδείξουν τις κορυφαίες αποδόσεις, την ώρα που η γκανιότα δεν ξεπερνάει το 3%. Παράλληλα, προσφέρουν σε καθημερινή βάση αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα με ποσοστό γκανιότας 0%. Η πλατφόρμα της Pamestoixima έχει επίσης ενσωματωμένους στο μενού τους αγώνες όπου η γκανιότα είναι μηδενική, αλλά στην πλειοψηφία των προσφερόμενων αγώνων τα ποσοστά κυμαίνονται μεταξύ 3.01% και 6%.

➲ Κορυφαία στοιχηματική σε live streaming

Η υπηρεσία live streaming αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους παίκτες του στοιχήματος, κατά βάση για όσους αρέσκονται στο live betting. Μέσω live streaming, μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την αναμέτρηση που τους ενδιαφέρει και ανάλογα με την εξέλιξη να προχωρήσουν σε ανάλογα πονταρίσματα. Πρόκειται για μια υπηρεσία που όλες σχεδόν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα έχουν καταστήσει διαθέσιμη. Εδώ στο Bet-hoven.net αφιερώσαμε αρκετές ώρες παρακολούθησης αναμετρήσεων μέσω live streaming, έχοντας θέσει ως κριτήρια την ποιότητα και ανάλυση της εικόνας, τη (χρονική) διαφορά μεταξύ βίντεο και πραγματικού χρόνου και φυσικά το πλήθος των πρωταθλημάτων που προσφέρονται.

    Το πόρισμα αναδεικνύει την Stoiximan και την Bet365 ως τις κορυφαίες στοιχηματικές για την κατηγορία αυτή, καθώς αμφότερες προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών live streaming για δεκάδες πρωταθλήματα έτσι ώστε να κάνουν ευκολότερο το έργο των live bettors.  

 

➲ Καλύτερη στοιχηματική με mobile app

Smartphones και tablets, δύο συσκευές που πλέον αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πως σχετίζονται με το στοίχημα; Φυσικά με τις εξελιγμένες εφαρμογές που οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν σχεδιάσει έτσι ώστε να κάνουν εύκολη υπόθεση το στοίχημα μέσω των φορητών συσκευών. Η πιο πλήρης εφαρμογή (app) φέρει το όνομα της Stoiximan, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη πλοήγηση και λεπτομερή κατηγοριοποίηση των προσφερόμενων γεγονότων.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2019 η εν λόγω εφαρμογή οδήγησε την Stoiximan στην κατάκτηση «Mobile Operator Award», ένα βραβείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Όσκαρ στο online gaming!

cta_box_bg
H καλύτερη Euro Offer aπό τη Novibet και τη Wolt! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Πολύ πιθανό να μαντεύετε ήδη ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 🏆 Stoiximan 🏆 που κυριάρχησε στις περισσότερες από τις κατηγορίες που αναλύθηκαν παραπάνω.

 

Μπορεί η λειτουργία του στη χώρα μας να μετράει μόλις οχτώ χρόνια ζωής, αλλά τα βήματα προόδου και ενσωμάτωσης στις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών ήταν κάτι παραπάνω από τάχιστα.

Παράλληλα, καταφέρνει συνέχεια να πρωτοπορεί και σε άλλους τομείς όπως οι συνεχείς προσφορές που αποτελούν συνώνυμο της καινοτομίας, η ευρεία γκάμα στοιχηματικών επιλογών (πρόσφατα ενσωματώθηκαν και ασιατικές επιλογές) και οι πολλές διαφορετικές μέθοδοι εκτέλεσης χρηματικών συναλλαγών.

   

Πλην της Stoiximan, την τετράδα με τις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα πλαισιώνουν οι:

Α/Α Στοιχηματική Περιγραφή Αξιολόγηση
🥈 Pamestoixima.gr Το Pamestoixima.gr «κουβαλάει» πίσω του την αξιοπιστία του ΟΠΑΠ και πλέον οι παίκτες του στοιχήματος βρίσκουν στην πλατφόρμα του βελτιωμένες αποδόσεις, ποικιλία σε ασιατικά και πλήθος αγορών για όλα τα αθλήματα. Οι πληρωμές είναι «γκαραντί» και μέσω τραπέζης ολοκληρώνονται εντός 24ωρών (και πάνω από όλα δίχως προμήθειες). Το mobile app είναι σύγχρονο, με τον στοιχηματισμό από φορητές συσκευές να μην ήταν ποτέ πιο εύκολος! Δες το review
🥉 Betsson Πρόκειται για μια από τις πλέον δημοφιλής στοιχηματικές εταιρίες. Από τον Αύγουστο του 2021 λειτουργεί νόμιμα και στην χώρα μας. Στα θετικά θα πιστώσουμε τις ανταγωνιστικές αποδόσεις και τις αγορές του live betting, ενώ πολλές είναι και οι επιλογές ως προς το κομμάτι των καταθέσεων και αναλήψεων. Η Betsson ήρθε για να… μείνει και αυτό έχει φανεί από τον πρώτο κιόλας καιρό δραστηριοποίησης στην Ελλάδα. Δες το review
4️⃣ Bet365 Γνωστή σε όλους και ως «πράσινη», η Bet365 αποτελεί σταθερή αξία στα στοιχηματικά δρώμενα της χώρας μας και το λογότυπο της φιγουράρει σε οποιοδήποτε Top-3 αναζητήσετε. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών παικτών και να προσφέρει δελεαστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Σαν έξτρα tip αξίζει να αναφερθεί πως η Bet365 είναι η βασίλισσα των ασιατικών αγορών, με πλήθος επιλογών να διατίθενται για τους λάτρεις του είδους. Δες το review

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
(508 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
(341 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
(419 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
(379 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
(176 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.7/10
Βαθμολόγησε
(180 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(452 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
4.8/10
(155 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
(262 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι