13
text-of-logo

Στοιχηματικές στην Ελλάδα

Ο χάρτης με τις στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα, αλλάζει συνεχώς. Εν αναμονή της οριστικής ρύθμισης της αγοράς στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή λειτουργούν εντός αυτής περίπου 20 ιστοσελίδες. Οι περισσότερες από αυτές έχουν έδρα στο εξωτερικό, κάτι που ωστόσο δεν σημαίνει πως αξίζουν όλες την προσοχή μας. Για το λόγο αυτό, η ομάδα του Bet-hoven «σκανάρει» συνεχώς τις στοιχηματικές στη χώρα μας, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας.

Είναι λογικό οι πολλές στοιχηματικές πλατφόρμες που υπάρχουν να… μπερδεύουν τους παίκτες και να υπάρχουν πολλά ερωτήματα. «Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές;», «Ποιες ιστοσελίδες είναι αξιόπιστες;», «Ποιες έχουν τις καλύτερες προσφορές*», «Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές;». Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε απαντήσεις παρακάτω. Αναλύοντας τα κριτήρια των επιλογών μας. Για να είστε όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι.

Οι καλύτερες στοιχηματικές

Μπορεί εκ πρώτης όψεος να φαίνεται ως κάτι απλό, αλλά η επιλογή στοιχηματικής για να γραφτείτε είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία που δεν θα πρέπει να περνάει στα… ψηλά. Για την ακρίβεια, πριν αποφασίσετε σε ποια θα παίξετε, θα πρέπει να έχετε πρώτα απαντήσεις σε μια σειρά από παράγοντες και προϋποθέσεις. Πριν αποφασίσετε θα πρέπει να συγκρίνετε ανάμεσα στις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες, προκειμένου να βρείτε εκείνη που αξίζει την προσοχή σας. Εκείνη που θα σας κάνει μια εύκολη τη… ζωή και θα σας προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασκέδαση.

Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(292 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(237 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(293 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(253 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(204 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)

Ποιες άλλες αξίζει να δοκιμάσετε;

Έχοντας ήδη κάνει την παραπάνω μελέτη, στον παραπάνω πίνακα, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Μαζί σας παραθέτουμε κάποιες βασικές λεπτομέρειες για κάθε μία από αυτές, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες ακόμα που αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε και την περιγραφή των βασικών παραγόντων που αναλύει και αξιολογεί η συντακτική ομάδα του Bet-Hoven.net.

sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(194 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(196 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(161 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)

Εταιρίες Στοιχήματος: Πως τις αξιολογούμε;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, για να καταλήξουμε στις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες, χρησιμοποιούμε μια σειρά από παράγοντες τους οποίους αξιολογούμε. Αναλύουμε το προϊόν που μας προσφέρουν οι πλατφόρμες στοιχήματος, τις υπηρεσίες και τις προσφορές* τους. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε κάθε έναν από αυτούς τους παράγοντες.

Οι αποδόσεις: Από τα βασικότερα στοιχεία σε μία στοιχηματική πλατφόρμα είναι οι προσφερόμενες αποδόσεις. Οι γνώστες του «αθλήματος» συμφωνούν ότι στοίχημα = αποδόσεις. Όλα κινούνται γύρω από αυτές και OΦΕΙΛΟΥΜΕ να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή πριν ποντάρουμε. Οι αποδόσεις εξαρτώνται από πολλά πράγματα όμως επί τον πλείστον καθορίζονται από την λεγόμενη γκανιότα (το σταθερό κέρδος της πλατφόρμας στοιχήματος). Όσο υψηλότερη είναι η γκανιότα, τόσο χαμηλότερες είναι οι αποδόσεις. Το να επιλέξουμε στοιχηματική πλατφόρμα με υψηλή γκανιότα, δεν είναι ότι καλύτερο για την τσέπη μας, όμως δεν είναι παράγοντας που πρέπει να μας απωθήσει.

Live Betting: Τα τελευταία χρόνια το ζωντανό στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των παικτών. Όσο καλά και να γνωρίζουμε τις ομάδες, τον τρόπο παιχνιδιού τους κλπ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τελική έκβαση του αποτελέσματος όπως οι καιρικές συνθήκες, τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής, αποβολές, διατητικά λάθη, κατάσταση παικτών και άλλα… Με το Live Betting όμως έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τον αγώνα, να αναλύουμε τα παραπάνω στοιχεία και αναλόγως να επιλέγουμε το σημείο μας. Σημειώστε πως αρκετές πλατφόρμες στοιχημάτων δεν προσφέρουν τις ίδιες αγορές Pre Match με Live. 👉Οι στοιχηματικές πλατφόρμες που προσφέρουν τις ίδιες αγορές αυτομάτως αποκτούν ένα προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες.

Προσφορές*: Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες είναι οι προσφορές*. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, οπότε οι καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα προβαίνουν καθημερινά σε κινήσεις για να προσελκύσουν τους παίκτες. Κάποιες από αυτές είναι το αρχικό ποσό καλωσόρισματος, τα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα*, οι επιστροφές χρημάτων σε περιπτώσεις ισοπαλίας, τα πριμ στα παρολί και τα προγράμματα επιβράβευσης* πόντων.

Υπηρεσίες: Φυσικά εκτός των προαναφερθέντων υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες από τις υπόλοιπες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι πλατφόρμες στοιχήματος είναι ικανές για καθορίσουν την τελική επιλογή μας. Παραδείγματος χάριν αν μία στοιχηματική πλατφόρμα διαθέτει Cash Out*, ενώ μία άλλη όχι, τότε αυτομάτως κερδίζει πόντους. Επίσης αν προσφέρει αγώνες με Live Streaming*, στατιστικά και Live Scores τότε πραγματικά αξίζει να την επιλέξουμε.

Εξυπηρέτηση: Μπορεί το διαδικτυακό στοίχημα να έχει απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως υπάρχουν ακόμη παίκτες που δεν έχουν ούτε τις βασικές γνώσεις για να παίξουν στοίχημα στο ίντερνετ. Ακόμη όμως και να διαθέτουν τις βασικές γνώσεις υπάρχουν σίγουρα πράγματα που χρίζουν βοήθειας από κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό. Το customer Support είναι ένας πολύ σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας πριν επιλέξουμε την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα. Το αν ένα τμήμα εξυπηρέτησης είναι καλό ή όχι καθορίζεται από παράγοντες όπως είναι ✔️οι μέθοδοι επικοινωνίας, ✔️το ωράριο, ✔️ο χρόνος ανταπόκρισης στον παίκτη και φυσικά αν δίνει άμεση λύση στο όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ταχύτητα Αναλήψεων: Τι να το κάνουμε, αν κερδίζουμε τα στοιχήματα και δεν βλέπουμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας ή τα βλέπουμε μετά το πέρας αρκετών ημερών; Η ταχύτητα των αναλήψεων είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για τους παίκτες. Η συντακτική ομάδα του Βet-Hoven το γνωρίζει πολύ καλά γιa αυτό άλλωστε έχει αναλύσει διεξοδικά τους τρόπους (τραπεζική μεταφορά, Paysafe, Viva, ηλεκτρονικά πορτοφόλια) και τους χρόνους αναλήψεων όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων και τις έχει ταξινομήσει με βάση αυτό το κριτήριο.

Ειδικά Στοιχήματα: Εκτός των απλών στοιχημάτων 1Χ2, under-Over κτλπ, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα που η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια έχουν μεγάλη απήχηση στους παίκτες. Για παράδειγμα τα «Ασιατικά Χάντικαπ» είναι από τα βασικότερα στοιχήματα που παίζονται. Οπότε οι πλατφόρμες που διαθέτουν ασιατικά χάντικαπ είναι λογικό να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εκτός αυτών, υπάρχουν και άλλα ειδικά στοιχήματα όπως είναι οι σκόρερ, αν καταλογιστεί πέναλτι, αν υπάρξει δοκάρι, πόσα κόρνερ θα πραγματοποιηθούν, ποσοστό κατοχής μπάλας, λεπτό επίτευξης γκολ και πολλά άλλα.

Mobile & Tablet πλοήγηση: Οι «τάσεις» της εποχής τείνουν ολοένα προς την πλοήγηση από το κινητό. Οι τωρινές έρευνες δείχνουν ότι το 60% των ανθρώπων χρησιμοποιεί έστω για μισή με μία ώρα την ημέρα το Smartphone του. Όλα πλεόν είναι προσαρμοσμένα στο κινητό μας, το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αγορές, για ενημέρωση, για να διαβάζουμε και φυσικά για την διασκέδαση μας, η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι να παίζουμε στοίχημα. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό γι αυτό και βελτιώνουν συνεχώς το προϊόν τους. Κάποιες από αυτές έχουν ξεχωρίσει ήδη και έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου, κάποιες έχουν μείνει πίσω και προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Εμείς αναλύσαμε όλες τις πλατφόρμες και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές για Mobile στην Ελλάδα.

Νέες στοιχηματικές 2021

Η οριστική ρύθμιση της αγοράς είναι ένας… βραχνάς που κρατάει χρόνια. Τόσο για τις ίδιες τις στοιχηματικές πλατφόρμες, όσο και για τους παίκτες. Μέσα στους επόμενους μήνες το τοπίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, αναφορικά με το ποιες ιστοσελίδες έρχονται και ποιες φεύγουν από την Ελλάδα. Φήμες και ονόματα ακούγονται συνεχώς, ωστόσο προς το παρόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά για τίποτα. Η ομάδα του Bet-hoven, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά