Προγνωστικά Goal-Goal

Ο ειδικός του Bet-hoven περνάει από ακτινογραφία όλα τα ματς της ημέρας και προτείνει τα καλύτερα προγνωστικά για goal goal και όχι μόνο. Διαβάζοντας αυτή τη κατηγορία θα βρεις επιλογές όπως: προγνωστικά 4-6 goal, συνδυαστικά (goal goal και over) στατιστικά, αποδόσεις και τις καλύτερες προτάσεις γκολ γκολ στο διαδίκτυο.

Bets
305
Open
0
Won
166
Lost
138
Push
1
Stakes
3338
+ / -
+132
Yield
3.95%

Open Bets

Picks History

Πως επιλέγει η ομάδα του Bet-hoven τα προγνωστικά Goal Goal

Για να υπάρξει όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα η ομάδα του Bet-hoven αναλύει πολλούς παράγοντες και κριτήρια για να καταλήξει σε μία ασφαλή πρόβλεψη. Πρώτος και βασικός παράγοντας είναι ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων. Αν μία ομάδα αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν δίνει τόσο έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να σκοράρει, αλλά και να δεχθεί κάποιο τέρμα.

Αν και οι δύο ομάδες είναι φύση επιθετικές τότε οι πιθανότητες είναι ακόμη περισσότερες. Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή είναι προφανής (G/G με κλειστά μάτια). Δεύτερος βασικός παράγοντας είναι οι αποδόσεις. Εδώ κοιτάμε κυρίως να βρούμε κάποια ευκαιρία από μη σωστό διάβασμα του bookmaker. Αν πχ  αντί για 1.50, το δίνει 1.80 λόγω λάθος διαβάσματος, τότε “χτυπάμε” κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τρίτο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι τα στατιστικά. Αυτό το στοιχείο συνδέεται άμεσα με τον πρώτο παράγοντα που είναι ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων. Εδώ αναλύουμε την προϊστορία των ομάδων και βλέπουμε πχ στα 10 τελευταία παιχνίδια πόσες φορές έχουν εμφανίσει το γκολ γκολ ή το no goal αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να οδηγηθούμε σε όσο το δυνατό ασφαλέστερες προβλέψεις goal goal.