Παρολί Προγνωστικά

Αν είσαι από τους παίκτες που κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να μην τις κυνηγάς μόνο σε ένα παιχνίδι, αλλά σε ένα συνδυασμό. Κοινώς να παίζεις παρολί.

Η ομάδα του Bet-hoven «σκανάρει» όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις και προτείνει τα καλύτερα προγνωστικά για παρολί. Διαβάζοντας την κατηγορία παρολί προγνωστικά θα είσαι σε θέση να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες παρολί για να στοιχηματίσεις.

Bets
250
Open
1
Won
119
Lost
130
Push
-
Stakes
3083.5
+ / -
+300
Yield
9.73%

Open Bets

Picks History

Πως γίνεται η επιλογή των προγνωστικών παρολί

Σωστή ανάλυση των δεδομένων

Η στατιστική και η σωστή ανάγνωσή της είναι σύμμαχος του παίκτη στο στοίχημα. Από τη στιγμή που βάζουμε πολλά ματς στην εξίσωση, είμαστε υποχρεωμένοι να τα αναλύσουμε σωστά. Ελέγχουμε κάθε ματς και κάθε λίγκα ξεχωριστά. Αυξάνουμε που αυξάνουμε την απόδοση, ας το κάνουμε σωστά!

Επιλογή αποδόσεων value for money

Επιλέγουμε αποδόσεις που αξίζουν αξίζουν το ρίσκο. Κάποιο υπερεκτιμημένο ή υποτιμημένο φαβορί, κάποιο αουτσάιντερ που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει απ’ ότι δείχνει η απόδοσή του. Είναι σημαντικό να αυξήσουμε σημαντικά την απόδοση με όσο το δυνατόν λιγότερο παιχνίδια (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κυνηγάμε αποδόσεις τύπου τζόκερ!!)

Επιλογή πλατφόρμας

Μία τετράδα δεν έχει μία συγκεκριμένη απόδοση. Μία πλατφόρμα δίνει απόδοση στο ένα παιχνίδι, κάποια άλλη στο άλλο. Οπότε εδώ πρέπει να τσεκάρουμε όλες τις πλατφόρμες και να εντοπίσουμε σε ποια υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή επιστροφή.

Βασικές συμβουλές για τα παρολί

Η ομάδα του Bet-hoven δίνει τα προγνωστικά για παρολί τηρώντας ένα αυστηρό πρωτόκολλο. Καλώς ή κακώς όμως όλοι έχουμε την τάση να προσθέτουμε επιπλέον παιχνίδια σε κάποιο παρολί. Κάποιες γενικές συμβουλές που πρέπει να έχεις κατά νου είναι:

1. Μην παίζεις στην ομάδα σου. Μακριά το συναίσθημα από το στοίχημα. Μείνε αντικειμενικός και διάλεξε τα παιχνίδια που πιστεύεις ότι μπορούν να σου αποφέρουν κέρδος. Είναι όμορφο να βλέπεις την ομάδα σου και να έχεις ποντάρει σε αυτό, αλλά συνήθως δεν είναι θετικό για την τσέπη σου, οπότε… καλύτερα ξέχνα το.

2. Μην υπερβαίνεις το 3,00 σαν απόδοση. Όταν ένα ματς έχει πολύ υψηλή απόδοση, δεν γίνεται επειδή η πλατφόρμα χαρίζει χρήματα, απλά είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί το σημείο. Αν παίζεις σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 3,00, τότε μπορείς να παίξεις σε μονά αποδεκτά, δεν χρειάζεται να ψάχνεις τα παρολί.

3. Μην ξεχνάς την ειδησεογραφία. Παίζει πάντα ρόλο στο στοίχημα. Διάβασε για το κλίμα, τους τραυματισμούς, τις τιμωρίες, τις επιστροφές. Το παρολί έχει ούτως ή άλλως ρίσκο μη το μεγαλώνεις.

4. Μην παίζεις σε ομάδες που δεν σκοράρουν εύκολα. Περιμένεις γκολ από πολλές μεριές. Οπότε βρες ομάδες που βρίσκουν εύκολα δίχτυα.