Καλησπέρα σε όλους! Από το αυριανό πρωινό πρόγραμμα στην Ασία είχα κρατήσει αρχικά τη νίκη της Σάντονγκ στην Κίνα, αλλά ο άσος υποχώρησε αρκετά. Θα μείνω στην Ιαπωνία και θα πάω στον αγώνα του Σαββάτου με την Κασίμα να υποδέχεται την Τόκυο.
Η Κασίμα με δικαίωσε χθες παίρνοντας τη νίκη 2-1. Άρεσε ξανά με την απόδοση της δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και πέρα από τα γκολ είχε και δύο δοκάρια. Έβγαλε την αντίδραση που χρειαζόταν μετά την ήττα της πρεμιέρας και είναι ομάδα που στο «σπίτι» της ανεβαίνει επίπεδο βγάζοντας αήττητη όλη την περσινή σεζόν. Στον πάγκο βρίσκεται ο εξαιρετικός τεχνικός Τορού Ονίκι.
Η Τόκυο παρουσιάστηκε κατά πολύ βελτιωμένη επιθετικά κερδίζοντας 3-1 στην πρωτεύουσα τη Νακόγια. Θεωρώ όμως ότι βρήκε και έκανε κόντρα στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Έφτασε τους έξι βαθμούς και ο νέος προπονητής Ματσουχάσι θεωρητικά ότι είναι πολύ καλή επιλογή, όμως εκτιμώ ότι έχει «ταβάνι» και είναι η διεκδίκηση της έκτης θέσης. Ο σημαντικός εξτρέμ Έντο δεν υπολογίζεται.
Ο άσος προσφέρεται στο 1.90 και είναι πολύ οριακά αποδεκτός, αλλά θα μπει στο παιχνίδι μου. Η Κασίμα διαθέτει το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος, αλλά και το «μεγαλύτερο» όνομα στον πάγκο. Σίγουρα η Τόκυο δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, όμως θα εμπιστευτώ ξανά αυτούς που ξέρω.
Καλή τύχη στις επιλογές σας