Σημαντική πτώση στο διπλό του Ιράν

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με αρκετές αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις στα προκριματικά του Euro και του Mundial να είναι αισθητές.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στην Αγγλία και στο Μαυροβούνιο. Ο άσος έχει το 92% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 6% και το διπλό το 2%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Γαλλία και Μολδαβία, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 97%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 2% και το διπλό στο 1%.

Ακολουθεί το ματς Τουρκία – Ισλανδία με τον άσο να έχει 58% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 25%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 17%.

Έπεται το παιχνίδι Λίνκολν – Ρόδεραμ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 35%. Η ισοπαλία βρίσκεται 25%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 17%.

Σημαντικές μεταβολές

Στα προκριματικά του Euro 2020, υποχωρεί ο άσος της αναμέτρησης Τουρκία – Ισλανδία από το αρχικό 1.87 στο 1.71, αλλά το διπλό του παιχνιδιού Τσεχία – Κόσοβο από το 5.03 στο 4.93.

Στα προκριματικά του Euro U21, καθοδική… πορεία έχει ο άσος του αγώνα Ρουμανία – Φινλανδία από το 1.63 στο 1.50, ενώ στο Λιθουανία – Κροατία υποχωρεί το διπλό από το 1.48 στο 1.30.

Μεταβολές στις αποδόσεις έχουμε και στα προκριματικά του Mundial 2022, εκεί όπου πέφτει το διπλό της αναμέτρησης Ιράκ – Ιράν από το 2.06 στο 1.63 και το διπλό του αγώνα Μιανμάρ –Τατζικιστάν από το 1.64 στο 1.45.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τοπ Στατιστικά
06/12/2019 - 10:37
Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τα στατιστικά να… δείχνουν πολλά γκολ σε Ιταλία […]
Bet Alerts
07/12/2019 - 11:51
Αρκετές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις ομάδες να αγωνίζονται με σημαντικές απουσίες. Ξεκινάμε […]

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ