Καλύτερες εφαρμογές για στοίχημα από το κινητό

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες πάνω από το 50% των παικτών παγκοσμίως επιλέγουν να παίξουν στοίχημα από το κινητό. Και είναι λογικό. Μπορείς να παίξεις από παντού, ενώ οι εφαρμογές των στοιχηματικών ιστοσελίδων έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα. Μάλιστα πλέον υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων μέσω Live streaming. Τα παραπάνω βέβαια δεν ισχύουν για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Γι’ αυτό, η ομάδα του Bet-hoven συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες για στοίχημα από το κινητό.

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Mobile Apps

Πλατφόρμα
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
bwin 700x350
sportingbet bonus
goalbet bonus
Bet365-320x200

Σαφώς και οι πλατφόρμες που προσφέρουν ειδική εφαρμογή για κινητά έχουν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες; Ποιες είναι αυτές που παίζεις εύκολα και χωρίς πρόβλημα στοίχημα από τον browser του κινητού σου. Οι τρεις καλύτερες σε αυτόν το τομές είναι οι: Novibet, Betshop και Winmasters. Ταχύτατες ιστοσελίδες, που δεν κολλάνε και κυρίως έχουν σωστή κατηγοριοποίηση.

Καλύτερα Mobile Betting Sites

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
vistabet bonus

Κριτηρία επιλογής των καλύτερων Mobile Betting Apps

Διαθέτει εφαρμογή ή Mobile site;

Τα Mobile apps υπάρχει ένα βασικό πλεονέκτημα. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την εμπειρία του παίκτη, ενώ σχεδόν όλες οι λειτουργίες γίνονται με ένα κλικ. Από την άλλη μεριά τα mobile sites είναι μία responsive έκδοση της ιστοσελίδας, κάτι που σημαίνει πως όλες οι λειτουργίες γίνονται όπως ακριβώς και στον υπολογιστή. Σαφώς πιο δύσκολο, αφού εδώ δεν χρησιμοποιείς το ποντικί, αλλά το δάκτυλο σου.

Η ταχύτητα

Αφορά κυρίως το live betting, εκεί όπου η νίκη και ήττα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Μία αργή εφαρμογή ότι θα σε δυσκολέψει στην πλοήγηση, θα “κολλάει” στις καταθέσεις και ακόμα χειρότερα θα καθυστερεί την επικύρωση του στοιχήματος. Οι περισσότερες πλατφόρμες έλυσαν το πρόβλημα με την επιλογή “speed bet”, με την οποία το στοίχημα τοποθετείται μόλις πατήσεις στην απόδοση. Άκρως πρωτοπόρα η λειτουργία Talk n Bet, που έκανε το τελευταίο διάστημα την εμφάνιση της. Όπως λέει και το όνομα της, “Του μιλάς και ποντάρει”.

Live Betting μέσω κινητού

Είναι κομβικής σημασίας να επιλέξεις μία στοιχηματική πλατφόρμα που στην mobile εκδοση της έχει σωστά κατηγοριοποιημένο το μενού στο Live betting. Ο λόγος είναι απλός. Κανείς μας όταν παίζει Live στοίχημα δεν “στέκεται” σε έναν αγώνα. Παρακολουθείς 2 ή παραπάνω και αν η μετάβαση δεν γίνεται γρήγορα, πρώτον είναι εκνευριστικό και δεύτερον είναι δεδομένο πως θα χαθεί κάποια στοιχηματική ευκαιρία.

Προσφορές για Mobile στοίχημα

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για μία στοιχηματική πλατφόρμα να μην προσφέρει κάποιο δωρεάν στοίχημα ή γενικότερα κάποια προσφορά για mobile betting. Η προσφορά που θα συναντήσεις τις περισσότερες φορές είναι του στυλ “Κατέβασε την εφαρμογή και πάρε την τάδε προσφορά”. Φαίνεται ωραίο, ωστόσο χρειάζεται προσοχή αφού όπως και σε όλες οι υπόλοιπες προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων υπάρχουν περιορισμοί. Για παράδειγμα , μπορεί στην προσφορά να μην συμμετέχουν τα ασιατικά χάντικαπ ή να είναι ενεργή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.