Σε… κάθοδο ο άσος της Πάρμα

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με λίγες αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις να είναι αισθητές.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στην Πάρμα και στη Λέτσε. Ο άσος έχει το 75% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 10% και το διπλό το 15%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Λοριάν και Καέν, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 65%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 20% και το διπλό στο 15%.

Ακολουθεί το ματς Γιονγκ Αϊντχόφεν – Γιονγκ Άγιαξ με τον άσο να έχει 50% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 12%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 38%.

Έπεται το παιχνίδι Γιονγκ Άλκμααρ – Ος, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 80%. Η ισοπαλία βρίσκεται 9%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 11%.

Σημαντικές μεταβολές

Στην Ιταλία, καθοδική… πορεία έχει ο άσος της αναμέτρησης Πάρμα – Λέτσε από το 1.87 στο 1.76, ενώ στη Β’ Γαλλίας πέφτει ο άσος του Λοριάν – Καέν από το 1.67 στο 1.60.

Στη Β’ Ολλανδίας υποχωρεί το διπλό του αγώνα Γιονγκ Αϊντχόφεν – Γιονγκ Άγιαξ από το 1.63 στο 1.50 και ο άσος του Γιονγκ Άλκμααρ – Ος από το 2.00 στο 1.86.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τοπ Στατιστικά
25/02/2020 - 10:26
Λίγες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, από τις οποίες προκύπτουν «δυνατές» επιλογές. Champions League – […]
Bet Alerts
25/02/2020 - 11:51
Λίγες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις ομάδες να αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες. Ξεκινάμε […]

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ