Στήριξη στην Κολομβία

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το Μουντιάλ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ακόμα τρεις αναμετρήσεις υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Το παιχνίδι το οποίος μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τον περισσότερο τζίρο, είναι εκείνο της Κολομβίας με την Ιαπωνία. Συνολικά έχουν παιχτεί 865 χιλιάδες ευρώ, με τη μερίδα του… λέοντος να πηγαίνει προς το μέρος της Κολομβίας. Η ομάδα από τη Λατινική Αμερική έχει πάρει ποντάρισμα 500 χιλιάδων ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε 58% του συνολικού τζίρου, με την ισοπαλία να ακολουθεί. Εχουν παιχτεί εκεί 237 χιλιάδες ευρώ (ήτοι το 27% του τζίρου) και στη συνέχεια ακολουθεί το διπλό με σημαντική διαφορά, αφού έχει πάρει μόνο το 15% του τζίρου, ήτοι 131 χιλιάδες.

Πιο ισορροπημένα είναι τα πράγματα στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, με ελάχιστη διαφορά παραπάνω να ποντάρονται οι νίκες της Ρωσίας (46%) και της Πολωνίας (42%), με τα δύο ματς να έχουν πάρει 300 και 410 χιλιάδες ευρώ τζίρο αντίστοιχα. Σε αμφότερα η ισοπαλία βρίσκεται στο 31% και το διπλό παίζεται στο 23% και στο 27% αντίστοιχα.

Σημαντικές μεταβολές

Μία αξιοσημείωτη μεταβολή υπάρχει στο σημερινό πρόγραμμα, αφου ανεβαίνει ο άσσος της Ρωσίας στην αναμέτρηση με την Αίγυπτο, αφού μπορεί να άνοιξε στο 1.83, πλέον όμως βρίσκεται στο 2.05. Αναμενόμενα υπάρχει μεταβολή και στην ισοπαλία, η οποία πλέον προσφέρεται στο 3.20 από το 3.35 όπου βρισκόταν, την ώρα όπου το διπλό έχει πέσει από το 4.30 στο 4.05.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τοπ Στατιστικά
21/07/2019 - 10:00
Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής για την ρωσική Πρέμιερ Λιγκ η Δυναμό Μόσχας κοντράρεται με […]
Bet Alerts
21/07/2019 - 09:54
Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα με πολλές αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει και […]

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ