«Κατρακυλάει» ο άσος της Μπράντφορντ

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με λίγες αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις στο Λιγκ Τρόφι να είναι αισθητές.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στη Μπράντφορντ και στη Ρότσντειλ. Ο άσος έχει το 58% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 22% και το διπλό το 20%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Γέοβιλ και Χάρτπουλ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 45%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 28% και το διπλό στο 27%.

Ακολουθεί το ματς Άνναν Αθλέτικ – Μπρέχιν με τον άσο να έχει 60% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 23%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 17%.

Έπεται το παιχνίδι Λίνκολν – Ρόδεραμ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 35%. Η ισοπαλία βρίσκεται 25%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 40%.

Σημαντικές μεταβολές

Στo Λιγκ Τρόφι, υποχωρεί ο άσος της αναμέτρησης Μπράντφορντ – Ρότσντειλ από το αρχικό 2.32 στο 1.80, αλλά και ο άσος του παιχνιδιού Μπέρτον – Μάνσφιλντ από το 1.92 στο 1.76.

Στην ίδια διοργάνωση, καθοδική… πορεία έχει ο άσος του αγώνα Κόλτσεστερ – Ίπσουιτς από το 3.02 στο 2.65, ενώ στο Λίνκολν – Ρόδεραμ υποχωρεί ο άσος από το 3.00 στο 2.78.

Πτώση παρατηρούμε στον άσο του παιχνιδιού Μίλτον Κέινς Ντονς – Γουίκομ από το αρχικό 2.86 στο 2.73 και στο διπλό του Σκάνθορπ – Σάντερλαντ από το 2.42 στο 2.06.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τοπ Στατιστικά
06/12/2019 - 10:37
Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τα στατιστικά να… δείχνουν πολλά γκολ σε Ιταλία […]
Bet Alerts
07/12/2019 - 11:51
Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις ομάδες να αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες. Ξεκινάμε […]

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ