13
text-of-logo

Καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Σε προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε τη σημασία που έχει η επιλογή της σωστής στοιχηματικής καθώς και τα βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβουμε υπόψη προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτήν. Τα κριτήρια αυτά τέθηκαν σε πλήρη εφαρμογή από την ομάδα του Bet-hoven.net και οδήγησαν στη σύνταξη του παρακάτω άρθρου όπου συγκρίνουμε όλες τις στοιχηματικές συνολικά αλλά και σε κάθε τομέα ξεχωριστά. Στόχος μας τίποτα λιγότερο από το να καταλήξουμε στο ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τους τομείς που υπερισχύει και τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους αξίζει να την επιλέξετε.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να διαβάσεις…


 

➤ Ποια είναι η κορυφαία στοιχηματική σε συγκεκριμένους τομείς

➤ Ποιες είναι, βάσει έρευνας, συνολικά οι κορυφαίες στοιχηματικές στην Ελλάδα


Κορυφαίες στοιχηματικές

Πραγματοποιήσαμε λοιπόν μια εκτενή έρευνα βάζοντας στη ζυγαριά όλες τις καλύτερες στοιχηματικές και δίνοντας βάση στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους, καταλήξαμε στα παρακάτω:

Καλύτερη στοιχηματική σε αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μιας στοιχηματικής είναι το Α και το Ω για πολλούς παίκτες και όχι άδικα. Μια εγκεκριμένη άδεια λειτουργίας από τις πιο δημοφιλείς ρυθμιστικές αρχές ισοδυναμεί με εκμηδένιση πιθανών μελλοντικών προβλημάτων και σαφώς δίκαιη αντιμετώπιση των εγγεγραμμένων μελών. Είναι γεγονός πως υπάρχουν πολλές αξιόπιστες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Θέλοντας ωστόσο να αναδείξουμε την πλέον αξιόπιστη καταλήγουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις στην Stoiximan. Η επιλογή αυτή προκύπτει τόσο από προσωπική αξιολόγηση όσο και από τη συνολική εκτίμηση των παικτών.

⟳ Κυρίως όμως οφείλεται στα βήματα προόδου που πραγματοποίησε η Stoiximan το τρέχον έτος έτσι ώστε να αναδειχθεί καλύτερη στοιχηματική στον υπό εξέταση τομέα. Η έννοια αξιοπιστία ίσως ακούγεται λίγο αφηρημένη, επιμερίζεται ωστόσο σε πολλές πτυχές. Μια από αυτές είναι και η υπέρ των παικτών πολιτική της Stoiximan σε περιπτώσεις όπου η επαλήθευση ενός τοποθετημένου στοιχήματος δεν είναι πλέον εφικτή και το αρχικό ποντάρισμα επιστρέφεται στο ακέραιο (πχ ποντάρισμα σε πρώτο σκόρερ διοργάνωσης που τραυματίζεται).

Κορυφαία στοιχηματική σε εξυπηρέτηση πελατών

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι από αυτές που αξίζει να ερευνήσετε σχολαστικά έτσι ώστε να καταλήξετε στην καλύτερη στοιχηματική σε ότι αφορά την προσωπική σας εξυπηρέτηση. Αυτό ακριβώς πράξαμε, εξετάζοντας τις διαθέσιμες μεθόδους επικοινωνίας και θεωρώντας πλέον απαραίτητη τη λειτουργία τους σε βάση 24/7. Ελέγχοντας λοιπόν όλες τις στοιχηματικές διαπιστώσαμε πως οι μεταξύ τους διαφορές είναι σχετικά μικρές. Δώσαμε «πρόκριση» σε όσες υπάρχει η non stop λειτουργία και καταλήξαμε πως οι κορυφαίες στοιχηματικές στην εξυπηρέτηση πελατών είναι η Stoiximan και η Novibet. Το νήμα πρώτος ωστόσο κόβει η Stoiximan που έχει ενσωματωμένη τη λειτουργία Call Back (κλήση από αρμόδιο υπάλληλο της ιστοσελίδας κατόπιν αιτήματος σας) αλλά και τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω των εφαρμογών Viber και WhatsApp.

Στο Bet-hoven.net θεωρούμε πολύ βασικό να είναι μια πλατφόρμα κορυφαία σε αξιοπιστία και user friendly όσον αφορά την εξυπηρέτησή της προς τους πελάτες της. Και στους τομείς αυτούς, η Stoiximan είναι “top of the top”.


Καλύτερες στοιχηματικές σε αποδόσεις και γκανιότα

Οι αποδόσεις μιας στοιχηματικής πλατφόρμας είναι αναμφίβολα ένα στοιχείο ικανό από μόνο του να προσελκύσει νέους παίκτες. Στην πραγματικότητα ωστόσο, το ύψος των αποδόσεων δεν είναι αρκετό, όσο δελεαστικό και μεγαλύτερο από το αναμενόμενο κι αν είναι. Πίσω από τις αποδόσεις κρύβεται πάντα η λεγόμενη γκανιότα, το εξασφαλισμένο κέρδος δηλαδή της κάθε μιας ανεξάρτητα από την έκβαση μιας αναμέτρησης στην οποία ποντάραμε. Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο συνδυασμό απόδοσης και γκανιότας. Μιλώντας για μια τόσο βασική έννοια και έχοντας εξετάσει αποδόσεις και γκανιότα συνδυαστικά στα κορυφαία πρωταθλήματα, σας παρουσιάζουμε ένα μίνι Top 5 με τις καλύτερες στοιχηματικές,

Α/Α Στοιχηματική Γκανιότα
🥇 Stoiximan 0%~3%
🥈 Championsbet 0%~3%
🥉 Novibet 0%~3%
4️⃣ Goalbet 3.01%~6%
5️⃣ Pamestoixima.gr 3.01%~6%


Ο
ι πρώτες τρεις στοιχηματικές έχουν να επιδείξουν τις κορυφαίες αποδόσεις, την ώρα που η γκανιότα δεν ξεπερνάει το 3%. Παράλληλα, προσφέρουν σε καθημερινή βάση αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα με ποσοστό γκανιότας 0%. Οι πλατφόρμες Goalbet και Pamestoixima έχουν επίσης ενσωματωμένους στο μενού τους αγώνες όπου η γκανιότα είναι μηδενική, αλλά στην πλειοψηφία των προσφερόμενων αγώνων τα ποσοστά κυμαίνονται μεταξύ 3.01% και 6%.

➲ Κορυφαία στοιχηματική σε live streaming

Η υπηρεσία live streaming αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τους παίκτες του στοιχήματος, κατά βάση για όσους αρέσκονται στο live betting. Μέσω live streaming, μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την αναμέτρηση που τους ενδιαφέρει και ανάλογα με την εξέλιξη να προχωρήσουν σε ανάλογα πονταρίσματα. Πρόκειται για μια υπηρεσία που όλες σχεδόν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα έχουν καταστήσει διαθέσιμη. Εδώ στο Bet-hoven.net αφιερώσαμε αρκετές ώρες παρακολούθησης αναμετρήσεων μέσω live streaming, έχοντας θέσει ως κριτήρια την ποιότητα και ανάλυση της εικόνας, τη (χρονική) διαφορά μεταξύ βίντεο και πραγματικού χρόνου και φυσικά το πλήθος των πρωταθλημάτων που προσφέρονται.

Το πόρισμα αναδεικνύει την Stoiximan και την Bet365 ως τις κορυφαίες στοιχηματικές για την κατηγορία αυτή, καθώς αμφότερες προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών live streaming για δεκάδες πρωταθλήματα έτσι ώστε να κάνουν ευκολότερο το έργο των live bettors.


➲ Καλύτερη στοιχηματική με
mobile app

Smartphones και tablets, δύο συσκευές που πλέον αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πως σχετίζονται με το στοίχημα; Φυσικά με τις εξελιγμένες εφαρμογές που οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν σχεδιάσει έτσι ώστε να κάνουν εύκολη υπόθεση το στοίχημα μέσω των φορητών συσκευών. Οι πιο πλήρεις εφαρμογές (apps) φέρουν τα ονόματα των NetBet και Championsbet καθώς έχουν να επιδείξουν συμβατότητα με όλα τα είδη λογισμικού (ios, Android και Windows). Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η αντίστοιχη εφαρμογή της Stoiximan καλύπτει μόνο τους δύο πρώτους τύπους, αποτελεί μακράν την καλύτερη mobile app, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη πλοήγηση και λεπτομερή κατηγοριοποίηση των προσφερόμενων γεγονότων.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2019 η εν λόγω εφαρμογή οδήγησε την Stoiximan στην κατάκτηση «Mobile Operator Award», ένα βραβείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Όσκαρ στο online gaming!

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Πολύ πιθανό να μαντεύετε ήδη ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Ο λόγος για την 🏆 Stoiximan 🏆 που κυριάρχησε στις περισσότερες από τις κατηγορίες που αναλύθηκαν παραπάνω.

Μπορεί η λειτουργία του στη χώρα μας να μετράει μόλις οχτώ χρόνια ζωής, αλλά τα βήματα προόδου και ενσωμάτωσης στις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών ήταν κάτι παραπάνω από τάχιστα.

Παράλληλα, καταφέρνει συνέχεια να πρωτοπορεί και σε άλλους τομείς όπως οι συνεχείς προσφορές που αποτελούν συνώνυμο της καινοτομίας, η ευρεία γκάμα στοιχηματικών επιλογών (πρόσφατα ενσωματώθηκαν και ασιατικές επιλογές) και οι πολλές διαφορετικές μέθοδοι εκτέλεσης χρηματικών συναλλαγών.


Π
λην της Stoiximan, την τετράδα με τις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα πλαισιώνουν οι:

Α/Α Στοιχηματική Περιγραφή Αξιολόγηση
🥈 Bet365 Γνωστή σε όλους και ως «πράσινη», η Bet365 αποτελεί σταθερή αξία στα στοιχηματικά δρώμενα της χώρας μας και το λογότυπο της φιγουράρει σε οποιοδήποτε Top-3 αναζητήσετε. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών παικτών και να προσφέρει δελεαστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Σαν έξτρα tip αξίζει να αναφερθεί πως η Bet365 είναι η βασίλισσα των ασιατικών αγορών, με πλήθος επιλογών να διατίθενται για τους λάτρεις του είδους. Δες το review
🥉 Novibet Κλείνοντας φέτος δέκα χρόνια νόμιμης λειτουργίας στην Ελλάδα, καταφέρνει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές στη χώρα μας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Novibet βελτιώνονται συνεχώς και πλέον το όλο πακέτο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις στοιχηματικές που προπορεύονται στη σχετική λίστα. Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, τάχιστη εξυπηρέτηση και δυνατότητα χρηματικών συναλλαγών με όλες τις μεθόδους είναι το τρίπτυχο που καθιστά τη Novibet ως μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τους παίκτες του στοιχήματος. Δες το review
4️⃣ Netbet H παρουσία της στο στοιχηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδας ξεκινάει το 2013 και έκτοτε μόνο από συνεχή βελτίωση μπορεί να χαρακτηριστεί. Δυνατό της σημείο η κορυφαία mobile εφαρμογή, εντός της οποίας γίνεται εύκολη υπόθεση το παιχνίδι όπου σε κάθε ματς υπάρχει πλέον η δυνατότητα πολλών συνδυαστικών επιλογών. Στα θετικά θα πιστώσουμε τις ανταγωνιστικές αποδόσεις και τις αγορές του live betting, ενώ πολλές είναι και οι επιλογές ως προς το κομμάτι των καταθέσεων και αναλήψεων. Αν κάποιος τομέας ωστόσο επιδέχεται βελτίωση, είναι σίγουρα αυτός της εξυπηρέτησης πελατών καθώς η λειτουργία της δεν είναι διαθέσιμη 24/7. Δες το review

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Γαλλικό Όπεν με κορυφαίο live στοίχημα

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα λάθη των book και πως να τα εκμεταλλευτείς

Είναι πολλές οι φορές που ευρισκόμενος σε παρέες έχει ανοιχτεί το θέμα του στοιχήματος, του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί οι στοιχηματικές βάζουν όρια ή κλείνουν λογαριασμούς

Ξεκινώντας, ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κάθε παίχτης στο μυαλό του πριν ξεκινήσει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά