13
text-of-logo

Κριτικές Betsson από την ομάδα του Bet-hoven

Η Betsson είναι μια από τις πιο «φρέσκιες» προτάσεις για στοίχημα στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη προσθήκη στη χώρα μας μετά την οριστική ρύθμιση της αγοράς και μπορεί για τους Έλληνες παίκτες να είναι κάτι καινούργιο, έχει δώσει ωστόσο τα διαπιστευτήρια της για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Πρόκειται για στοιχηματική με πολύ γρήγορη πλατφόρμα και εξίσου εύκολο στη χρήση live betting. Διαθέτει ένα εξαιρετικό bet builder που συνδυάζει ακόμα και τις πιο απίθανες αγορές, ενώ υπάρχουν επίσης cashout και live streaming.

Το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι αυτό που «κλέβει» τις εντυπώσεις στη Betsson. Δεν θα δείτε υπερβολές, αλλά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε στοίχημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και τα πιο… δεύτερα αθλήματα. Μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, ακόμα και χόκεϊ, βελάκια και ιππασία είναι διαθέσιμα και δίνουν στον παίκτη ένα πλήρες πακέτο για να ασχοληθεί και να βρει αυτό που του ταιριάζει.

Με έδρα τη Σουηδία, η «μητέρα» Betsson μετράει μισό αιώνα ζωής στο χώρο του στοιχήματος. Το 2001 λάνσαρε την online στοιχηματική της, ενώ στον όμιλο της ανήκουν περισσότερα από 20 brands για bet και καζίνο. Θεωρείται -και όχι άδικα- μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές της Σκανδιναβίας, ενώ εξίσου μεγάλο κοινό έχει και στη Μεγάλη Βρετανία. Το εντυπωσιακό δε, είναι πως μιλάμε για έναν από τους πλέον αξιόπιστους μπουκμέικερς στην Ευρώπη. Κάτι που επιβεβαιώνει και το γεγονός πως έχει αδειοδοτηθεί από την UKGC (Ηνωμένο Βασίλειο) και την MGA (Μάλτα). Δύο από τις πλέον αυστηρές αρχές του πλανήτη.

Betsson Προσφορές*

Σύμφωνα με τη νομοθεσία στην χώρα μας, οι στοιχηματικές απαγορεύεται να διαφημίζουν τις προωθητικές τους ενέργειες σε όσους δεν είναι μέλη τους. Επομένως, θα πρέπει οι ίδιοι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Betsson προκειμένου να δείτε μόνοι σας τι… παίζει.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ξέρετε πως καθημερινά ο μπουκ διαλέγει κάποια από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας στα πιο σημαντικά αθλήματα και τα προσφέρει με ενισχυμένες αποδόσεις. Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο Bet Builder, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Μπορείτε να συνδυάσετε ακόμα και τις πιο… απίθανες αγορές που δεν συνδυάζονταν νωρίτερα (για παράδειγμα πολλούς σκόρερ) σε ένα δελτίο.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Το κομμάτι της ασφάλειας και της αξιοπιστίας είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Betsson. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μάλτας. Η σουηδική στοιχηματική έχει καταφέρει να λάβει αδειοδότηση από δύο εκ των πιο αυστηρών ρυθμιστικών αρχών του πλανήτη. Αν δεν είναι αυτό δείγμα για ασφαλές και αξιόπιστιο παιχνίδι, τότε τι είναι;

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της Betsson έχουν κάνει τρομερή δουλεια και στην ιστοσελίδα τους. Έχουν φροντίσει να «οχυρώσουν» την ιδιόκτητη πλατφόρμα τους με πρωτόκολλα τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου τα μέλη τους να είναι σίγουρα πως δεν θα πέσουν θύματα απάτης, ή υποκλοπής. Γενικότερα, είναι καλό να γνωρίζετε πως πρόκειται για μια από τις ιστοσελίδες που θεωρούνται από τις ασφαλέστερες της Ευρώπης.

Στοίχηματικές αγορές

Όπως και οι ίδιοι θα διαπιστώσετε με την πρώτη ματιά, το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι αυτό που καταλαμβάνει την μερίδα του λέοντος. Λίγο – πολύ θα βρείτε όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, ενώ καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων. Παράλληλα, πολλές επιλογές θα βρείτε και στο μπάσκετ επίσης, όπως και στα υπόλοιπα «δεύτερα» αθλήματα. Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία και χαρακτηριστικά θα βρείτε αγορές ακόμα και για… βελάκια. Fan fact: η Betsson συμπεριλαμβάνει στα αθλήματα της και τα E-sports, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές που τα προσφέρουν ως ξεχωριστή κατηγορία.

Αναφορικά με τα στοιχήματα τώρα, οι αποδόσεις της είναι το λιγότερο «τίμιες». Ειδικά στις αγορές των φαβορί σε νικητή αγώνα και γκολ, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως μιλάμε για ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Λείπουν οι πολλές επιλογές σε ασιατικά χάντικαπ, ωστόσο ο μπουκ έχει φροντίσει να… ισοφαρίσει, αφού προρσφέρονται όλα τα δημοφιλή στιχήματα.

Betsson Εγγραφή

Η διαδικασία εγγραφής της Betsson, είναι η -εξίσου απλή- διαδικασία που ακολουθείται και σε όλες τις υπόλοιπες στοιχηματικές. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μεταβείτε στη σελίδα της, να πατήσετε στο πράσινο κουμπί «Εγγραφή» πάνω δεξιά και να συμπληρώσετε με τα πραγματικά σας στοιχεία τη φόρμα που θα σας εμφανιστεί. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα σας σταλεί ένα μειλ με ένα λινκ την οποία θα πρέπει να πατήσετε για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Αυτό ήταν!

Τρόποι κατάθεσης

Είναι δεδομένο πως δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να «φορτώσετε» το λογαριασμό σας με χρήματα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ηλεκτρονικό πορτφόλι, είτε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, είτε απλή τραπεζική μεταφορά. Επιτλέξτε τον τρόπου που σας εξυπηρετεί και ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας γρήγορα και εύκολα.

Διαδικασία ανάληψης

Εξίσου εύκολη με την κατάθεση, είναι και η ανάληψη χρημάτων στη Betsson. Έχετε υπόψιν σας πως για να «σηκώσετε» τα χρήματα που έχετε στο λογαριασμό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο τρόπο που τα μεταφέρατε σε αυτόν. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία γίνεται πολύ άμεσα, μέσα σε λίγες ώρες. Εκτός κι αν αποφασίσετε να μεταφέρετε το ποσό με τραπεζικό έμβασμα. Διαδικασία που θα «τραβήξει» λίγες ημέρες παραπάνω.

Στοίχημα από το κινητό

Όσο εύκολο είναι να παίξετε στοίχημα στην επιτραπέζια μορφή της Betsson, εξίσου εύκολο είναι και από το κινητό σας. Είναι τόσο «ελαφριά» και απλή στη χρήση η πλατφόρμα της, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε τη δυνατότητα να έχετε συμπληρώσει το δελτίο σας. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για smartphones με λογισμικά Android και iOS, προκειμένου να μην χάνετε λεπτό απο τη δράση. Διαθέσιμες δε, είναι όλες οι λειτουργίες.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Η Betsson δίνει μεγάλη σημασία στην ικανοποιήση των μελών της και για αυτό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της. Για το λόγο αυτό, φροντίζει να σας παρέχει διάφορους τρόπους ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί της. Είτε μέσω live chat, ήταν μέσω μηνύματος στο λογαριασμό σας, είτε μέσω e-mail. Παρέχει δε την υπηρεσία Call Back, ώστε να επικοινωνήσει κάποιος εκπρόσωπος της μαζί σας τηλεφωνικά.

Τρόποι Ταυτοποίησης

Είναι γεγονός πως για τους περισσότερους από εμάς είναι μια αρκετά βαρετή διαδικασία. Δεν παύει ωστόσο να είναι απαραίτητη. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη στοιχηματική, αλλά και εμάς τους παίκτες, αφού με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε το ασφαλές παιχνίδι. Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και στη Betsson έχετε περιθώριο 30 ημερών από την ημέρα της εγγραφής σας, ώστε να προχωρήσετε στην ταυτοποίηση του λογαριασμού σας. Διαδικασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι, ανεβάζοντας ένα αντίγραφο της ταυτότητας (ή του διαβατηρίου σας) στο σχετικό πεδίο στην ιστοσελίδα της Betsson, μαζί με ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που θα πιστοποιεί τον τόπο κατοικίας σας. Ο δεύτερος είναι, αποστέλοντας τα δύο αυτά έγγραφα στο e-mail της πλατφόρμας.

Έχετε υπόψιν σας πως σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος λογαριασμός ΔΕΚΟ στο όνομα σας, μπορείτε να αποστείλετε μια υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από κάποιο ΚΕΠ, ή από ένα αστυνομικό τμήμα.

Cash-Out

Το cashout είναι ένα απο τα πιο σημαντικά «όπλα» που έχουν στα χέρια τους οι παίκτες. Είτε μιλάμε για pre match επιλογές, είτε για live betting. Κι αυτό, διότι τους επιτρέπει να «κλείσουν» νωρίτερα τα δελτία τους, εξασφαλίζοντας κέρδος χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν το τέλος της αναμέτρησης. Είναι λογικό λοιπόν, η παρουσία του να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους περισσότερους από εμάς. Το plus στην περίπτωση της Betsson είναι πως μιλάμε για μια ιδιαίτερα γρήγορη πλατφόρμα και εξίσου γρήγορα μπορείτε να κάνετε χρήση και του cash out, χωρίς «κολλήματα» και καθυστερήσεις.

Live Betting

Το live betting της Betsson είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να «κολλήσετε» μαζί της. Είναι ένα από τα ατού της ιστοσελίδας της. Η εξαιρετική τρίστηλη δόμηση του μενού της, σας επιτρέπει με κυριολεκτικά τρία βήματα να ρίξετε το στοίχημα σας. Πέραν τούτου η γρήγορη πλατφόρμα της εξυπηρετεί στο να γίνει πιο… διασκεδαστικό το παιχνίδι σας.

×

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Προσφορές* Στοιχήματος Τζίροι & Στατιστικά