Στοιχηματικές πλατφόρμες με τις καλύτερες αποδόσεις

Στοίχημα ίσον απόδοση. Αυτό σίγουρα το έχεις καταλάβει. Γνωρίζεις όμως ποιες είναι οι στοιχηματικές πλατφόρμες με τις καλύτερες αποδόσεις στην Ελλάδα; Η ομάδα του Bet-hoven ανέλυσε και σου παρουσιάζει τις καλύτερες πλατφόρμες στοιχήματος στην χώρα μας με τις καλύτερες αποδόσεις. Στον πίνακα μπορείς να δει την βαθμολογία που προέκυψε από την διαδικασία αξιολόγησης, ενώ μπορείς κι εσύ να δώσεις την δική σου βαθμολογία απλά κλικάροντας στα αστεράκια.

Ποια στοιχηματική πλατφόρμα έχει τις καλύτερες αποδόσεις

Πλατφόρμα
bwin 700x350
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
sportingbet bonus
goalbet bonus

Αξίζει να δοκιμάσετε

Όταν μιλάμε για τις πλατφόρμες με τις καλύτερες αποδόσεις, πρέπει να κοιτάμε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι λίγες οι πλατφόρμες που έχουν “όλο το πακέτο”, όμως υπάρχουν και αυτές που είναι καλύτερες σε κάτι συγκεκριμένο. Για παράδειγμα η Betshop έχει Top αποδόσεις στην Primera Division και στα ειδικά στοιχήματα. Η Mybet είναι η καλύτερη στα 2-3 γκολ και στην Bundesliga, ενώ η Interwetten είναι “κορυφή” στις αποδόσεις των φαβορί και στα πρωταθλήματα της Κεντρική Ευρώπης. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Τις χρειάζεσαι στο στοιχηματικό σου πορτφόλιο.

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
vistabet bonus
championsbet bonus
winmasters bonus 1

Σύγκριση αποδόσεων

Για να κάνουμε την έρευνα για τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες βάσει αποδόσεων εξετάσαμε τους εξής παράγοντες:

  • Pre-match και live αποδόσεις
  • Σύγκριση αποδόσεων στα 10 δημοφιλέστερα αθλήματα
  • Αποδόσεις σε ειδικά, μακροχρόνια στοιχήματα και άλλα στοιχήματα (πολιτική, διασκέδαση κλπ)

Καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο “Βασιλιάς των Σπορ”, αλλά και του στοιχήματος. Εκεί δώσαμε και την μεγαλύτερη βαρύτητα. Η σύγκριση των ιστοσελίδων έγινε με βάσει τις αποδόσεις πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά την διάρκεια τους. Φυσικά, οι αγορές 1Χ2, over-under, goal-goal είχαν την τιμητική τους αφού είναι οι πιο δημοφιλείς και κυρίως τις προσφέρουν όλες οι πλατφόρμες στοιχήματος. Επίσης, bookmakers που προσφέρουν αγώνες με 0% γκανιότα ή έχουν προσφορές ενισχυμένων αποδόσεων σαφώς και έχουν μία κέρδισαν μερικούς πόντους στην τελική βαθμολόγηση.

Καλύτερες  και χειρότερες αποδόσεις

Είναι πολύπλοκο να ψάξεις μία – μία τις πλατφόρμες και να ανακαλύψεις ποια έχει συνολικά τις καλύτερες αποδόσεις. Μία θα έχει στην Γερμανία, κάποια άλλη στην Πρεμιερ Λιγκ και μία τρίτη θα προσφέρει αποδόσεις με ενισχυμένες αποδόσεις ή με μηδενική γκανιότα. Στον παρακάνω πίνακα θα βρείτε τις καλύτερες πλατφόρμες βάση αποδόσεων για το 2020. Σύμφωνα με τις έρευνες του Bet-hoven, τις καλύτερες αποδόσεις τις έχει η Goalbet και τις χειρότερες η Winmasters.