review

Η Pokerstars αποτελεί μία από τις διασημότερες εταιρίες i-gaming. Ταυτίζεται με το διαδικτυακό Πόκερ, για το οποίο θεωρείται κορυφαία επιλογή. Ωστόσο, στην πλατφόρμα της, εκτός από πόκερ προφανώς, διατίθενται υπηρεσίες και προϊόντα live casino, αλλά και sportsbook (τα παραπάνω ενσωματώθηκαν το 2016).

Όσον αφορά το στοίχημα, στην pokerstars θα συναντήσετε ένα άκρως «φρέσκο» περιβάλλον. Φιλικότατη πλοήγηση, εξαιρετική ιστοσελίδα, άμεσα ανταποκρίσιμη σε desktop και mobile. Γενικότερα, η pokerstars προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία, διαθέτοντας τεράστια ομολογουμένως ποικιλία αθλημάτων (συνολικά 32 στον αριθμό), τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικές για τα δεδομένα αποδόσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που τη χαρακτηρίζει, είναι η φερεγγυότητα. Εταιρεία παγκόσμιας κλάσης, δεν τίθεται ίχνος αμφιβολίας για την αξιοπιστία της Pokerstars. Τα μέλη της, δεν πρόκειται να συναντήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, αναφορικά με τις συναλλαγές τους.

Τέλος, ειδική μνεία οφείλει να γίνει στην αντικειμενικά άρτια pokerstars εφαρμογή για iOS & Android, η οποία καλύπτει τα… γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών, ούσα από τις πιο πλήρεις στην αγορά. Το app της αναβαθμίζει το συνολικό προϊόν της, για αυτό άλλωστε και θεωρείται μία από τις κορυφαίες επιλογές για στοίχημα από κινητό.

 

Προσφορές*

Αρκετά γενναιόδωρη αποδεικνύεται με τα μέλη της η Pokerstars. Καθημερινά προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις σε γεγονότα σχεδόν από κάθε άθλημα, οι οποίες μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν σε παρολί στοιχήματα. Φυσικά, υπάρχουν και προγράμματα επιβράβευσης για τους VIP παίκτες. (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις).

Παράλληλα, υφίσταται και ξεχωριστή ενίσχυση σε παρολί δελτία. Αν επιλέξετε να στοιχηματίσετε σε τουλάχιστον τρεις επιλογές, τα πιθανά κέρδη σας ενισχύονται*. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, η παρουσία της καινοτόμου υπηρεσίας «Spin & Bet*», η οποία επιτρέπει στο χρήστη να αυξήσει την απόδοση του συνολικού του δελτίου. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ – Γραμμή στήριξης 1114

 

Φερεγγυότητα

Όπως προαναφέραμε, η Pokerstars θεωρείται και είναι μια εταιρία κυριολεκτικά παγκόσμιας κλάσης. Δεν είναι δυνατόν να τίθενται ερωτηματικά για την αξιοπιστία μιας εταιρείας τέτοιου κύρους και φήμης.

Ως Bookmaker, η Pokerstars παρέχει τον ύψιστο βαθμό ασφάλειας στα μέλη της, τα οποία δεν χρειάζεται να ανησυχούν ουδόλως, ούτε για τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε για τις συναλλαγές του. Στην Ελλάδα, λειτουργεί νόμιμα υπό την άδειας της Ε.Ε.Ε.Π., ενώ την πλατφόρμα της διαχειρίζεται η Diamond Link Ltd.

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Pokerstars Online

Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την αξιολόγηση μιας στοιχηματικής, είναι το εύρος των αθλημάτων. Η Pokerstars ξεχωρίζει σε αυτό το σκέλος, καθώς προσφέρει αγορές όχι μόνο για τα διάσημα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κ.α.), αλλά και για πληθώρα θεωρητικά υποδεέστερων. Μάλιστα, είναι ίσως η μοναδική εταιρεία με  τόσες ενισχυμένες αποδόσεις στα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, στοιχείο που αν μη τι άλλο, την  κάνει να ξεχωρίζει.

Τι σημαίνει όμως περισσότερα αθλήματα; Μα φυσικά περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το εύρος των αγορών στα κυριότερα αθλήματα είναι μεν μεγαλύτερο, και διόλου αμελητέο (150+). Από τις κλασσικές αγορές (γκολ, ακριβές σκορ, ημίχρονα/τελικά, κ.α.),  μέχρι κόρνερ, κάρτες, κ.α. Ούτως η άλλως, μέσω του «Request a Bet», το κάθε μέλος μπορεί να αιτηθεί το συνδυασμό στοιχημάτων της αρεσκείας του, 

Η γκανιότα κυμαίνεται στο 7%, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, χαμηλή, ούτε όμως υψηλή.

Συνολικά, το pokerstars καλύπτει τα στοιχηματικά «θέλω» της πλειονότητας των παικτών. Μόνη «παραφωνία», η έλλειψη ασιατικών χάντικαπ, τα οποία αναμένεται να προστεθούν στην πορεία. 

Πως κάνω εγγραφή στην Pokerstars greece;

Η εγγραφή στην pokerstars αποτελεί αντικειμενικά μια απλούστατη διαδικασία, ίσως ευκολότερη συγκριτικά με τις αντίστοιχες στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

Κάνοντας κλικ σε μία από τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας μας, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο της pokerstars. Θα παρατηρήσετε πως πάνω και δεξιά στην οθόνη σας, εμφανίζεται ένα πράσινο κουμπί, με τη λέξη «Εγγραφή».

Αφού πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί, θα αναδυθεί ένα παράθυρο, με τέσσερα κατηγορίες, τις οποίες οφείλετε να συμπληρώσετε. Επιλέγετε τη χώρα διαμονής, συμπληρώνεται το e-mail σας, το επιθυμητό Username σας και τον επιθυμητό κωδικό σας, και, πατώντας «Συνέχεια», είστε πια μέλος της Pokerstars. 

Θα χρειαστεί στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα όρια παιχνιδιού, ενώ φυσικά, για να προχωρήσετε σε ανάληψη, είναι αναγκαίο να πραγματοποιήσετε ταυτοποίηση, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα προτεινόμενα έγγραφα (π.χ Δελτίο ταυτότητας).

Pokerstars Κατάθεση

Αναφέραμε προηγουμένως ό,τι η Pokerstars εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών των μελών της. Με ποιους τρόπους όμως μπορούν να προβούν σε κατάθεση;

Στην poker stars υφίστανται ποικίλοι τρόποι κατάθεσης. Ο παίκτης πρέπει να δύναται να επιλέξει το μέσο συναλλαγής με το οποίο αισθάνεται άνετος. Η Pokerstars το γνωρίζει αυτό, και επιτρέπει την κατάθεση μέσω αρκετών και διαφορετικών τρόπων.

Δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης μέσω τράπεζας, είτε δηλαδή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, είτε μέσω πιστωτικής/χρωστικής/προπληρωμένης κάρτας.

Παράλληλα, ο παίκτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα του μέσω Skrill, Neteller & Paysafe (απουσιάζει το Viva Wallet), ενώ στα highlights συγκαταλέγεται η δυνατότητα της κατάθεσης μέσω της βραβευμένης εφαρμογής «Much Better».

Η ελάχιστη κατάθεση, για κάθε μέσο κατάθεσης, τοποθετείται στα 5€. 

Ευέλικτο σύνολο μεθόδων, που αντικατοπτρίζει την προσοχή που έχουν δείξει οι υπεύθυνοι για τους Έλληνες και μη παίκτες.

Pokerstars Ανάληψη

Για να προχωρήσει σε ανάληψη του υπολοίπου του, ο παίκτης οφείλει να έχει πραγματοποιήσει ταυτοποίηση. 

Διαθέσιμοι για ανάληψη είναι όλοι οι τρόποι κατάθεσης που αναφέρονται με ακρίβεια στην παραπάνω παράγραφο, ενώ, το ελάχιστο ποσό ανάληψης, τοποθετείται στα 10€.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξαρτάται από το μέσο συναλλαγής που θα επιλεχθεί. Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, απαιτείται ελάχιστος χρόνος, τα χρήματά σας πιστώνονται στο λογαριασμό σας μέσα σε λίγες ώρες.  Όταν πάλι επιλεχθεί ανάληψη μέσω τράπεζας, απαιτείται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (1-10 ημέρες), καθώς πρέπει να πραγματοποιηθούν τραπεζικές ενέργειες.

Pokerstars App

Το στοίχημα από το κινητό είναι ένας από τους τομείς που η Pokerstars ξεχωρίζει. Προσφέρεται πραγματικά μια εξαιρετική mobile εφαρμογή, συμβατό με κάθε είδους λειτουργικό σύστημα. Μέσω του App της Pokerstars μπορείτε να παίξετε είτε από συσκευές με android, iOs , είτε από Ipad, κ.a. Εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, το mobile app της Pokerstars είναι ταχύτατο και άμεσα ανταποκρίσιμο, χωρίς bugs, βαδίζοντας στα χνάρια της εξαιρετικής της εφαρμογής για Πόκερ (με το οποίο η Pokerstars ταυτίζεται). Δίνονται οι δυνατότητες για τα πάντα, για συναλλαγές, για cash out, για ότι μπορείτε να φανταστείτε (εκτός από Live Streaming, το οποίο ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί γενικότερα στην πλατφόρμα).

Pokerstars Επικοινωνία

Η ποκερσταρς διαθέτει αρκετά καταρτισμένους υπαλλήλους στο τμήμα εξυπηρέτησης. Αν οποιοδήποτε μέλος της χρειαστεί βοήθεια, για κάποια πιθανή απορία ή για κάποιο πρόβλημα που συνάντησε, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα και γρήγορα με το τμήμα support. Ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε πως, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υφίσταται live chat με την παραδοσιακή μορφή του, η αλήθεια είναι όμως πως τα ερωτήματα του εκάστοτε χρήστη, που θα στείλει μέσω μηνύματος, απαντώνται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λίγα μόλις λεπτά. 

Pokerstars ταυτοποιήση

Ό,τι ισχύει για τη διαδικασία της εγγραφής, ισχύει και για τη διαδικασία της ταυτοποίησης. Η ταυτοποίηση απαιτείται, με στόχο την αποφυγή εγκληματικών ενεργειών, από άτομα που έχουν ως στόχο την απάτη. Με την ταυτοποίηση εξασφαλίζεται το ασφαλές παιχνίδι.

Για να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας στην Pokerstars, απαιτείται, εκ μέρους σας, η αποστολή μονάχα δύο εγγράφων:

  • Αντίγραφο του κρατικού σας έγγραφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα/διαβατήριο)
  • Λογαριασμός κοινής ωφέλειας (ή ενημερωτικό τραπέζης) στο οποίο να είναι διακριτά το όνομα και η διεύθυνσή σας (αν δεν υπάρχει στην κατοχή σας, αρκεί και μια δήλωση επικυρωμένη από τα ΚΕΠ)

Το νομικό πλαίσιο ορίζει πως τα μέλη της εκάστοτε στοιχηματικής (άρα και της ποκερσταρς) πρέπει να ολοκληρώσουν την διαδικασία ταυτοποίησης σε διάστημα έως και 30 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, ο λογαριασμός τους θα διαγραφεί.

Pokerstars Cash out*

Το cash out*, τουλάχιστον όσον αφορά το στοίχημα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα κριτήρια αξιολόγησης της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρείας. 

Αν ο παίκτης γνωρίζει πως να το εκμεταλλευτεί, είναι πιθανό να κερδίσει άνετα χρήματα, ακόμα και πριν τη διεξαγωγή του όποιου αγώνα. Μια εταιρεία με το κύρος της pokerstars, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει cash out*, δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη δηλαδή να εξαργυρώσει*, νωρίτερα από το αναμενόμενο, το δελτίο του. 

Η παρουσία του cash out είναι πολύ σημαντική, καθώς ουσιαστικά είναι ένα είδος στοιχηματικής ασφάλειας. Στην ταχύτατη πλατφόρμα της Pokerstars, ο παίκτης μπορεί άνετα και γρήγορα να πραγματοποιήσει cash out*, εφόσον το επιθυμεί.

Pokerstars Live Betting

Το Live Betting στην Pokerstar είναι καθόλα πειστικό. Ανταγωνιστικές αποδόσεις, ευρύ πλήθος αγορών, οι οποίες δίνεται η δυνατότητα να συνδυαστούν με την υπηρεσία Spin & Bet*, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Φυσικά, στην pokerstars μπορείτε να παίξετε live στοίχημα και από το κινητό σας, μέσω της υψηλού επιπέδου (όπως αναφέραμε παραπάνω) mobile εφαρμογής.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις από την ομάδα του Bet-hoven

Η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) αφορά όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας ρωτάτε πιο συχνά. Για να σας διευκολύνουμε τις απαντάμε από... μόνοι μας. Αν ωστόσο έχετε οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εγγραφή στην Pokerstars είναι μια απλούστατη διαδικασία, η οποία απαιτεί ελάχιστο χρόνο και ενέργειες εκ μέρους σας. Χρειάζεται απλώς να επισκεφτείτε την ιστοσελίδας, να κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί που τοποθετείται πάνω και δεξιά στην οθόνη σας, να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία που ζητούνται, και, αυτό ήταν. Είστε έτοιμος να παίξετε.

Ο κάθε χρήστης, για να προχωρήσει σε κατάθεση, μπορεί να επιλέξει μεταξύ όλων των διάσημων τρόπων συναλλαγών. Στην Pokerstars, δίνεται η δυνατότητα για κατάθεση μέσω τράπεζας, μέσω κάθε τραπεζικής κάρτας (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard, ενώ παράλληλα, δίνεται και μια έξτρα επιλογή, κατάθεση μέσω της mobile εφαρμογής Much Better app.

Και η ταυτοποίηση λογαριασμού είναι μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία στην Pokerstars. Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, η μοναδική ενέργεια που απαίτειται εκ μέρους, είναι αποστολή εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) και εγγράφου που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας σας (λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τράπεζας ή επικυρωμένο έγγραφο από τα (ΚΕΠ).

Η Pokerstars διαθέτει ένα από τα καλύτερα app αυτή τη στιγμή στη αγορά, το οποίο μπορείτε εύκολα να «κατεβάσετε», μέσω download. Απολύτως σύγχρονο, φιλικό προς το χρήστη, χωρίς «κολλήματα». Όπως ήταν αναμενόμενο, η mobile εφαρμογή της Pokerstars ξεχωρίζει.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι