PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Power Spin Online

Το power spin ανήκει στην ποικιλία παιχνιδιών που προσφέρουν τα επίγεια πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Όταν κυκλοφόρησε, επικράτησε ιδιαίτερος ενθουσιασμός ανάμεσα στους παίκτες, ο οποίος στη συνέχεια όμως κόπασε. Πρόκειται για ένα τυχερό παιχνίδι – υβρίδιο μεταξύ τυχερού τροχού και ρουλέτας. Αν δεν γνωρίζετε πως παίζεται, είστε στο σωστό μέρος. Το μελετήσαμε προσεκτικά, παίξαμε αρκετές φορές, και σας ετοιμάσαμε τον πλήρη οδηγό για το powerspin online. Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε:

  • Πως παίζεται το παουερ σπιν
  • Πως διεξάγονται οι κληρώσεις και πως προκύπτουν τα αποτελέσματα
  • Υπάρχουν κόλπα για το powerspin live;
  • Μπορώ να παίξω power spin online;

Για να λύσετε τις απορίες σας, προχωρήστε παρακάτω.👇

Πως παίζεται το Power spin

Όπως σε κάθε τυχερό παιχνίδι τύπου ρουλέτας και τυχερού τροχού, έτσι και ο τρόπος με τον οποίο παίζεται το powerspin, είναι πολύ απλός.

Καταρχήν, οι κληρώσεις διεξάγονται κάθε τέσσερα λεπτά. Με τον όρο κληρώσεις, στο παουερ σπιν εννοούμε το γύρισμα του τροχού, ο οποίος διαθέτει 24 νούμερα και 3 σύμβολα. Ο γύρος ολοκληρώνεται, μόλις ο τροχός σταματήσει. Μεταξύ του κάθε γύρου, καταθέτετε τα δελτία σας, μπορείτε να ποντάρετε σε συγκεκριμένες επιλογές, παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά.

Συμπλήρωση δελτίου powerspin

Ομολογουμένως, κάποιος αρχάριος, ίσως δυσκολευθεί στη συμπλήρωση του δελτίου powerspin opap. Εμείς είμαστε εδώ όμως, για να σας βοηθήσουμε.

Το δελτίο, που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, περιέχει ουσιαστικά πέντε διαφορετικούς τομείς/επιλογές στοιχηματισμού. Ας τα πάρουμε ένα-ένα:

📌 Powerspin live Αριθμοί

Όπως αναφέραμε, ο τροχός του σπιν οπαπ αποτελείται, εκτός των συμβόλων, από 24 αριθμούς (1-24). Έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε σε έναν αριθμό, σε 2αδα, σε 3αδα, σε 4αδα, σε 6αδα, σε 8αδα και σε 12αδα. Σημειώστε πως επιτρέπεται μόνο μία από τις παραπάνω επιλογές ανά δελτίο, δηλαδή αν τσεκάρετε και την επιλογή «Αριθμός» και την επιλογή «2αδα», ο πράκτορας θα σας πληροφορήσει πως το δελτίο είναι άκυρο. Επίσης, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του οπαπ, έτσι και στο powerspin live, υπάρχει και η «τυχαία επιλογή», όπου ποντάρετε τυχαία νούμερα, που έχουν προκύψει από το μηχάνημα (RNG-γεννήτρια τυχαίων αριθμών).

Αφού λοιπόν αποφασίσετε πόσα νούμερα θα παίξετε, τσεκάρετε το αντίστοιχο “κουτάκι” (που στην προκειμένη περίπτωση, έχει το σχήμα κύκλου). Έπειτα, τσεκάρετε και τα νούμερα που επιθυμείτε (ή νούμερο, αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε έναν μόνο αριθμό). Έστω ότι θέλετε ας πούμε να ποντάρετε σε μια δυάδα, π.χ. στο στο 24 και στο 27. Επιλέγετε τα νουμεράκια σας, τσεκάρετε και το «2αδα», επιλέγετε και το ποσό της αρεσκείας σας, και είστε έτοιμοι. Ώρα καλή στην πρύμνη σας, κι αέρα στα πανιά σας. 💰

📌 Power Spin live Σύμβολο

Το σύμβολο που, μαζί με τους απλούς αριθμούς, συνθέτει τον τροχό του παουερ σπιν οπαπ, εμφανίζεται τρεις φορές. Μοιάζει σε… λουλούδι, αν θέλετε να ποντάρετε σε αυτό, απλώς σημειώνετε το αντίστοιχο κουτάκι και το χρηματικό ποσό επιθυμείτε.

📌 ΠΑΟΥΕΡ ΣΠΙΝ Ζώνες

Κάτω από το σύμβολο, συναντάται η επιλογή «Ζώνη», η οποία μοιάζει αρκετά με το «χρώμα» της ρουλέτας. Το πάουερ σπιν χωρίζεται σε τρεις ζώνες, κάθε μία περιέχει οκτώ νούμερα:

  • Κόκκινη ➥ 21, 20, 15, 10, 7, 6, 5, 2
  • Πράσινη ➥ 23, 19, 18, 17, 13, 12, 4, 3
  • Μπλε ➥ 24, 22, 16, 14, 11, 9, 8, 1

Για να στοιχηματίσετε, επιλέγετε απλώς τη ζώνη και το ποσό που επιθυμείτε. Προσοχή, αν τελικά το αποτέλεσμα του γύρου είναι «Σύμβολο», χάνετε, γιατί δεν ανήκει σε καμία ζώνη.

Για να ποντάρετε ποσό που δεν αναγράφεται στο δελτίο, μπορείτε να κάνετε το εξής: να τσεκάρετε ως και τρία ποσά, με αυτόν τον τρόπο στοιχηματίζετε στο άθροισμα αυτών. Για να παίξετε, για παράδειγμα, οκτώ ευρώ στην κόκκινη ζώνη, πρέπει να τσεκάρετε το «5», το «2» και το «1», στις επιλογές του ποσού.

📌 Power spin Over-Under

Επιλογή που αρχικά δεν υπήρχε στο δελτίο, αλλά ενσωματώθηκε στην… πορεία. Το όριο εδώ βρίσκεται στο 12.5. Για να στοιχηματίσετε, επιλέγετε είτε Under 12.5, είτε Over 12.5, και το ποσό της αρεσκείας σας. Αν για παράδειγμα έχετε ποντάρει στο Over, κερδίζετε αν το αποτέλεσμα του γύρου είναι νούμερο από το 13 ως και το 24, ενώ στο Under 12.5, αν είναι μεταξύ 1 και 12. Στη περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι σύμβολο, πάλι χάνετε.

📌 Powerspin κληρώσεις σερί

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, βρίσκεται σε κάθε τίτλο του ΟΠΑΠ. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε διαδοχικές κληρώσεις powerspin live, σημειώνετε τον ακριβές αριθμό κληρώσεων στο συγκεκριμένο σημείο. Ισχύει ό,τι σας είπαμε πριν, αν σημειώσετε π.χ. δύο νούμερα στις σερί κληρώσεις, θα παίξετε σε πλήθος κληρώσεων ίσο με το άθροισμα αυτών.

Powerspin αποτελέσματα: Είναι αξιόπιστα;

Είναι αξιόπιστα τα αποτέλεσμα του powerspin; Φυσικά και είναι, προκύπτουν μέσω RNG (γεννήτρια τυχαίων αριθμών), ελεγμένη από τους αρμόδιους φορείς. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι επίσης προσφέρεται μόνο από τον οπαπ, του οποίου η αξιοπιστία είναι, αν μη τι άλλο, αδιαμφισβήτητη. Το παουερσπιν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως μια ηλεκτρονική ρουλέτα, τα αποτελέσματα δηλαδή, είναι άκρως αμερόληπτα και εντελώς τυχαία.

Αφού τελειώσει ο εκάστοτε γύρος, ελέγχετε το δελτίο σας στο μηχάνημα του πρακτορείου. Αν έχετε κερδίσει, παραδίδετε το δελτίο σας στον πράκτορα, εκείνος το εξαργυρώνει στο τερματικό, και σας επιστρέφει τα κέρδη σας. Προσοχή, κέρδη άνω των 650€ περίπου εισπράττονται μονάχα μέσω τράπεζας.

Αξίζει να αναφερθεί πως μπορείτε να ελέγξετε το δελτίο power spin online, επίσης μπορείτε να ελέγξετε και τα αποτελέσματα της κάθε κλήρωσης powerspin online. Αν αναρωτιέστε που, η απάντηση είναι στην ιστοσελίδα του οπαπ. 

Πως κερδίζω στο Powerspin

Προφανώς, όπως διαβάσατε παραπάνω, κερδίζετε όταν προβλέψετε σωστά το αποτέλεσμα του κάθε γύρου. Αν ψάχνετε για το πως κερδίζετε στο Powerspin, μία είναι η απάντηση.

❗ Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο για σίγουρο κέρδος στο powerspin ❗

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, πρέπει να γνωρίζετε τις αποδόσεις του power spin opap.

Power spin αποδόσεις

Επιλογή Πιθανότητες Εμφάνισης Πληρωμή
Σύμβολο 1/27 ή ο.111 ➥ x8
Ζώνη 8/27 ή 0.296 ➥ x3
Αριθμός 1/27 ή 0.037 ➥ x24
Συνδυασμός Αριθμών ποσότητα αριθμών/27 ➥ x(24/ποσότητα αριθμών)
Over Under 12.5 12/27 ή 0.444 ➥ (x2)

Παρατηρώντας τον παραπάνω πίνακα, διακρίνουμε ότι το RTP του παιχνιδιού είναι αρκετά καλό σε όλες τις πιθανές επιλογές ακόμα και για την επιλογή Over-Under που είναι λίγο μικρότερο.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως μακροπρόθεσμα, αν παίζετε powerspin, μπορείτε να αναμένεται ότι θα χάσετε τουλάχιστον 89% επιστροφή του κεφαλαίου σας.

Γεγονός είναι πως ο σωστός παίκτης αποφεύγει τα παιχνίδια με σχετικά χαμηλό RTP, προτιμώντας αυτά με μεγαλύτερο, τύπου μπλάκτζακ και μπακαρά. Δεν υπάρχουν powerspin κόλπα, αν κερδίσετε θα κερδίσετε μόνο από τύχη. Αν επιμένετε όμως, και σας αρέσει, θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές.

👉 Για αρχή, καλύτερη συμβουλή από το να ορίσετε από πριν το χρηματικό ποσό που θα ποντάρετε, δεν υπάρχει. Είναι πολύ πιθανό να επισκεφθείτε πρακτορείο με 100€ στη τσέπη, και σε μισή ώρα να έχουν γίνει καπνός. Πάντα οφείλετε να παίζετε με σύνεση. Μερικές φορές, αξίζει το ρίσκο, αλλά αν δεν έχετε μέτρο, χάνετε και τη γλύκα του. Οφείλετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι.

👉 Προφανώς, μακριά από το Over-Under, είναι η επιλογή με την χαμηλότερη πιθανή επιστροφή. Δεν είναι Κίνο, δεν είναι στοίχημα, αν θέλετε να ποντάρετε ντε και καλά σε Όβερ-Άντερ, διαβάστε καλύτερα το άρθρο με τα Over της ημέρας. Η μοναδική επιλογή που έχει… ψωμί, κατά τη γνώμη μας, είναι το σύμβολο.

👉 Ποτέ μην ξεχάσετε πως κάθε κλήρωση είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη. Μπορεί να προκύψει και 10 συνεχόμενες φορές το 24, μπορεί να μην εμφανιστεί και για 200 γύρους. Ένα είναι σίγουρο, πως ο δείκτης της αλλαγής του κεφαλαίου σας, ύστερα από κάποιο (μεγάλο) χρονικό διάστημα, δεν θα είναι μεγαλύτερος του -11%.
Βαθμ. Χρηστών
9.2/10
(31 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
9.4/10
(23 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
9.3/10
(22 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.6/10
(20 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
(16 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.5/10
(14 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
(12 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.7/10
(21 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.9/10
(11 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
8.5/10
(11 Ψήφοι)

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι