Επόμενος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Νίκησε από τον 1ο γύρο το φαβορί!
Δείτε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τι γίνεται με τις αποδόσεις.
Δείτε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τι γίνεται με τις αποδόσεις.
Το Bet-Hoven.gr θα σας παρουσιάσει το τι έγινε στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις προσφορές με τη μεγαλύτερη απήχηση.
Μόλις έναν γύρο χρειάστηκε ο Σωκράτης Φάμελλος για να ανακυρηχθεί νέος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην Υφυπουργός Ενέργειας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έγινε Πρόεδρος αν και έλαβε 49.41%, με τον Παύλο Πολάκη, που πήρε 43.51% να μην ζητάει 2ο γύρο, καθώς διέβλεψε πως το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε σε αυτόν.
Την τρίτη θέση έλαβε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Φαραντούρης με 5.09% και την τελευταία ο Απόστολος Γκλέτσος με 1.99%. Έτσι ο Σωκράτης Φάμελλος έγινε ο 4ος πρόεδρος του κόμματος και πλέον στρέφεται στην επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι στην Κυβέρνηση, στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αυτόν τον ρόλο τον έχει πλέον το ΠΑΣΟΚ μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών που τάχθηκαν στο πλευρό του πρώην προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος διεγράφη από μέλος του κόμματος και δημιούργησε δικό του κόμμα.
Επόμενος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι για την προεδρία ήταν οι Σωκράτης Φάμελλος, Παύλος Πολάκης, Απόστολος Γκλέτσος και Νίκος Φαραντούρης.
Επόμενος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ αποδόσεις
Λόγω ότι ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία δεν υπάρχουν αποδόσεις.
Προγνωστικά ΣΥΡΙΖΑ
Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν οριστεί επίσημα οι εκλογές και οι υποψηφιότητες, σας παρουσιάσαμε μία πρώτη εικόνα και των πιθανών στελεχών που θα διεκδικήσουν την προεδρία αλλά και των αποδόσεων που τους συνοδεύουν. Σε αυτό το μήκος κύματος, ο Παύλος Πολάκης δείχνει να έχει μεγάλη μερίδα της βάσης μαζί του και η απόδοση που τον συναντάμε δεν μας βρίσκει αδιάφορους.
Το προγνωστικό δόθηκε στις 12/9
ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ