Το παιχνίδι της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τζίρο στο σημερινό πρόγραμμα. Από τις 439.131 ευρώ που έχουν παιχτεί στο ματς, το 46% αφορά τον άσο, ενώ η ισοπαλία και το διπλό έχουν πάρει το 27% και το 27%, αντίστοιχα.
Δεύτερο κατά σειρά τζίρου ματς είναι το Μπαρτσελόνα-Λυών με 257.146 ευρώ να έχουν πονταριστεί στην αναμέτρηση και ο άσος να έχει 80% του τζίρου
Στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος είναι επίσης και το Νόριτς-Χαλ με τον άσο να τραβάει το 62% των πονταρισμάτων.
Σημαντικές μεταβολές
Ο άσος στο Μίντλεσμπρο-Πρέστον αποτελεί τη σημαντικότερη μεταβολή απόδοσης της ημέρας, με τη τιμή να πέφτει από το αρχικό 2.15 στο 2.05. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί η πτώση στον άσο της Νόριτς με τη Χαλ και από το 1.65 που άνοιξε, είναι πλέον στο 1.57.