Εκπληξεις Στο Στοίχημα

Η εξειδικευμένη στοιχηματική συντακτική ομάδα του Bet-Hoven ψάχνει και ανακαλύπτει για εσάς τις καλύτερες εκπλήξεις στο στοίχημα. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε τις καλύτερες και πιο ψαγμένες μπόμπες στοίχημα, με τους συντάκτες μας να βρίσκουν τα λάθη των bookmakers στις αποδόσεις, προσφέροντας σε εσάς, του αναγνώστες τα σημεία με τις πιο value αποδόσεις.

Bets
89
Open
1
Won
21
Lost
65
Push
2
Stakes
494.5
+ / -
+29
Yield
5.86%

Open Bets

Picks History

Προγνωστικά στοιχήμα μπόμπες – Πως τα επιλέγουμε

Η αλήθεια είναι ότι για να μπορέσει ένας παίκτης, ή ένας συντάκτης να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις στοίχημα, θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένα σημαντικά δεδομένα τα οποία θα μας κάνουν να αμφισβητήσουμε το μέγα φαβορί και θα στηρίξουμε το αουτσάιντερ.

Πως δίνουμε τα προγνωστικά για εκπλήξεις

To βασικότερο στοιχείο για να έχεις πιθανότητες να βρεις και να αγοράσεις ένα σημείο υψηλής απόδοσης, αλλά και για να εντοπίσεις τα λάθη των μπουκ, είναι να ξέρεις και να παρακολουθείς καλά μία ή ορισμένες λίγκες. Δεν γίνεται να ξέρουν όλοι τα πάντα και η εξειδίκευση είναι εκείνη οποία θα αποφέρει τεράστιες επιτυχίες. Οσο καλύτερα ξέρεις τις ομάδες από ένα πρωτάθλημα, όσο πιο στενά το παρακολουθείς, τόσο καλύτερα διαμορφωμένη άποψη θα έχεις, οπότε θα μπορείς να αξιολογήσεις και ακόμα καλύτερα το προσφερόμενο σετ αποδόσεων.

Στο Bet-Hoven, μπορεί να βλέπετε μόνο 6 τιπστερ όμως η ομάδα του σάιτ αποτελείται από περισσότερα άτομα, τα οποία έχουν αναλάβει να παρακολουθούν ανελλιπώς συγκεκριμένες λίγκες. Ετσι μπορούμε να παρακολουθούμε στενά πάρα πολλά πρωταθλήματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια σημαντικές πληροφορίες (σχέσεις ομάδων, απουσίες, προβλήματα μέσα στις ομάδες, κλίμα στα αποδυτήρια, ακόμα και το τι μπορεί να συμβαίνει στη διοίκηση).

Αλλα σημαντικά στοιχεία

Για να εχετε επιτυχία στο στοίχημα μπόμπες, υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας απαραιτήτως. Αρχικά, την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Μεγάλο παράδειγμα αποτελεί το διπλό της Κιλμάρνοκ κόντρα στην πρωταθλήτρια Σέλτικ, στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Σκωτίας. Βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος αδιάφορη βαθμολογικά και όχι σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί η έκπληξη.

Και μιας και αναφέρθηκε, θα πρέπει να βλέπουμε πάντα και το βαθμολογικό ενδιαφέρον των ομάδων, καθώς από εκεί μπορούν να βγουν… λαβράκια. Σημαντικό στοιχείο επίσης του ρεπορτάζ αποτελεί το αν η ομάδα-φαβορί ετοιμάζεται να κάνει ροτέισον, είτε για λόγους ξεκούρασης, είτε επειδή ακολουθεί παιχνίδι σημαντικό, κάποια ευρωπαϊκή αναμέτρηση, είτε επειδή πρόκειται για ματς Κυπέλλου-Λιγκ Καπ.

Ακόμα κάτι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας προκειμένου να επενδύσουμε σε προγνωστικά στοιχήματος μπόμπες, είναι το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος. Προς το τέλος οι εκπλήξεις εμφανίζονται λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που αναφέραμε, «μπομπες» όμως υπάρχουν και στην αρχή της περιόδου, αφου οι ομάδες δεν είναι πλήρως έτοιμες και οι μπουκ συνηθίζουν να κάνουν λάθη.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τη σημασία του καιρού, αλλά και της παράδοσης, προκειμένου να εμφανιστεί μια έκπληξη. Στο πρώτο στοιχείο, μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που αγωνίζονται δύο ομάδες, μιας και σε ένα γήπεδο… βούρκο, μεταξύ μιας ποιοτικής και μιας δυναμικής ομάδας, ανεβαίνουν οι πιθανότητες να επικρατήσει, ενώ το ψυχολογικό αβαντάζ της παράδοσης, ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία, η Σκωτία και άλλες έχει μεγάλη σημασία.