Καλή αμυντικά η Κολομβία

Στην καλή της αμυντική λειτουργία στηρίζεται πολύ η εθνική ομάδα της Κολομβίας, η οποία μόλις 2 ήττες έχει στα 13 πρόσφατα παιχνίδια της, σε περισσότερα από τα μισά έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδεν στην άμυνα. Στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας, είναι εξαιρετική επιθετικά η Στιάρναν.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

– 2 ήττες έχει μόλις η Κολομβία στα 13 τελευταία παιχνίδια της, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στις 7 από αυτές τις περιπτώσεις.

– Για 7 διαδοχικές αναμετρήσεις η Ιαπωνία δέχεται γκολ, μόλις σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις έχει καταφέρει να επικρατήσει.

– Για τρία ματς στη σειρά παραμένει αήττητη η Πολωνία, η οποία έχει σκοράρει 9 φορές σε αυτό το διάστημα, όμως έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς.

– 1 μόλις ήττα μετράει η Σενεγάλη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 6 από αυτά τα παιχνίδια.

– 1 νίκη έχει μόνο στα 8 τελευταία παιχνίδια της η Ρωσία, εκείνο της εκκίνησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δέχθηκε γκολ στα 8 προηγούμενα από αυτό το ματς.

– Για 7 αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Αίγυπτος απέχει από τις νίκες, δέχθηκε γκολ στα 6 από αυτά τα ματς.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

– Από τέσσερις διαδοχικές νίκες έρχεται η Στιάρναν, η οποία καταφέρνει να μείνει αήττητη για 8 ματς στη σειρά, σκοράρει για 36 ματς στη σειρά.

– 3 ήττες μετράει η Βεστμανάιεαρ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 15 από τα 17 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις έδρες και ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

– Τέσσερις νίκες μετράει η ομάδα της Στάμπρας στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχει σκοράρει 11 τέρματα σε αυτό το διάστημα, πέντε διαδοχικά no goal.

– 3 ήττες μόλις έχεις τα 12 τελευταία παιχνίδια της η Τρακάι, με τις 11 από αυτές τις αναμετρήσεις να έχουν εμφανίσει under 2.5.

– Τρεις ήττες έχει στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της η Ατλάντας, η οποία έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια.

– 1 ήττα εχει στα 6 τελευταία παιχνίδια της η Ζαλγκίρις Κάουνας, τα 5 από αυτά τα ματς εμφάνισαν under 2.5.

Β ΣΟΥΗΔΙΑΣ

– 5 ήττες στη σειρά και 6 αναμετρήσεις χωρίς νίκη για την ομάδα της Βάρμπεργκς, έχει δεχθεί γκολ σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις.

– 5 νίκες μετράει η Χέλσινγκμποργκ στα 8 τελευταία παιχνίδια της, έχει σκοράρει στα 9 τελευταία ματς της.

HOT STATS

– Για τρία ματς στη σειρά παραμένει αήττητη η Πολωνία, η οποία έχει σκοράρει 9 φορές σε αυτό το διάστημα, όμως έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς. 1 μόλις ήττα μετράει η Σενεγάλη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 6 από αυτά τα παιχνίδια.

O άσσος βρίσκεται στο 2.35 στη Bwin.

– Από τέσσερις διαδοχικές νίκες έρχεται η Στιάρναν, η οποία καταφέρνει να μείνει αήττητη για 8 ματς στη σειρά, σκοράρει για 36 ματς στη σειρά. 3 ήττες μετράει η Βεστμανάιεαρ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 15 από τα 17 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις έδρες και ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Στο 1.53 το over 2.5 στην Sportingbet.

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τζίροι & Αλλαγές Αποδόσεων
19/11/2018 - 10:57
Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τζίρο στο […]
Bet Alerts
19/11/2018 - 10:38
Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων συνεχίζουν, με το Γερμανία-Ολλανδία να ξεχωρίζει για το Nations League. […]

Διαβαστε επισης

Ποντάροντας στα οver 1,5
Στρατηγική για Over 1,5 Το over 1,5 έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σαν ένα από […]
Περισσότερα
Διπλή Ευκαιρία Στο Στοίχημα
Από μόνο του ακούγεται… ελκυστικό. Διπλή ευκαιρία, δηλαδή να κερδίζεις σε δύο περιπτώσεις. Όποιος παίζει […]
Περισσότερα
Στοιχήμα Μπασκετ
Στην Ευρώπη είναι ξεκάθαρα το δεύτερο πιο δημοφιλές άθλημα. Το μπάσκετ έχει τη δική του […]
Περισσότερα

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Top Στατιστικά
19/11/2018 - 10:23
Αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές προκύπτουν βάσει στατιστικών από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Nations League -Η Γερμανία […]
Τζίροι & Αλλαγές Αποδόσεων
19/11/2018 - 10:57
Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τζίρο στο […]
Bet Alerts
19/11/2018 - 10:38
Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων συνεχίζουν, με το Γερμανία-Ολλανδία να ξεχωρίζει για το Nations League. […]
Stories
18/11/2018 - 11:00
Την Ολλανδία και τη Γερμανία ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα τις χωρίζουν, άλλωστε ακόμη και […]

Καλυτερες Στοιχηματικες Εταιριες

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν επιλέξετε στοιχηματική εταιρία. Στο bet-hoven αποφασίσαμε να αξιολογήσουμε τις στοιχηματικές εταιρίες με 7 διαφορετικά κριτήρια. Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τις καλύτερες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες για το 2018 και την βαθμολογία που προέκυψε ύστερα από τις δοκιμές που έκανε η ομάδα μας.

Εταιρία Βαθμολογία
9
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
8.5
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
8.9
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
goalbet bonus
8.4
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
8.4
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
sportingbet bonus
8.9
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση
winmasters bonus 1
7.7
Παίξε Νόμιμα Παρουσίαση