Τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών είναι σε εξέλιξη. Η ίωση μας έχει γονατίσει και δεν προλάβαμε χθες να ανεβάσουμε κείμενο με το υπέροχο διπλό της ΠΣΖ στο Μόναχο, ενώ η Μπάρτσα δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο γυναικείο κλάσικο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Γ) - ΛΥΩΝ (Γ)
Η Λυών έκανε ένα διάλειμμα από την κορυφή της Ευρώπης και τώρα δείχνει σιγά-σιγά να συνέρχεται. Ήρθε ξανά στο προσκήνιο και η Χέγκερμπεργκ για να της δώσει άλλη επιθετική οντότητα. Τα ματς είναι διπλά στις Γυναίκες. Η Γιουβέντους έκανε μεγάλη υπέρβαση για να φτάσει έως εδώ. Κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερη στον όμιλο-φωτιά μαζί με τη Βόλφσμπουργκ, για να μείνει εκτός συνέχειας η υπερ-ομάδα της Τσέλσι. Απίθανο σενάριο.
Αυτό από μόνο του αρκεί για να είναι υπολογίσιμη αντίπαλος κόντρα στη Λυών. Πιο ψημένη ομάδα φυσικά σε τέτοιες διοργανώσεις η γαλλική ομάδα. Συναντήθηκαν, πάντως, και πέρσι στον 1ο γύρο του θεσμού (άλλο format τότε), με τη Λυών να κερδίζει 3-2 στην Ιταλία και να «καθαρίζει» εύκολα με το 3-0 στη Γαλλία.